Şimdi Ara

Samsung galaxy w i8150 wifi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
10.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu bugun aldım. ama evdeki nete telefondan bağlanamıyorum sorun su kı hıc gormuyor bağlantıyı. Bugun bir kafeye gittim. gene bağlanmak ıstedım şifeyi girdim bu seferde ıp felan fişman dıyo ama bağlanmıyor. bu sorunu yaşayan oldu mu ? yada nasıl duzeltebılırım ?

Orijinalden alıntı: abbas14

Arkadaşlar telefonu bugun aldım. ama evdeki nete telefondan bağlanamıyorum sorun su kı hıc gormuyor bağlantıyı. Bugun bir kafeye gittim. gene bağlanmak ıstedım şifeyi girdim bu seferde ıp felan fişman dıyo ama bağlanmıyor. bu sorunu yaşayan oldu mu ? yada nasıl duzeltebılırım ?

Galaxy W nin wi-fi sorunlu diye bir kaç incelemde okumuştum ama sizin ki daha farklı bir sorun gibi umarım bilgisi olan arkadaşlar sorununuzu en kısa sürede çözme de yardımcı olacaklardır

Orijinalden alıntı: abbas14

Arkadaşlar telefonu bugun aldım. ama evdeki nete telefondan bağlanamıyorum sorun su kı hıc gormuyor bağlantıyı. Bugun bir kafeye gittim. gene bağlanmak ıstedım şifeyi girdim bu seferde ıp felan fişman dıyo ama bağlanmıyor. bu sorunu yaşayan oldu mu ? yada nasıl duzeltebılırım ?

tıpkısının aynısı olan bu sorun bende de var...sürekli ıp alınıyor bağlanıyor diyor tık yok.....bazen sinyal full bağlı görünüyor ama siteye girmek isteyince internet bağlantın yok diyor
  • Merhaba, Samsung galaxy w 2 gün önce aldım. wifi ile internete gayet rahat girebiliyordum fakat bugün şöyle bir problemim oldu. wifiyi kapatıp tekrar açtığımda internete bağlanmama rağmen, hiçbir yere giremiyorum. wifi ayarlarından unut deyip tekrar şifremi girip bağlandığımda problem olmadan girebiliyorum. girdikten sonra yine wifiyi kapattığımda yine aynı problem. bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myilker

fifi sorununu çözen varmı?bendede aynı sorun var.

fifi sorunu olan yokmu?
    bir türlü modeme bağlantı yapmıyor kesiyor...
    12 yıl önce açıldı
    LG G2 Şarj Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: damilaoz

Merhaba, Samsung galaxy w 2 gün önce aldım. wifi ile internete gayet rahat girebiliyordum fakat bugün şöyle bir problemim oldu. wifiyi kapatıp tekrar açtığımda internete bağlanmama rağmen, hiçbir yere giremiyorum. wifi ayarlarından unut deyip tekrar şifremi girip bağlandığımda problem olmadan girebiliyorum. girdikten sonra yine wifiyi kapattığımda yine aynı problem. bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

bende bu telefonu bugün aldım wifi nasıl giriceğimi hiç bilmiyorum yardımcı olabilir misin ?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.