Şimdi Ara

Samsung galaxy ace odin sorunu (SEtupConnection)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
11.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu rootladıkdan sonra rom yüklerken girişteki samsung yazısında takıldı. firmware indirip odinden sıfırlamaya çalıştım setup connectionda takıldı. ayrıca forumda bunun hakkında olan konuyu da denedim onda da aynı sorunla karşılaştım. usb driverları tam, kiesi de kaldırdım. yine de olmadı.

not: download modda.

Samsung Galaxy Ace Odin Sorunu: "SetupConnection" Hatası

Samsung Galaxy Ace kullanıcıları, Odin yazılımını kullanırken "SetupConnection" hatasıyla karşılaşabilirler. Bu hata, cihazın Odin ile bilgisayar arasında bağlantı kuramadığını gösterir.

SetupConnection Hatanın Nedenleri:

• Yanlış USB kablosu kullanılması
    • USB bağlantı noktalarının arızalı olması
    • Odin'in eski bir sürümünün kullanılması
    • Cihazın doğru sürücülerin yüklü olmaması

SetupConnection Hatanın Çözümleri:

• Farklı bir USB kablosu dene.
    • Hem bilgisayar hem de cihaz üzerindeki USB bağlantı noktalarını kontrol et ve gerekirse temizle.
    • Odin'in en son sürümünü indir ve yükle.
    • Cihazın üreticisinin web sitesinden doğru sürücüleri indir ve yükle.

Ek İpuçları:

• Cihazınızı "İndirme Modu"na alın ve tekrar bağlanmayı deneyin.
    • Odin3'ün farklı bir sürümünü kullanmayı dene.
    • Cihazınızın bağlantısını kesip yeniden bağlayın.
    • Bilgisayarınızı ve cihazınızı yeniden başlatın.

Hatanın devam etmesi durumunda, cihazınızı yetkili bir servis merkezine götürmek gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • beyler yardımınıza ihtiyacım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

Recovery menuden wipe data ve wipe cache yaptiniz mi?

recoverye gelemiyorum ki. ilk samsung yazısında donuyor. recoveryde gelmiyor. sadece download moda girebiliyorum başka yok.

şu ana dek x10 ve s3te hiçbir sıkıntı yaşamadım root, rom olaylarında. ilk defa bu telefonda bu denli çıkmaza girdim. ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok.
  • Stock rom da recovery girmiyor sa , bataryayı söküp biraz bekleyip bir daha deneyin.Usb driverları için kiesi ve tüm bileşenleri silip, tekrar yükleyin. Bir de şöyle site buldum.http://basitanlatim.blogspot.com/2013/05/samsung-galaxy-ace-s5830i-stock-rom.html

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

Stock rom da recovery girmiyor sa , bataryayı söküp biraz bekleyip bir daha deneyin.Usb driverları için kiesi ve tüm bileşenleri silip, tekrar yükleyin. Bir de şöyle site buldum.http://basitanlatim.blogspot.com/2013/05/samsung-galaxy-ace-s5830i-stock-rom.html

bunu da denemiştim. olmamıştı

sorunu çözmüş bulunmaktayım.

odin multiple download ile çözdüm sorunu. alıntılayıp buraya paylaşıyorum. bir gün mutlaka birilerinin işi düşer bu yönteme. en kesin çözüm sanırsam. ama dosyalar doğru olmalıdır. bunu indirip başka fw ile denemeyiniz.

bu arada yine de ilgilendiğiniz için çok sağolun hocam.

quote:

Galaxy Ace için en son çıkan Android 2.3.6 Nisan 2012 sürümüyle telefonunuzdan çok daha iyi bir performans alabilirsiniz.

Öncelikle bilgisayarınızda KIES kurulu olmalı. Kullanmayacağız fakat KIES beraberinde sürücüler de getirdiği için kurulu olması gerek.

Ardından buradan söz konusu güncelleme ve güncellemeyi telefona atmak için gerekli olan Odin 4.38 sürümünü indirin:

S5830XWKTM_S5830OXXKT3_FOP_3.rar

Paketin içinde ihtiyacınız olan tüm dosyalar mevcut:

Odin v4.38
    OPS dosyası- Cooper v1.0.ops
    S5830XWKTM firmware paketi

Güncellemeye başlamadan önce:

Güncellemeye başlamadan önce telefonunuzda SD kart hariç ne var ne yok yedekleyin. Güncelle SD kartı silmez.
    USB Hata Ayıklama'yı devreye sokun. (Settings>> Applications>>Developments>>USB debugging)
    Telefonunuzun %70 oranında şarj olduğundan emin olun.

Adım adım güncelleme:

Odin'i çalıştırın ve “One Package”, “Auto Reboot” ve“Protect OPS” seçeneklerini işaretleyin.
    İlgili dosyaları seçin: OPS - Cooper v1.0.ops, One Package - S5830XWKTM_S5830OXXKT3_S5830XWKT7_HOME.tar.md5
    Telefonu kapatın ve Ses Kısma + Home + Güç tuşuna basarak Ace'i Download moduna alın.
    Telefonu bilgisayara bağlayın, Odin COM portunu tespit edip telefonu tanıyacaktır.
    Start diyerek flashlama işlemini başlatın. 5-6 dakika süren işlem sonunda Odis Pass yazacak ve telefon açılmaya çalışacak fakat sürekli reset atacaktır.
    Bataryayı ve USB kablosunu çıkartın, Home + Güç tuşuna basarak recovery moduna girin.
    “Wipe data/factory reset” ve “Wipe Cache partition” seçeneklerini uyguladıktan sonra geri tuşu ile ana menüye dönüp "Reboot system now" deyin.
    Artık tek yapmanız gereken Google hesabınızı senkronize edip telefonunuzu kullanmaya başlamak.

ALINTIDIR!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hahayouaredead -- 26 Ağustos 2013; 0:04:54 >

• Onemli degil hocam.Ace de rom la pek ugrasmadim.Bir iki denemistim en fazla.Yine de paylasim icin sagolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • hahayouaredead kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim sayenizde telefonu orjinal roma döndürebildim.
    Galaxy Wonder ama
    Odin v4.38
    OPS dosyası- Cooper v1.0.ops

bu kısım çok önemliydi.

★★General Mobile 4G Kullanicilari Kulubü Android One★★
    5"/1280 x 720 Px IPS HD/13 MP Arka Kamera/5 MP Ön Kamera/Android 5.1.1 Lollipop(TR'de Ilk)/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.