Şimdi Ara

SAMSUNG ODYSSEY G3 BİOS SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben geçen hafta 24 inç 1ms 144 hz özelliklere sahip Samsung Odyssey G3 modelini aldım. Ancak sorun var eski monitörümde kasanın düğmesine bastığım an bios görseli çıkıyor ve biosa girebiliyordum.

Bu monitörde direk masaüstü çıkıyor. Düğmeye basıyorum monitör hala uyku modunda ancak masaüstü gelince açılıyor ekran. Sürüyle yazılım vs kurdum kablo değiştim herşeyi yaptım olmuyor.

Çözümü olan var mıdır ?

• +UP

• Çözebildin mi dostum ? Aynı sorunu bende yaşıyorum çünkü.

• Selamlar,

Bende aynı sorunu yaşıyorum. Samsung'un canlı yardım wattsup ına yazdım; ekran kartıyla alakalı dediler. Ekran kartım rx 580. Ve hala sorunu çözemedim. Sanırım mönütör için yazılım güncellemesi falanda yok.

Konu hakkında bilgi sahibi olan paylaşabilir mi?

• Kasadan önce monitörü açın bios ekranı gelir.

• Elevenes E kullanıcısına yanıt

@Elevenes onu da denedim; ama bir türlü olmadı. En son olarak amazondan display port kablo sipariş ettim ve takınca açılış ekranı ve bios falan ancak geldi. 

Yani bios ve açılış ekranına girebilmek için kutudan çıkmayan display port kablosu lazımmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h0p3 -- 2 Eylül 2023; 1:25:35 >
  • h0p3 H kullanıcısına yanıt

Bende G3 kullanıyorum ama benim modelimden DP kablosu çıktı 165 hz versiyonu benimki o yüzden ben bios ekranına girebiliyormuşum yani dediğinizi bilmiyordum kusura bakmayın. HDMI kablosuyla girilemediğini yeni öğrendim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lg g2 fifa 14 acilmama sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elevenes E kullanıcısına yanıt

Ben şüpheleniyordum; ama samsung, yapmaz böyle bir şey dedim kendime. Sonuç ben de deneme yanılma ile bulmuş oldum. Ben 144 hz model kullanıyorum. Retail model olma ihtimali var. Kutu açılıp tekrar kapatılmış şekilde geldi bana.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.