Şimdi Ara

LG G2 android.process.acore hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cihazımda 4.4.2 Kitkat yüklü geçenlerde mail hesaplarını sildim daha sonra bu hatayı almaya başladım şimdi Rehbere girince Telefon alanına girince bir de whatsappta girer girmez bu hata çıkıyor ve anında atıyor internette yer alan bazı çözümlerin reset hariç hepsini denedim çözüm olmadı whatsapp ,rehber ,sms vb. verilerim silinmeden bundan kurtulmanın bir yolu yok mu daha önce fb uygulamasını kaldırdığımda da aynı hatayı almış nasıl olduğunu unuttum bir şekilde geçirmiştim şimdi cihazı yedeklemek istiyorum o da olmuyor pc ve cihaz hafızasında yedekleme işlemi başlıyor %99'a kadar sorunsuz geliyor ancak bir türlü tamamlanamıyor

    Bir de her ne kadar artık oynamıyor olsam da Dead Trigger 2 oyununda epey ilerleme kaydetmiştim onları silinmeden kurtarmanın bir yolu yok mudur?



  • Arkadaşlar benim LG2 telefonumda da aynı sıkıntı çıktı. Daha önce de olmuştu ve format atmıştım, numaralar gitmişti.

    Whatsapp a zar gor girebiliyorum ama rehbere girer girmez atıyor hemen. Kimseyi arayamiyorum. Whatsappta olanlarin numalarini bir yere yazdim ama whatsapp kullanmayanlarin numaralari gidecek gibi yine. Format atmadan bir çözüm yolu yok mudur bu işin?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOGETA176 -- 23 Şubat 2019; 15:54:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap veren olmamış ama sorunu çözdüm ve sanırım kaynağını buldum. Bu problem facebook messenger da hesap değiştirirken ortaya çıkmıştı ve telefonun dilini ingilizce yaptığımda çözüldü. Ancak bugün facebook messenger da tekrar hesap değiştirmeye çalıştım ve yine aynı problem meydana geldi. Facebook messenger uygulamasını hemen telefondan kaldırdım ve sorun çözüldü.

    Kesin çözüm olmayabilir ama bu problemle karşılaşan arkadaşlar bir de facebook messenger uygulamasını kaldırmayı denesinler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.