Şimdi Ara

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
8.310
Cevap
163
Favori
572.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ilk gün bende de ısınma olmuştu geçtiğimiz pazartesi aldım. sanırım arkada cihaz kurulum vs. yapıyor ama şu an bir ısınma problemim yok (oyun oynamıyorum).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba şarj adaptörü alacağım ama spigenin 27w olanı ile samsungun orijinal 25 w adaptörü arasında kaldım bu spigeni kullanan var mı aramızda fiyat olarak 66 tl gibi fiyatla daha ucuz spigen ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfonso93 -- 9 Ekim 2023; 13:49:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alfonso93 kullanıcısına yanıt

Kesinlikle orjinal kullan.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Kutudan çıkan kabloyu kullanın hocam adaptör almanız kafi.

Kesinlikle orjinal alın çünkü süper hızlı şarji sadece o destekliyor.

60Hz

Eğer: Pil seviyesi %50'nin altındaysa

Ardından: Pürüssüz Hareket standart seçili.

120Hz

Eğer: Gündüz saatleri, Pil seviyesi %50'nin üstündeyse

Ardından: Pürüssüz Hareket adaptif seçili.

Mobil Veri Kapalı

Eğer: WiFi açık, seçili WiFi ağına bağlıysa

Ardından: Mobil Veri kapalı.

Mobil Veri Açık

Eğer: WiFi açık, WiFi bağlantısı kesildiyse

Ardından: Sonraki işlemden önce onayla "Mobil veri açılsın mı?", Mobil Veri açık.

Uçuş Modu / WiFi

Eğer: Uçak modu açıksa

Ardından: Wi-Fi açık, otomatik bağlan.

Telefon ve sms görüşmesi yapmak istemiyor ama interneti kullanmaya devam etmek istiyorsanız bunun için uygun. Hat çekmeyen yerde oturuyorsanız ya da gece vakti/mesai saatlerinde aranmak istemiyorsanız yine ideal.

Dizi / Film

Eğer: Uygulama açılırsa; Netflix, Amazon Prime, BluTV vs.

Ardından: Göz koruma kalkanı kapalı, Ekstra karartma kapalı, adaptif parlaklık açık.

Konum Açık

Eğer: Uygulama açılırsa; Haritalar, Banka uygulamaları vs.

Ardından: Konum açık, verileri otomatik eşleyin açık.

Adaptif Parlaklık

Eğer: Gündüz saatleri, Mobil Veri açık

Ardından: Adaptif parlaklık açık.

%35 Pil Tasarrufu

Eğer: Pil seviyesi %35'in altındaysa

Ardından: Güç tasarrufu modu açık, Karanlık modu açık, Ekran zaman aşımı 15 sn, Always on Display kapalı, Konum kapalı.

Ekstra Karartma

Eğer: Gece geç saatler aralığında

Ardından: Ekstra Karartma açık (%55)

Oto Güç Tasarrufu

Eğer: Geceden sabaha, şarj %70'in altındaysa ve şarj olmuyorsa, seçili WiFi ağına bağlıysa

Ardından: Güç tasarrufu açık, konum kapalı.

AoD

Eğer: Akşam saatlerinde, WiFi ağına bağlıysa,

Ardından: Always on Display açık, yeni bildirimler geldiğinde göster seçili.

%85 Müzik Çal

Eğer: Şarj oluyorsa, Pil seviyesi %85 eşit veya yüksek seçili,

Ardından: Müzik oynat, Samsung Music seçili.

Şarj dolunca şarkı çalıyor böylece prizden çıkarıyorum.

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 4 Kasım 2023; 21:50:47 >

• TheFourBarMechanism T kullanıcısına yanıt

hocam dogrudur evet zamanla cıhaz alıskanlıklarımızı ogrenıyor ona gore uygulamaları ıslemcı kendıne optıme edıyor hı ısınması var mı var epey ama bu exynosu tam optimize edememesinden kaynaklı samsungun zamanla eğer 1380 işlemcisine gelen guncellemelerle daha da önem verırse ısınması konusunda o zaman cıhaz rayına oturur (örnek 1280 exynosu hala adam edemedi) ama samsungun 1380 önem verdıgını dusunuyorum umarım ısınma konusunu azaltır umuduyla dıyelım hocam Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dessas01 -- 10 Ekim 2023; 17:40:28 >
  • Aşırı güneşli günlerde dışarıdayken ekran saçma sapan bir renk alıyor, siyahlar bildiğin griye dönüyor. Xiaomi telefonlarda da oluyordu bu bir ayarı vardı onu yapınca düzelmişti (standart kontrast ayarıydı sanırım). Bu telefonda da böyle bir ayar var mı?

• Arkadaşlar cihazı alalı biraz zaman oldu sizlerde de oluyor mu bilmiyorum whatsapp da görüntülü görüşmede benim sesim karşı tarafa iyi gidiyor ancak karşı tarafın sesi bana kesik kesik geliyor bunu evde wifi olarak dışarda mobil veri olarak denedim aynı şikayetvar da bu durumun aynısı ile alakalı yazılar var sizlerin yorumu nedir yardımcı olabilirseniz sevinirim

• Neredeyse her gün görüntülü konuşuyorum, bir sorun yaşamadım. Farklı kişilerle denemiş miydiniz iyice emin olmak için? En kötü yedek alıp whatsapp silip cihazı yeniden başlatın tekrar whatsapp indirin.

@Devotion hocam ekran modu olarak "canlı" ve "doğal" haricinde seçenek yok, bu kast ettiğiniz siyahlar bildirim paneli için mi geçerli arkaplanı blurladığı için kötü gösteriyor olabilir mi bilmiyorum. adaptif parlaklık açık mı o da etkili olabilir. bir de şu ayar var;

https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-a54-ana-konu--155300610-129#156495585

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 11 Ekim 2023; 21:4:2 >

• Emrea1907 E kullanıcısına yanıt
    Bugün aynısını yaşadım. Evde wifili birisine mobil veri ile bağlandım kesilmeler oldu. Düzenli şekilde olmuyor.

Bununla bağlantılı fark ettiğim aklımda olan sormak istediğim bir şey var

Özellikle aşırı güneş ışıklı ve açık ortamlarda ekranda özellikle beyaz arka planlı bir sayfa varsa ; üst tarafta kamera sağında solunda leke tarzı gözüken izler var ekranın altında.Bunlar sanırım ekran içindeki sensörler oluyor birde parmak izi okuyucusunun olduğu kısımda yine iz gözüküyor. İlk başlarda sorun var sandım ama normal galiba ekrana gömülü sensörler bunlar :)

Yok burası değil hocam. Şöyle söyleyeyim, mesela aşırı güneş ışığı ekrana direk vurduğunda evet ışığı otomatik yükseltiyor, ancak bunu kontrastı bozarak yapıyor. Demek istediğimi anlatabildim umarım.

Siyahlar gri oluyor, resimlerin kontrastı aşırı derece yükseliyor. Xiaomi'de de vardı bu, kontrastı standart değerlerde tutunca düzeliyordu.

Adaptif parlaklığı kapamak belki bir çözüm olabilir, denemek lazım.

Evet ekran altı sensörler görünüyor :))

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.