Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] (81. sayfa)

-
-
-
Orijinalde kutunun üstündeki seri numarası ile ürünün üzerindeki seri numarası aynı olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsung web sitesinde olmayan kablolu ürün zaten orjinal olmaz. Seri numara uyuşmuyor. İade talebi oluşturdum.quote:
Orijinalden alıntı: usermm1
Orijinalde kutunun üstündeki seri numarası ile ürünün üzerindeki seri numarası aynı olur
İş yerinde 400 tl ye satıyoruz ordan aldım :)
Samsung sitesinde kablolu 25w var telefonu almadan önce bakmıştım.
Piyasa çoğunluğu kablo olmayan adaptörü satmakta orası ayrı mesele
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung benim babamın malı değil
Tek sinyal çekiyor işte cihaz, muhtemelen telefonu biraz oynatınca bile sinyal gücünün değişebildiği stabil olmayan bir yerdesiniz. Dolayısıyla bir gecede çok şarj gidip diğerinde gitmemesi çok da ters değil. Stabil değil sinyal gücünüz. Ha bir de wifi araması var. İki tane az çeken hatla kullanıyormuş gibi güç tüketiyor şuan cihaz.
Dediğim gibi, 5 gün uçak modunda bırakarak test edin, 5inde de sorun çıkmadığını göreceksiniz. Denemekten zarar gelmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markidos -- 14 Haziran 2023; 20:20:50 >
Haklısınız, anten çok iyi değil. Üstüne benim gibi biraz ücra tarafta oturunca sinyal kalitesi düşüyor. Ama şarj sorunu kesinlikle şebeke kaynaklı. Pil ayarlarına geldiğinizde bir uygulama çalışmamış ama şarj gitmiş şeklinde görüyorsanız bu şebeke, gps, wifi, bluetooth, sensör gibi şeylerden kaynaklanıyor demektir.
-
İş yerinden aldım gerçekten samsung etiketi var. İşte güven vermiyorquote:
Orijinalden alıntı: Letmiçek
Samsung sitesinde kablolu 25w var telefonu almadan önce bakmıştım.
Piyasa çoğunluğu kablo olmayan adaptörü satmakta orası ayrı mesele
hocam şu an nedir sorun pil harici bir sıkıntı var mı?
-
Kötü niyetli konuşmak istemem telefonu kullanmaya daha başlamadım sayılır tek yaptığım kurulumunu gerçekleştirip önceki telefonumdakileri aktarmak ve uygulamaları düzenlemek oldu batarya konusuna değinmeyeceğim o yüzden ancak telefon çok ısınıyor, önceki telefonum A50'yi referans göstermek istemiyorum ama onu da altı ayda bir sıfırlayıp temiz kurulum gerçekleştirerek kullandım her yazılım güncellemesinden sonra yeni bir cihaz gibi oldu hiç böyle ısınma yaşamamıştım, ekstrem kamera kullanımı ve oyun harici. Bu telefon hiç güncelleme almadıysa düzeltilmesi gereken en büyük husus bu sanırm, uygulamaları test ederken baktım resmen ısınıyor dedim sen yeni cihazsın, kendine gel. Onun dışında da yazılımda kararsızlıklar var, menüde simgeler arasında boşluk oluşturuyor kendi kendine bunu bi kaç kez yaşadım ya da ayarlar menüsünde Google haberleri kapalı gözüküyor ama ana ekrandan kaydırdığımda açık aslında vs. Bunlar güncellemeyle düzelir, başka da bir sıkıntı yok.
İlk gün mini-incelemesi olarak;
Artılar:
+Çok şık duruyor, tasarımını beğendim. iPhone 11 gibi minimalistik bir trende uygun.
+Ekranı çok parlak, çok göz alıcı yani gündüz dışarıda kullanım için iyi.
+Yine ekranın kendisi çok iyi, 120Hz oluşu ile akıcı, dinamik duruyor.
+Stereo hoparlör cihazı kurtarmış, çok gürültülü değil, çok canlı da değil gibi ama tok ve yeterli ses veriyor.
Eksiler:
-Biraz ağır, kılıfsız olduğu halde elimde ağırlık hissettim alışabilirsem amenna.
-Kamerada HDR'ı şimdilik beğenmedim, arap gibi gösteriyor.
-Çok yüklenmediğim halde aşırı ısınması, bunu fark edince oyun bile denemek istemedim.
Şimdilik bu kadar, yazmış olmak için yazdım. Görüşlerim güncellemelere göre olumlu olarak değişecektir. Bu cihazı bunları bilerek almıştım zaten. Katılıyorsanız beğeni atın, katılmıyorsanız okuyup geçin.
Düzeltme: Şarjı komple bitirip dinlenmeye aldım, sonra tamamen doldurdum. Öyle kullanmaya başladım ilk gün yaşadığım kadar ısınma olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 15 Haziran 2023; 9:17:37 >
-
kurulum, aktarma ve uygulama düzenlemede şarjda anormal bir gidişat oldu mu? elbet gözün çarpmıştır.
-
İlk kurulum sonrası ısınma olayı olmuyor kolay kolay..
Yok, anormal bir durum olmadı bence şarjı iyi idare etti. Samsunglarda durum böyle sanırım evdekilerden de biliyorum %100'den 90'a hızlı geliyor, 90-40 arası ideal, 40-30 arası yine hızlı ama 30'dan sonrası yine ağır bitirmek için uğraştırıyor. Batarya sağlığını dengede tutmak için %30-%85 arası şarj öneriliyordu sanırım o yüzden.
-
Ben yardımcı olmak istedim arkadaşım. Samsung'un marka değeri de senin cihaz ile olan memnuniyetin de gram ilgimi çekmiyor inan ki. SSlerden birinde de vowifiyi gördüğüm için tekrarladım. Her neyse, uçak moduna alamıyorsan yapabilecek birşey yok. Sorun şebeke ile ilgili tamamen, operatörünü değiştirmeyi, 1-2 günlüğüne idareten hattını farklı cihaza takarak bunun bataryasını yine gözlemlemeyi deneyebilirsin. Hiç olmuyorsa sat gitsin, anteni daha iyi olan bir model alırsın.
Ailemde 3 tane var bu telefondan. Onlarda bu sorun yokken sinyalin düşük olduğu yerde yaşayan benim telefonumda da bu sorun oluyorsa ve ne hikmetse memelekete döndüğümde çözünüyorsa sorun şebekedir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markidos -- 14 Haziran 2023; 23:33:45 >
uçağa aldığı halde düşüyor mu acaba ona bakmak lazım.
-
Şu batarya konusu beni şoke ettiği için yazmaya fırsat bulamadım ancak sırf yazmak için üye olacağım diğer konu da ısınmaydı.
Telefonun kameraya yakın tarafı baya bildiğiniz ısınıyor.
Web, sosyal medya, mail senaryosunda durum bu. Benim için Marka değerini düşüren ama satın almaya etkisi olmayacak bir etken bu.
Bunların dışında yine yazmak için üye olacağım diğer konu da home screen, app çekmecesi veya farklı bir uygulama fark etmeksizin aniden yanlışlıkla dokunma korumasının ekrana gelmesi oldu. Bu durumu sadece bir gün ve öğleden sonra yaşadım. Ondan sonra hiç yaşamadım. Ekran koruyucu yok henüz cihazı düşürmedim de.
-
Merhabalar arkadaşlar. A54 almayı düşünüyorum. Eşime hediye olarak. Kamera odaklı bir cihaz bakıyorum bu fiyat bandında. Sizce doğru tercih mi ? Kötü yorumları okudum. Biraz tereddüt bindim açıkcası. Fikirlerini nedir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kamerası güzel hocam. Ön kamerada ten rengi bir garipti ama o da düzeldi. Arka kamerayla çektiğim bir iki örneği de buraya koymuştum. Arkadaşlarımı çektiğim fotolar vardı onlar bayağı iyiydi de onu da izin almadan koyamam:
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155706390
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X