Şimdi Ara

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] (440. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.797
Cevap
162
Favori
604.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
48 oy
Sayfa: önceki 1...220...437438439440
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şarj sorunumu hızlı şarjı kapatarak çözdüm gibi. 2 saat sürüyor doldurması ama kullanım ve bekleme süresinde yarı yarıya fark ediyor neredeyse. :\

Hocam telefonlarımız eskiyor. Ben alalı Haziran'da 3 seneyi dolduracak mesela. 3 senelik telefonun bataryasının yıpranması normal. Eskisi gibi ekran süresine falan bakmıyorum hiç. Gün içinde yetiyorsa, dışarıda falan zor durumda bırakmıyorsa sıkıntı yok. Henüz yeni telefon almayı da düşünmüyorum. Hala işimi görüyor A54. One UI 8.5 ve 9'u da alalım. Sonrasında düşünürüm yenilemeyi. A58, A59 hangisine denk gelirse veya S serisine yükseltirim benim için değişim vakti geldiğinde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Aynı durumdayız, aynı düşünüyorum. Bilgi amaçlı geçeyim dedim şarj konusunu, ben 20-80 kullanırdım hep günü çıkarırdı.. Hızlı şarj ile yarım saat yeterli oluyor doldurmaya, sorun etmiyordum ama son zamanlarda kullanmadığım halde 10 saati zor görüyordu.

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Buna benzer ayarlar kullanıyordum bunu da uyguladım geçişler ve efektler daha yumuşak ve güzel oldu. A55 için tabi. Şarj konusunda daha önce hızlı şarj kapalı denediğim de bir fark görememiştim ama kapatıp bir süre deneyeceğim ekran sürem iyi ama bakalım ne değişecek.

Orijinalden alıntı: aydogan

Good Lock - Home Up uygulamalarını kullanarak şu paylaştığım animasyonları birebir ayarlayın. Çok beğendim.

Farkı göreceksiniz, imkanı olan yapsın net tavsiyemdir. Bilgisayarda falan açın sayfayı, takip edin tek tek.

https://www.reddit.com/r/oneui/comments/1pip5zn/good_lock_home_up_custom_animation_for_home/

Video ile göstermeye çalıştım.

• merhabalar. Whatsapp görüntülü görüşmede karşı tarafın görüntüsünün ekranın sol üst kısmında çizgi çizgi bozulmalar şeklinde görüyorum.Bu durum sadece whatsapp görüntülü görüşmede oluyor.Diğer kamera video çekimleri,youtube video izleme ve genel kullanımda ekranda bir anormallik yok.yaşayan var mı acaba aynı durumu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

apkmirror
    Samsung Galaxy App Booster 8.5.09 (arm64-v8a + arm-v7a) (Android 12+) APK Download by Samsung Electronics Co., Ltd. - APKMirror
    https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/app-booster/samsung-galaxy-app-booster-8-5-09-release/samsung-galaxy-app-booster-8-5-09-android-apk-download

• NvdiaAmd kullanıcısına yanıt
    yok 7'den beri good lock'ta olan ayarlar. home up uygulamasınsan gesture animations kısmını açınca geliyor. home gesture animations ve app opening animation tuning kısımları mevcut. millet modifiye edip paylaşıyor ayarlarını.

8.5 geldi gibi zaten çoğu güncelleme alan uygulama geçti yeni tasarıma son güncellemeden beri. ayarlar isim mail yazan kısma dokununca olduğu gibi samsung account, windows bağlantısı vb.

aynen çok ilginç nette benzer birşey bulamadım.Ekranda sorun olsa başka herşeyde de olur bi bakyım tşk ederim

Farklı kişilerde denediniz mi belki karşı tarafta problem vardır.

denedim ben karşı kamerada problem var sanıyordum ancak onlarla görüşürken de sorun olunca anlayamadım garip yani :)

Bir de Meta yapay zeka mı ne getirmişler sinirimi bozuyor mesaj listesinde :D

Başka uygulamalarda yapmıyorsa ve kameranız da, ekranınız da sorun yoksa sorun WP'nin kendisi imkan varsa silip tekrar yükleyin yada güncelleme bekleyin.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.