Adaptif parlaklığı kapatınca maksimum parlaklığına çıkmıyor. Aşağıdaki görselde görüldüğü üzere manuel ayarlamada maksimum 457 nit ölçülmüş. Yani manuelde ekranın parlaklığı yarısından bile aza ayarlanabiliyor. Adaptif parlaklık ile de 980 nit'e çıkıyor (Samsung'un iddiası da 1000 nit zaten) Kaynak : Adaptif parlaklıkla beraber renklerdeki kontranstın değişimi bende de oluyor ki bu bilerek yapılmış bir şey büyük ihitmalle. Koyu yeşil yerine açık yeşil göstererek daha rahat görmenizi sağlıyor örneğin. Güneş altında renk doğruluğu değil görmek önemli ne de olsa. |
Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] (182. sayfa)
-
-
bildirim geldiğinde ekran açılsın istiyorum ama ayarını bir türlü bulamadım var mıdır böyle bir ayar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
WakeUpScreen uygulamasını indirin. Whitelist modunu açıp listeye telefonu uyandırmasını istediğiniz uygulamaları seçin tamamdır. Her bildirim geldiğinde ekran uyanacak.
Sanırım herkes merakla gelecek yeni güncellemeyi bekliyor. Sessizleşti konu. :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu ayın kaçıydı andararoid 14 güncellemesi
-
Sanmam bu ay geleceğini. Bize gelişine vardır daha sürpriz olmazsa.
-
A50 ve A51 baba modellerdir hocam. Özellike A51'in kamerası çok iyiydi. Hiç batarya değişimi yaptırdınız mı bu arada?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet, garanti bitiminde ücretsiz değiştirdim servisten.
-
Güncelmiyiz.com'da 18 Ekim-18 Kasım arasında gösteriyor.
Android gelişiyor, Geliştiricilerin umrunda değil. Geriye uyumluluk hala içler acısı. Mağazada yıllar önce mobile çıkan rockstar oyunları (max payne, bully vs.) bu cihazdan alınmıyor. Yani bir yerden teknoloji gelişiyor maliyetler artıyor ama bir yerden de kısıtlar bitmiyor. Apple TV uygulaması arıyorum sadece android tv mağazasına konuluyor. Ekosisteme yılda bir güncelleme geliyor ama mantıklı bir çözüm nadir geliyor.
-
İnsanlar yazılıma değil de, donanıma para verdikleri sürece bu böyle devam edecektir. PS5 nesli ile doğru düzgün oyun gelmedi mesela. Windows uzun yıllardır bir şey eklemiyor sisteme. İnsanlar hala donanım için kullanılan sayılara kanıyorlar. Yazılım da çok çetrefilli, donanıma yatırım yapmanın getirisi daha fazla. Aslında elimizde çok iyi makineler var fakat içerisinde "günü kurtarabilir" diye nitelendirebileceğimiz yazılımlar var.
Ekran sararması sorunu yaşayan var mı
Adaptif parlaklık açık, telefon cebimde. Dışarıda aşırı bir güneş var, telefondan birisi arıyor. Cebimden çıkarıp ekrana bakınca hiçbir şey görmüyorum. 5-10 saniye debelenip duruyorum, bunun bir ayari var mı? Aramalarda adaptif parlaklığı otomatik sona çıkarsın benzeri?
Nasıl ücretsiz değiştirdiler hocam garanti kapsamına giriyor mu batarya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şöyle bi şey denenebilir Rutinler üzerinden. Etkili olur mu bilmiyorum bir test etmek lazım.
Evet bir iki ay kala servise gidip bataryasından memnun değilim şarjı çok çabuk bitiyor dedim hemen değişim sağladılar. Bu arada telefonu bilgisayara bağlayıp pil sağlığını görüntülüyorlar, her türlü bilgiyi görüntüleyebildikleri bir program var. Telefonunuzu da sıfırlıyorlar, son yazılımı yükleyip teslim ediyorlar. Belgeleri imzalayıp çıkıyorsunuz bende süreç böyle rahat işlemişti en azından. Fatura ve garanti belgesiyle birlikte gitmiştim.
Evet, işe yaradı. Teşekkürler.
-
Anladım hocam deneyiminizi paylaştığınız için teşekkürler iyiymiş ben yeni aldım tabi artık 2 seneye inşallah devam eder bu politikaları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfonso93 -- 14 Ekim 2023; 13:0:51 >
Sosyal medya, kişileştime, biraz navigasyon, biraz fotoğraf ve video için kullandım telefonu. 36 saat gitti batarya. %87'den %20'ye 7 saat ekran aldım. Karanlık mod aktif. Gayet iyi gibi geldi bana. Herkes bayaryadan yakınmış. Güncellemelerden mi düzeldi? 1 haftadır kullanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X