Şimdi Ara

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - One UI 6 Güncellemesi Geldi! (114. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.752
Cevap
163
Favori
317.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 aydan önce yama çıkmaz deniyor . 6 aya falan düzelir . şimdilik tek ilaç güncelleme yapmadan kullanmak . güncelleme yapan da hard resetle falan bi şansını deneyecek yada sıfır orjinal rom falan atıp deneyecek .

• Telefonda saat uygulaması yok ayarlara falanda baktım, nerden kurabiliriz

• kaanfb38 k kullanıcısına yanıt

galaxy stora bak oradan indir.

• Bugün 439₺ ye samsung 25 watt hızlı şarj adaptörü aldım vatandan oh be dünya varmış her şeyin orijinalini kullanmak gerek
  • kafam çorba oldu sürekli telefon yorumları okumaktan batarya konusu üzecekse bu kadar hiç a54 işine girişmek istemiyorum çünkü fiyatı 15500 lira teknosada 12bine a34 ya da 15'e gt2 almak kafama yatıyor

• sermoon s kullanıcısına yanıt

Mobil veri ile sabah 6'dan akşam 9'a kadar açık şekilde rahatlıkla götürüyor bu saatlerde %30 civarı şarjım kalıyor.

Ayarlar;

Wifi yerine göre açık,Bluetooth kapalı,konum kapalı,koyu tema,oto parlaklık açık,adaptif yenileme açık şekilde oyun oynamadan bu değerleri görüyorum.

• Şarj yetiyor ya ilk 1 hafta erken bitti ama sonra gayet iyi oldu iphone 11 den çok daha iyi
  • Daha önce telefon kullanırken RAM'inden faydalanmıyordum. Demek istediğim bir uygulama ile işim bittiğinde onu kapatıp sonrasında yine geri dönüyordum ama bir uygulamayı kapatıp onu tekrar en baştan açmanın işlemciye daha fazla yük bindirdiğini okudum dün. Telefon tekrar açtığımız o uygulamanın depolama birimindeki ilgili dosyalarını okuyup tekrar RAM'e atmaya çalıştığından işlemci daha çok yoruluyormuş. Bu nedenle sık kullandığımız uygulamaları RAM'de tutmak daha faydalıymış. Dünden beri artık sık kullandığım uygulamaları kapatmıyor, arkaya atıyorum. Sadece paylaşmak istedim ve ben bunu niye yeni öğrendim/farkettim?
  • SamaraMorgan kullanıcısına yanıt

Hem doğru hem yanlış. Her açtığınız uygulama arka planda pil tüketir. Firmadan firmaya bellek yönetimi değişmekle birlikte genelde bu uygulamalar belli bir süre veya bellek kullanımı sonrası atıl duruma geçer. Bundan dolayı uygulamayı tekrar açtığınızda kaldığınız yerden değil de sıfırdan başlatıldığını görürsünüz.

• sermoon s kullanıcısına yanıt

Hocam burası teknoloji forumu burada tabi ki kadayıfın kıllarını konuşacağız. Gidin diğer forumlara bakın S23 Ultra da bile on sayfa şikayet okursunuz. Günlük hayatta bu kadar problemli bir telefon değil A54, benimle bir iki yakınım da aldı tek şikayet duymadım. Forumların olayı tartışma üzerine kuruludur.

Bu telefonu Haziran'da alan karlıdır. Şu an alabilen şanslıdır. A34 yönlendirilecek bir telefon değil kimse kusura bakmasın.

• Merhabalar. A54 128gb ile A54 256gb arasında S23 gibi hız farkı var mı?
  • WoLKovY kullanıcısına yanıt
    Sadece kapasite farkı var.
  • Armo_ kullanıcısına yanıt
    Telefon boşta iken örneğin çalışırken veya gece uyku sırasında RAM'i temiz tutsak ama yoğun kullandığımız zamanlar en sık kullandığımız uygulamaları tekrar tekrar kapatıp açmak yerine arkada bekletmemizin faydası olmaz mı hocam?
  • aliakcky a kullanıcısına yanıt
    Merhaba, halihazırda Honor 70 kullanmaktayım. Galaxy Watch 4 aldığım için telefon da Samsung olsa iyi olur diye düşünüyorum. Sizce elimdeki cihazı satıp A54'e geçmeye değer mi? Üste çok bi para vermeden 0'ını almayı düşünüyorum.
  • Arkadaşlar merhaba. Çocuğa araştırmadan A54 aldım. Kendim S23 Ultra kullanıcısı olduğumdan, A54'ün orta üst segmentte sorun çıkarmayacağını düşünmüştüm. Fakat dün gece telefonu kurulum esnasında çok ısındı. Gece hiç bir şey yokken pil çok düşmüş. Antutu testleriyle zorladım ve ısınma fazlaydı. Daha sim kart takmadım. Ne dersiniz iade mi edeyim yoksa güncelleme vs. bekleyeyim. Çocuğa aldığım için sıkıntı çeksin istemiyorum. Siz bu telefonu kullanan kıdemli kullanıcıların yorumlarını bekliyorum. Saygılar.

• Fireman34 kullanıcısına yanıt
    Telefonu türkcell bayisinden satışa çıktığı gün satın aldım. O günden beri kullanıyorum.

A54 oyun telefonu değil bunu en baştan söyleyelim. Oyun odaklı olanlar başka modellere yönelsin.

Kamera harika iş çıkarıyor. Hem fotoğraf hem video kalitesi çok iyi. Dslr makinemi bataryası ölmüştü acaba yenilesem mi diye düşünüyordum artık gerek kalmadı.

Pil konusunda 7-8 saatin altında ekran süresi aldığımı hatırlamıyorum. Eski mesajlara bakarsanız 10+ saat ekran süreleri aldığımı bile görürsünüz. Şuan mesela %30 şarjım var sabah çekmiştim. 6:30 saat ekran süresi var. Bu şekilde genel bir değerlendirme yapabilirsiniz.

Isınma sorunu ilk kurulum ve güncelleme anında ben de yaşadım. Ama sonra böyle bir şey olmadı. Gerçi oyun oynamıyorum belki o yüzden olabilir. Günlük kullanımda ısınma sorunu yaşanmaz diye düşünüyorum.

Soracağınız başka özel bir şey olursa cevaplamaya çalışırım.

Biz s23 alacak paramız olmadığı için bu cihazı kullanıyoruz. S23 alma imkanıniz varsa a54 size basit kaçar . Ayrıca haftaya s24 lansmanı var biraz bekleyip ona da bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deae -- 13 Temmuz 2023; 19:8:3 >
  • Bu konuyu açan arkadaş nereye kayboldu ya. Mesaj attım ama ulaşamadım. Acilen ilk mesajın düzenlenmesi gerekiyor ısınma ve batarya konusuyla ilgili. Yüz sayfadır aynı şeyi tartışıyoruz.

• YUDO91 Y kullanıcısına yanıt
    Ekosistem kurmak için değerlendirilebilir. Ama 256gb olan versiyonu tercih edin bence. 128 yetmeyecek gibi görünüyor. Kalite olarak uzun yıllar kullanılabilecek bir telefon hissiyatı var çünkü.

https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-a54-ana-konu--155300610-81#156061711

Ben dahil herkes aynı şeyden bahsetmiş, ilk kurulum ısınması ve ilk bir hafta on gün boyunca pilin orantısız kullanımı gayet normal.

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.