Şimdi Ara

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] (465. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: SamaraMorgan Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.287
Cevap
159
Favori
635.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
50 oy
Sayfa: önceki 1...232...462463464465
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @aydogan Lansmandaki fiyatları görünce Android ekosisteminde devam edeceğiz sanırım  

gel valla samsung buds ve watch ile büyük rahatlıkmış TV de Samsung olunca aç telefondan istediğini bi Instagram için ayfona para verilmez ki uygulamalar bile burda daha iyi ben tüm android uygulamaları aynı sanıyordum kazığı a serisine sokuyormuş bunlar 😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam bende bugün 17 pro 512 sipariş ettim ama banka işlemi şüpheli görüp askıya aldı ve beni arayıp onay istenicekmiş mevzusuna 3 tane stok bitti.

Bende kızdım şimdi s25 düşünüyorum 256 lığı 45bin HB de. S26 ile aralarında sadece işlemci farkı var gördüğüm kadarıyla. S26 256 da 60bin tl. O kadar farkı verecek bir şey bulamadım. HB hepsipay ile faizsiz bölüyor s26 da ama S25 de yapmıyor.

2 güne sonra s25 i sipariş geçerim stok kalırsa.

Artmış fiyatları o farka değecek bir şey yok gerçekten. Lacivert rengi çok güzel S25'in aklımda o vardı. S26 yeni model çok değer kaybetmeden zıplaması kolay olsun diye tercih ettim ben S27 güzel gelirse onu tercih ederim gibisinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 12 Eylül 2026; 22:42:24 >

• aydogan kullanıcısına yanıt
    Eskiyi getir muhabbeti için düşündünüz anladım. Ben o açıdan hiç düşünmedim.
    S25 için
    Şu an 33400 demiş teklife Samsung tr.

HB ekstra 3 bin daha ekliyor 36400 oluyor.

Ocak ortası ya da sonu lansman var bildiğim kadarıyla.S26 70500 ile kapıyı açmış. S27 en az 80 binden kapıyı açar bence. Üzerine 40-50 verecek kadar değer olacağını sanmıyorum büyük konuşmayayım da 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NvdiaAmd -- 12 Eylül 2026; 23:2:33 >
  • NvdiaAmd kullanıcısına yanıt
    O kadar olacağını sanmam daha önce güzellik yaptıkları olmuştu s26 zamanı fiyaskoydu tabi o ayrı ama neyi öngörebiliyoruz artık bilmiyorum bak düz 17ler bile zam yemiş 18 gelince. 🥲

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.