Psikolojik mi bilmiyorum test etmedim ama sanki bende de öyleydi. Bir ihtimal yanlış ölçüm yapıyor olabilir mi diye düşündüm çünkü pil performansından memnundum yine. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] (64. sayfa)
-
-
Dün 256 GB lık modelini alarak aranıza katıldım. Ancak bir sorun yaşıyorum. Ekranı dikey tutarken özellikle beyaz zeminlerde sarı mavi arası renk geçişi oluyor. Açı verdikçe ekranda renk değişiyor ve sarı bir ton hareket ediyormuş gibi oluyor. Bu normal midir? Daha önce s21 fe kullanmıştım böyle bir sorun yoktu.
Sizde durum nasıl? Anlamanız için beyaz bir görüntüde yukarı aşağı açı verin ekranda renk tonu değişimleri oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dediğiniz şeyi yaptım. Bende de oldu. Hiç eskiden dikkat etmediydim. :) Bi sorun olduğunu düşünmüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
A50'den A54'e geçiş yapmayı düşünüyorum. A54'ün kronik bir sorunu var mı? Batarya, performans durumu sizlerde nasıl? Alınır mı?
Şuanlık bataryanın hızlı bitmesi dışında bir sıkıntı yok gibi. Bir de sayfaları kaydırırken dikey b,r yırtılma oluyor. Biri ram plustan kaynaklanıyor demişti sanırım ama denemedim
-
Şakır şakır bir cihaz. Gözün kapalı alabilirsin.
çift hat aktif 24 saat açık sürekli wifi açık şajda bi gariplik yok . herhangi bir kroniği de yok. iyi bir cihaz alabilirsin. arka kapak cam olduğu için düşünce dağılıyor deniyor benim için bi tek o sıkıntı onun haric iyi.
-
Arkadaşlar yüz tanımada bi sıkıntıdan yaşıyormusunuz, çok sık yüz eşleşmiyor diye kilidi açmıyor, yüzümü tanıtıp çıkıyorum telefonun pozisyonunu bile değiştirmeden kilit açmaya çalışıyorum yüzü tanımıyor
Bende bir sıkıntı yok. Hatta zorlu taraflardan bile sıkıntısız tanıyor.
Telefona uyumlu kaliteli, kolay kolay sararmayan, şeffaf kılıf var mı ?
case4u dan aldım berbat. aklında bulunsun
-
Bilmiyorum da 2 3 gündür kullanıyorum. %85i kapatınca pil kendine geldi gibi. %15lik farktan çok daha büyük Bi fark. Sanki %30luk fark oluştu. Eskiden su gibi azalıyordu.
ya bu %85 goygoyu işe yarıyor mu ben hiç bir telefonumda kullanmadım böyle bişey
-
85te şarj olmayı durduruyor. Pili koruduğu söyleniyor ama ben kullanmıyorum. Onun yerine şarjda bırakmıyorum telefonu dolduktan sonra.
acaba gerçekten koruyor mu? yada ne kadar koruyor ? varmı öyle bir veri ?
-
Cihazı gelecek ay almak istiyorum da Exynox 1380'den memnun musunuz acaba? A34 128 ve A54 256 arasında 3000TL lik fiyat farkını ödemeye değer mi? Uzun kullanım sonrası çok özet artı ve eksileri paylaşan biri olursa çok sevinirim.
-
A54ün kamerası daha iyi. Hafıza ve kamera okadar önemli değilse a34 alabilirsiniz. İşlemcisi daha stabil, daha az ısınıyor.
çift sim kullanacaksanız a34'te hafıza arttırma şansınız kalmıyor . keşke 256 gb versiyonu olsaydı o en mantıklısı olurdu . eğer taksitle alabiliyorsanız kamera ve depolama için 3000 lira fark çok bişey değil . güncellemelerle mutlaka daha stabil olacaktır exynos . 2016'da s7 edge alırken de vardı exynos tartışması hala var . sonuç olarak gayet başarılı işlemciler .
-
A34'ün kamerasını kullanmadım ama performans olarak kötü bir cihaz değil. Biraz daha büyük bir telefon A34 ayrıca. Ben henüz hala alabiliyorken iyisini alma taraftarıyım maalesef. Özellikle vade farksız alışveriş kredisine denk gelirseniz 3000 TL fark 12 ayda daha da az hissedilir olur.
Exynos 1380 işlemci gücü olarak bir kaç sene öncesinin amiral gemileriyle aynı neredeyse. O yüzden kolay kolay tekleyeceğini düşünmüyorum.
Exynos olmasından dolayı insanlar genelde tedirgin ama ben Mediatek'e tercih ederim. Kendi tasarladıkları ve ürettikleri işlemciye geliştirilen işletim sistemi ve uygulamaların daha stabil olacağını düşünüyorum.
Bütçeyi çok zorlayacaksa A34 de çok iyi telefon.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armo_ -- 29 Mayıs 2023; 9:51:46 > -
Yaradığı söyleniyor evet. Ama sanırım bunu manuel yapmak daha sağlıklı olacak gibi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X