Şimdi Ara

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.498
Cevap
164
Favori
584.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende memnun değilim telefondan telefon görüşmelerinde aşırı derece ısınıyor.. sensör sağlıklı çalışmıyor ekran açılıp kapanıyor konuşma yaparken sonra bakmışım başka menülere girmişim.. arayüzde takılmalar oluyor.. benim telefondada problem olabilir..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Telefon tavsiye etmem. Bir ara memnundum ama kullandılkça sıkıntıları çıkıyor. Aşırı ısınıyor eski note 5 bile bu kadar değil. Şarj çok tutarsız 5000mah ama ekran süresi 6 saat civarı. Oyun oynamam sadece sosyal medya. Gereğinden fazla ağır yani bu kadar ağır olacak ne koyulabilir ki içine. Sadece samsung ara yüzü için aldım alternatifi bulamadım. Xioami kullanabilirim diyorsanız bu telefondan uzak durun asla 16binlik telefondan değil. Şuan da ekran sürem daha da düşmeye başladı.

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5 ay oldu cok şükür mutlu mesut kullanıyorum A54 ümü 🙂
    Ne ısınıyor ne şarjı içiyor ne ekranı milyonda bir siyah yerine bilmem ne oluyor. Canavar gibi maşallah..

• Yaklaşık 30 yıldır cep telefonu kullanıyorum. 12-13 sendedir de akıllı telefon kullanıyorum. Bu sürede 50 civarı akıllı telefon kullanmışımdır. 2012 de Galaxy s3 amiral gemisi olarak çıktığında ilk gün alanlardandım. Amiral gemilerinden giriş seviyesine, Xiaomi den Huawei ye her türlü cihazı kullandım.
    Konuyu A54 e bağlayacak olursak. Burada bazı arkadaşlar hala bu cihazın orta segment olduğunu ve ilk alanların 10-11 bin lira aralığında aldıklarını unutmuşlar sanırım. Cihaz günlük hayatta standart bir kullanıcının her türlü ihtiyacını tam performans ile karşılamakla birlikte, bir adım öne geçerek orta üst segmentte premium bir cihaz hissiyatı vermektedir. Aşırı hassas olup extra üstün özellikler isteyen arkadaşlar ise bu cihazdan uzak dursunlar lütfen. Daha önce de yazdım 11 bin lira verip 33 bin liralık cihaz mukayesesi yapmak komik oluyor.
    Son olarak orta segment kullanıcısı olarak almak isteyen herkes A54 ü gönül rahatlığıyla alabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5BA3914 -- 2 Ağustos 2023; 12:44:19 >

• Telefonu ptesi aldım 256 olandan. 2 gündür bakıyorum kurcalıyorum teli tek sorunu 4k 60 fps videoda takılmalar oluyor. Ekran parlaklik kisilinca hafif sarı gibi oluyor doğru ama ekran ayarlarından sarıyı maviye çekince gayet iyi Bi sorun yok gibi. Herkese güle güle kullanmak nasip olsun sorun çıkan arkadaşlarda geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhann57 -- 2 Ağustos 2023; 13:1:7 >

Gerçekten öyle oldu. Hayır sorun olabilecek şeyler tartışılmalı, ki gerçekten sorunlu cihazlar da olabilir. Belki cihazın içeriğini Türkiye'de uyanıklık yapıp değiştirdiler hadi en kötü ihtimali düşünüyorum ama bunun dışında telefonda böyle sorunlar olsa herkes bahsederdi ortalık yıkılırdı. İki aydır kullanıyorum hiç dikkat etmediğim şeylere rastladım şu forumda ve gerçekten fiyat olarak biraz bahsetmek lazım A50 2.5k'ya almıştım dört sene önce bu telefonun fiyatı da aldığımda 12.5 civarıydı (256 GB) şimdi ekonominin durumu ortada, bu psikolojik yanılgı yapıyor dört senede kalite fiyatlar kadar uçmadı uçması da beklenemez. Her sene yeni bi model çıktığını da düşünürsek, bu serinin pazardaki konumu fiyat dengesi aynıyken ülkemizin yarattığı koşullarda S serisi beklentisi oluyor. Ve bu ekonomik koşullar gün geçtikçe daha kötü oluyor. Her şeyi bekleyebilirim ama bu telefon kötü, olmamış, rezalet diyemem. Halen 2.5klık bir telefon.

• Erhann57 E kullanıcısına yanıt

Hocam Anadolu yakasını bilmiyorum ama ben n11 den şunu aldım, az önce elime ulaştı. Gayet güzel kılıf, spigen havası veriyor, onun kadar da sağlamdır, senelerdir bu modeli kullanırım farklı telefonlarda.

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU]www.n11.com
    Samsung Galaxy A54 Deri Görünümlü Silikon Kılıf Niss Kapak Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/samsung-galaxy-a54-deri-gorunumlu-silikon-kilif-niss-kapak-36232819?magaza=kilifmerkezi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devotion -- 2 Ağustos 2023; 14:1:22 >

• Zamanının çıktığı gibi Note4'ünü S6'sını ve S7'sini kullanmış biriyim. Sonrasında amiral gemilerine gücüm yetmedi öğrenciyim :) kendimi bildim bileli Samsung kullanırım. Ortaokul 6'da Galaxy Young ile başlayan serüvenime şuan üniversiteden birkaç gün önce mezun olmuş biri olarak Galaxy A54 ile devam ediyorum. Arada bir kere apple kullanmak gibi bir hata ettim bir daha da almadım :) Neden uzattım bu kadar oraya gelelim. Foruma her girdiğimde sürekli telefon hakkında bir şikayet görüyorum. Utanmasalar cihazın renginin tonu hakkında bile yorum yapacaklar yeşili fazla açık siyahı fazla parlak diye. Abiler kardeşler bi kendinize gelmenizde fayda var. Aldığınız telefon "ORTA" segment bir telefon. Eğer çok iyi bir cihaz istiyorsanız burda sızlanmak yerine gidin yüksek meblaları gözden çıkarın ve üst segment cihazlara geçin. Paranız varsa sizi tutan yok neticede. Şimdi bana para kolay kazanılmıyo verdiğimizin hakkını istiyoruz sen öğrencisin ne edebiyatı yapıyosun para nedir nerden biliyosun diye gelecek olanlara da cevabım şudur ki öğrenciliğim boyunca garsonluktan halı yıkamaya marketten tekelciliğe bir çok işte çalıştım ve bu telefonuda yine bu şekilde aldım ve gram şikayetim yok bu cihazdan. Para nedir bende günümüz tr şartlarında gayet anlamış bir gencim :) Paramın karşılığınıda aldığımı düşünüyorum. Ayrıca bu döviz kuruna rağmen Samsung hala uygun fiyata cihaz satıyor Türkiye fiyatlandırmasında hala çok iyi niyetli bir politika izliyor bu da benim şahsi düşüncem. Elbet cihazdan şikayet olur eleştiri olur lakin forum okumaktan keyif alan ben artık her foruma girdiğimde yüzüm ekşiyerek çıkıyor. Biri ekran eleştirmiş ardından 10 tane aynı yorumun farklısı gelmiş. Biri ısınma demiş ardından 10 tanesi he ya mangal yapılır bu telefonda diyecek hale gelinmiş neredeyse. Lütfen yeni bir cihaz alın, mümkünse samsung almayın ve forumdan uzaklaşın. 7 yaşında yaptığımız bu şeylere mızmızlık derdi büyüklerimiz. Siz abiler ve kardeşlerime ne denir bilmiyorum. Bu yoruma haddini aşan cevapları kendinize saklayın ve daha şimdiden cevapsız şekilde size iade ediyorum. Bir süre buradan uzaklaşmak iyi olacak. İyi forumlar dilerim.

• Devotion kullanıcısına yanıt

Güncelleme gelmeyenler buradan APK olarak indirebilir:
    https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/lockstar/lockstar-5-1-00-24-release/samsung-lockstar-5-1-00-24-android-apk-download/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• AOD sadece bildirimleri gösteriyor sanırım saat dışında. Çift dokunup kilit ekranı üzerinden bildirimi kaydırıp okuyabiliyoruz. AOD üzerinden bildirimleri okuyamıyoruz anladığım kadarıyla.

Dün ben tam da bu özelliği aradım ama kendi içinde olmadığını fark ettim. 3. bir uygulama yüklemek yerine kendi içerisinde olması gereken bir ayar bence. Umarım kısa zamanda eklenir.

Bende bu şekilde. AOD ekraninda bildirim geldiğinde kilit ekranına geçmeden okuyabiliyor muyum mesaji

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.