Şimdi Ara

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Armo_ , doriangri Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 11 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
7.560
Cevap
167
Favori
524.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Boşmezarvargel  bir şey olmaz devam, kayda değer bi şey yok güncelleme için

@programmer_onur ben geceden bırakmıyorum hızlı şarj günde bir kere işimi görüyordu yemek yiyeseye falan o yüzden iyi geliyordu, şu şarj işini gözlemlemek lazım kötü değil ama daha iyi oluyorsa mecbur yavaş şarj edeceğiz.

@alexsis83 evet hocam Samsung batarya faciası yaşadıklarından temkinli gidiyor hızlı şarj konusunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 8 Ekim 2023; 14:29:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aydogan kullanıcısına yanıt

Bu benim daha önceki kullandığım telefonlarda da gözlemlediğim bir durum. Daha yavaş şarj eden bir adaptör kullandığımda şarj çok daha yavaş azalıyor.

• ip 11 maceramdan sonra (ios 17'de anormal derece de ısınmaya başlamıştı youtube de vıdeo ızlerken dahi ısınma vardı oyle dıyeyım 16.6.1 yoktu ısınmalar) her neyse iosun da tadını aldık ama ben hep androıde alıstıgımdan kopamadım androıdten ne zamandır da git gel yapıyordum a54 için renk beyaz aldım ip 11 den sonra a54'de de beyaza yöneldim gayette güzel duruyor dün medimrkt alarak aranıza katıldım :) cihaz için 1 günlük düşüncelerim ekrandan başlayayım amoledini güzel buldum ekran renklerini doğru ve canlı veriyor gelişi güzel amoled katmamış samsung abimiz bu cıhaza sonra en nefret ettıgım amoledler de sabit yazı ve görseller de belli bir süre sonra amoledin oledin doğasında var hayalet iz bırakır arka goruntude bunda çok çok az minimal düzeyde izler var hatta cok dıkkatlı bakarsan anlarsın bunada şükür ekranda en ufak leke ölü piksel hatası cıkmadı :) bataryadan bahsedeyim %100 ettikten sonra dün (%57 açmıştım kutudan) cihazı dünden bu saate kadar 9 saat 35 dakika ekran açık süresi aldım şarja (%17 kaldı yarım saat önce taktım) geceden 7.30 - 8 saat uyku modu ekran kapalı durumda sadece %1 şarj yemiş :) hoparlör ses kalitesini de aşırı beğendim çok doygun ve bass olsun tizi olsun sana o seslerin ayrımını vokallerde hissettiriyor, ana kameraya değineyim arka kamera sensörü sony (imx766'ymış) nette araştırdım o cıktı fotograf cekımı ideal kalitede çekiyor, ön kamera sensörü de imx616 görünüyor ne kadar doğrudur bilemem sensör modelleri ama kamera çekimi gayet güzel sonuclar verıyor a54'ün, beni bu cıhazda tek üzen durum ısınması oldu en cok ısınmayı ınstagramda reel vıdeolarında aldım, diğer uygulamalarda kamera kullanmam olsun telefon operatör konusması olsun youtube veya chrome de falan ısınma çok yok sadece ılıklık var ama ınstagram vıdeolarında cıhaz fena ısınma gosterıyor, samsungun oneuı arayuzunu ıslevsellık olarak severim bu cıhazda arayuzde hiç fps dusmesı veya kasma gözlemlemedim yağ gibi maşallah diyeceklerim bunlar sanırım genel can sıkıntısı herkesın bu cıhaz adına exynos işlemci ısınması yoksa emınım memnun kalanlar cogunluktadır ve bende memnum kaldım a54'den yana herkese iyi kullanmalar. Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dessas01 -- 8 Ekim 2023; 17:57:36 >

• Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU]

Yeni One UI fontu Galaxy Store'un içine kısmen uygulanmış. One UI 6 ile sistem arayüzünün yazı tipi böyle olacak.

• arkadaşlar acil cevap yeni fark ettim şimdi şöyle söyleyeyim akbank uygulamasını actım o an fark ettim işaretle buyuk daire içine aldığım yerde yuvarlak ebatta kara leke gibi bir şey var diğer renklerde beyaz gri mavi sarı turuncu ton renkde görünmüyor o yuvarlak dairemsi leke sadece kırmızı renkte görünüyor yuvarlak karamsı daireli şey, aynı şey üstte kucuk işaretlediğim kamera yuvarlağında da daire şeklinde iz var bir sizde dener misiniz hadi kamera izini anlarım sensör olabilir ekran altı ama buyuk daire içine aldığım alttaki yere iyi odaklanıp kırmızı renk açarmısınız rica etsem acaba ordadamı sensör var ekran altı merak ettim, yıldızkare0yıldızkare arama ekranı yerınden red rengini açın veya akbank uygulamasını yükleyin daha net görünür işaret koydugum buyuk yere odaklanın 45 derece sağ sol aşağı yukarı eğilerek dikkatle bakın sizde durumlar nasıl ? :)

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU]

• Dessas01 kullanıcısına yanıt

Dediğini test ettim hiçbir şey yok. Akbank uygulaması var bende, o kısmı hızlıca geçiyor zaten. *#0*# üzerinden de yaptım yok bir iz falan. Bu arada biraz noktalama işaretleri kullan okuması zor oluyor. Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] 

akbanka gırınce mobıl verı kapalı tut dırek kırmızı renkte kalsın uygulaman, dıkkatlı bakınca bende gözüme çarpıyor kırmızı renk açılınca o hafif silik tonda karartı daire leke ama diğer renklerde hiç görünmüyor hatta en net gri ton rengide buldum parlaklıgı full yapıp açtım iz yok görünmüyor hayret verici ahaha Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] 

• ]

Ben mi anlamadım yok hiçbir leke ya da çöküntü artık neyden bahsediyorsan. Işığı da oynattım.

hocam biliyorum garip geldi sana Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU]  kırmızı renk açtığımda yuvarlak daire formunda hafif koyu tonda leke çarpıyor özellikle kardeşime de gösterdim oda dikkatle bakınca aaaa evet çok hafif görünüyor dedi gördü sonra diğer renkleri açtığımızda yok bu renklerde göremedim abi dedi, diğer renklerde o leke yok ilginç, şimdi diyeceksin ekran üzerini sil bezle iyice silip denedim hala kırmızı renkte o şey hafif belli oluyor, aman neyse eğer renk bozulmasıysa özellikle kırmızı da bozulma varsa da sağlık olsun kullanmaya devam sevdim cihazı zaten Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] 

• İyi akşamlar, ekranın tamamında yatay şekilde çizgilenmeler oluyor eski tüplü televizyonlardaki gibi. Özellikle beyaz arkaplanda net belirginleşiyor. Bu sorunu yaşayan var mı?

• freaklana kullanıcısına yanıt

iyi aksamlar hocam, sizin sorun sanki iki türlü acıklaması olabılır, ekrandan kaynaklı ekran flex kablosu donanımsal hataya çizgilenmeye sebep verıyordur veya bir önceki güncellemeden gelen kaynaklı yazılımsal problem de olabilir yine de siz servise götürün isterseniz sorunu gösterin.

aydogan senle özel mesajda honor 70 a54 ve ip 11 arasında konusma yapmısız sımdı onu fark ettım mesaj kutusuna bakınca hele dıyorum isim yabancı değil eheehe Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] 

Çok sağ olun hocam, hard reset attım fayda etmedi, servise yollayacağım.

Doğru, hatırladım ben de. A54'e dönmen güzel olmuş ama sorun çıkarma gözünü seveyim. Zaten herkes cihazı kötülemeye bahane arıyor, başımız şişti iyice. Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] İnşallah bir şey yoktur tabi.

• freaklana kullanıcısına yanıt

format sonrası yazılımsal olmadıgı sonucu kesinse geriye tek o zaman çizgilenme problemi donanım sorunu oldugunu gosterır ekranınızda umarım tez zamanda çözüme kavusturur servis cihazını.

ben sorun cıkarmıyorum kı gozume çarpan o şey acaba sensörmü diye merak ettim, çünkü bu cıhazın her şeyi ekran altına konulmuş sensörlerle donatılmış, asıl mesele o renk bozulması sanırım bende ki kırmızıda bozulma var galiba bu da benlik denk gelen kırmızı renk problemi Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU]  bak bak ne diyeceğim aydogan hoca o leke sensörmü diye ışık fener tutunca butun sensorlerı de bu sayede gormus oldum o nokta delik kamera içinde 1 sağında 2 solunda 2 ve kamera altında daha 1 adet yuvarlak hap ve tablet hap seklinde sensörler var kocaman ahaha Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dessas01 -- 8 Ekim 2023; 23:23:44 >
  • Genel olarak

Pil durumu : 85 Karanlık modda yavaş şarj ile dolum da 60hz kullanim ile 1günu rahat cikartiyor 8 saat ekran veriyor .

Performans: sorunsuz gündelik işler için üst seviye diyebiliriz

Isınma: cihaz ılık çalışıyor sanki ısıyı elde hissettiriyor

YouTube shorts ve Facebook rels videoların da videoları tam izlemeden hizli hizli geçiş yapınca 20 25 dk sonra 38 39 dereceyi görüyor ( 33 35 derece sicaklikta) hava 28 di bugun 35 36 gördü yanlız cabuk soğuyor onuda fatketttim YouTube de dizi izledim 1.5 saat kesintisiz isinma hiç.olmadi . çok sıcak olan memleketin cihazı değil sanki güncelleme ile duzelirmi bilmiyorum bi tık büyük ve ağır geldi aslında kılıf olamdan kibar duruyor.

Oyun oynamıyorum şimdilik kullaniyorum güncellemeyi bekliyorum iyileştirmeler olacakmı bem 46 saat sesli konuşması ve 2.5 gün tam şarj ile kullanimi icin aldim nakliye sektorundeyiz cok telefon gorusmesi yapiyoruz hafta içi de deneme şansım oldu çok aşırı görüştüm sabah 07:30 da 85 şarj ile akşam 9 da bitmişti bugün ise telefon konuşması sık olmadı 8 saat ekran verdi genelde video izledim nette gezindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorumsizin -- 8 Ekim 2023; 23:37:36 >

• a54 mü a73:mü arkadaşlar .iki telefonu kullananlar yazabilir mi acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ibrahimyz İ kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.