Sadece beyaz da çok oynama oluyor görüntü olduğunda hissetmeyebilirsiniz... Ama benimkinde bariz belli. Bakalım iadeden ne çıkacak... |
Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] (127. sayfa)

-
-
Hayır o duvar kağıdında da var. Deformasyon değil, toz parçacıkları uçuşuyor gibi efekt.
-
Arkadaşlar bluetooth dan araç multimedia sına giden ses çok kısık. Daha önceki telefonumda böyle bir sıkıntı yoktu. Geliştirici seçeneklerinde falan bir ayar mevcutmudur?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam benim cihaz geldi, ilk açılışta kurcalarken özellikle ilk kurulum ekranı full beyaz olduğundan açıyı biraz sağa sola çevirince hatta ekrana alttan bakınca tam beyazda hissedilen hafif bir ton kayması var evet, ancak benimki sarı değil çok hafif bir soğukluk (mavi gibi). Ben senelerce IPS ekran kullandığım için belki bana tuhaf gelmiş olabilir ama kesinlikle aşırı rahatsız eden bir durum değil bendeki. İlk defa Amoled kullanıyorum belki de bundan kaynaklı göz alışması gerekiyor bilemedim, alışırım muhtemelen. YouTube da video açtım renkleri gayet güzel ve canlı, fotoğrafta çıkar mı bilmiyorum ama açıyı değiştirdiğinizde gördüğünüz o garip rengi çekip atma şansınız var mı?
-
Yani çekimle göstereyim dedim de daha kötü oldu sanki, gözle görmek gibi olmaz ben dediğiniz durumu fark edemiyorum. Amoled beyaz renk yılların konusu zaten, ama öyle problematik bir mevzu da olmaması lazım. @Fehmi1717
@Devotion A101 keyfine göre gönderiyor, bir hafta şarjsız idare edebilirseniz sorun yok.
@nicholas hocam sizin soru güme gidebilir kendiniz kurcalayın geliştirici ayarlarını, olmadı samsung members uygulamasından sorun. umarım düzelir uyumsuzluk, problem a54'ün araçtaki bt'a göre güncel kalması olabilir eski telefonda sorun yoksa
-
Hocam sıkıntı değil evde şarj cihazı dolu :) Orjinal hızlı şarj olsun diye alayım demiştim bir hafta sorun değil yani.
Bu arada benim ekranda da aynı bu şekilde mavimsi bir ton oluyor açı değiştiğinde. Bu AMOLED ekranın doğal reaksiyonu mu? Senelerce IPS kullandığım için saf beyaza alışmışım dedim bende de mi sorun var acaba diye :)
-
evet.
amolede alıştıktan sonra diğer ekranlar sahte ışıklı plastiğimsi gelir ama amoled kullanması zahmetlidir, çok fazla yüksek ışıkta ve yoğun kullanımda yıpranıyorlar. hayalet ekran, ekran yanması gibi problemler var youtube'dan bakabilirsin. saatlerce tiktok izleyerek ekranında tiktok menüsü izi kalan binlerce insan var :))) çok uzun kullanımda sabit görüntüler (saat ve batarya göstergesinin olduğu bildirimler kısmı, navigasyon tuşları, menü simgeleri gibi) buna sebebiyet veriyor.
-
Evet öyle, kapalı haldeyken dediğiniz gibi. Diğer durumları bilmiyorum, ben kendimce bu konuyu kapatıyorum ve herkese iyi geceler diliyorum :)) Psikolojimiz kalmayacak takıntı geliştireceğiz yoksa.
-
harfin altında bir piksellik beyaz ışımayı ben de farkettim
ama karanlık modda var mı bilmiyorum
-
Zaten fark elinizde iyi bir ekran varsa anlaşılıyor, ben de s20 fe var evet parlak değil ama renk bozulması olmuyor, beyaz da ton değişikliği de olmuyor. Bu panel bence kaliteli bir amoled panel değil, bazı noktalardan öne çıkarılmış maliyeti gözetilmiş bir panel. Panel görüş açısının bozulması özellikle çok fazla ise panel kalitesizliğidir. Zaten Dxomark ta eksilerde yazmış adamlar. Puanı sıralaması da belli. Güneş altındaki parlaklığı arttırılmış biraz renkde canlılık verilmiş ilk bakanların algısının iyi olması için sanırım albenisi artsın diye ama tabiki panel pahalı olmasın diye de ana kaliteden de ödün verilmiş. Hepsi bu. Kamerası bu kadar öne çıkan bir orta seviye telefonun bazı yerleri tabiki kırpılacak...Bundan da nasibi panel ve işlemci almış...Dxomark tespiti yapmasaydı benimkini problemli diyecektim ama şimdi bu şekli ile kabullenip kullanma niyetim oluşmaya başladı, sonuçta artıları çok fazla...
-
Öncelikle selamlar. Telefonu salladığımda kameralardan minik bir ses geliyor bu ses sizde de var mı? Ois'in sesi olabilir mi? ve örnek vermek gerekirse sokak lambasının fotoğrafını çekerken bir kaç tane nokta ışık beliriyor ve telefonu oynattıkça hareket ediyor bu normal mi?
-
Merhaba. 13 Haziran tarihinde aldığım A54'ten batarya, ekran ve özellikle ses konusunda çok mutluyum. Hiç problem yaşamadım.
Fakat cihazı aldıktan 25 gün sonra cihaz durduk yere donmaya ve takılmaya başladı,Samsung yetkili teknik servise verdim, kendi iç yazılımlarını attılar ve sorun çözüldü. Sonrasında Samsung bir güncelleme yayımladı, onu indirdiktemin sonra tekrar aynısını yaşadım hatta daha beter. Cihaz sürekli dondu hatta kaydını yapıp yeniden servise verdim, haber bekliyorum, değişim talep ettim. Ben tüm A54'lerin böyle olduğunu düşünmüyorum fakat şunu da biliyorum, Samsung'un güncellemesi bendeki cihaza sorun veriyor, ya henüz hazır değil yada neden anlamıyorum.
Cihaz değişimi istedim umarım değiştirirler, şu donma ve aşırı ısınmalı takılma problemini yaşamasam cihazdan inanın çok memnundum.
NOT: Telefonda oyun oynamayan biriyim. İş gereği hep whatsapp ve görüşme. A serisinin orta seviye olduğunu bilerek aldım, ben de orta seviye beklentisi olan biriyim, fakat henüz 1,5 ay içinde 2 kere böyle bir sorun ile karşılaşınca size de yazmak ve paylaşırsanız tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ois o gönlünüz rahat olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X