Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] (113. sayfa)
-
-
şarj muhabbetinde yabancılr ne diyor bakan oldu mu? çözüm veya neden olabileceğine dair bişey var mı ?
-
Saturn.de de (Almanya'daki Vatan, Teknosa tarzı bir teknoloji mağazası) Samsung Galaxy A54/ 256GB'ın fiyatı 13.408 TL (465 Euro). Türkiye'de fahiş fiyatlı vergilere rağmen fiyat neredeyse tamamen aynı. Düşününce bu fark çok garip geliyor sonuçta Samsung zararına telefon satmaz diye düşünüyorum. Acaba Türkiye'de satılan A54 ler ve yurt dışında satılanlar arasında gözle görülür bir fark olmasa da bir fark var mıdır? Neredeyse herkes şebekenin daha az çektiğini söylüyor, buradakilerin çoğu bataryanın 5000Mah gibi gelmediğini söylüyor. Sizce gerek ağ gerek batarya için alt kalite donanımsal parçalar kullanılmış olabilir mi?
Not: Şuan Polonya'da yaşıyorum vergileri Almanya'ya göre bir tık daha fazla ve telefonun 128GB versiyonunun fiyatı MediaExpert'de 15.551TL (2399zl).
-
Genel olarak 5G nin etkili olduğunu söylüyorlar bir de cihazımı buldaki offline olarak bulma seçeneğinin kapatılmasının olumlu yönde etkilediğini söyleyen var linki bırakıyorum.
https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-a-series/a54-5g-battery-draining-after-few-days/td-p/7300841
-
2 ay içinde bir güncelleme gelecekmiş. bende bi sorun yok ama aldığımdan beri tedbir olarak hiç bir güncelleme yapmadım.
-
Yanlışın var made in vietnam. Samsung türkiyeye özel fiyat yapıyor yoksa %100 vergi ile fiyat 900€ bulurdu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telefon vietnam uretimi. Kutusunda da zaten made in vietnam yaziyor. Ayrıca e-devlet sorgusunda, ithalat yoluyla ibaresi mevcut.
Mesela a34'un kutusunda Türkiye'de montajlanmistir diye eklemisler ve e-devlet'den sorgulayınca da imalat yoluyla yazmakta.
Yani a54'ler ülkemizde montajlanmadan, hazır olarak direk ithal ediliyor.
Orjinal Samsung şarj aleti geldi bugün a101 den. Cidden çok fark etti. Keşke baştan alsaydım.
Kargo takibi yapabildiniz mi? Bende verdikleri link hata veriyor.
Kusura bakmayın yanlış bilgi verdim ben A serisinin tamamı Türkiye de montajlanıyor sanıyordum. A54 ithal ürün olarak geliyorsa Samsung Türkiye için fiyatı oldukça zorlamış gözüküyor. Çünkü bu şartlarda bu telefonun 13-14 bin liranın altında olması imkansız. Ben zaten Samsung Türkiye den kar ediyor mu ondan da şüpheliyim. Her segmentte satış yaptığı telefonlar rakiplerinden uygun ve güncelleme garantisi ile geliyor. Samsung herhalde Türkiye de çin telefon firmalarını bitirmek için elinden geleni yapıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onsos1100 -- 12 Temmuz 2023; 18:23:5 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazdıklarınızın her birine katılıyorum, ama ilginç bir şekilde bizim topluma 1 ayda 5. Zamı yapan apple yarıyor :) yeni zamda kapıdaymış. Durumum olsa S23 alır kenara geçerim. Apple benden kazanmasın 1 kuruş dahi olsa.
-
Bu telefondaki ikinci sorunum yüz tanımayla alakalı. Gözlük takıyorum. Gözlüklü ve gözlüksüz yuz doğrulama yaptım. Ancak çoğu zaman beni tanımıyor. Nasıl çözebilirim? Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.samsung.com/tr/smartphones/galaxy-a/galaxy-a54-5g-awesome-black-128gb-sm-a546ezkctur/
Samsung Türkiye, kendi sitesinde 256 gb 18.000 tl, 128 gb 16.500 tl'ye satıyor hocam. Amazon, Hepsiburada, Teknosa gibi satıcılara daha uygun fiyattan sağlıyor. Mesela Hepsiburada saticisinda 128 gb, 13.000 tl. Arada 3.500 tl fark var. Dediğiniz gibi cok degisik satis stratejisi izliyorlar.
Yok hocam sabah sms geldi dağıtıma çıktı diye. Sistemde hala sipariş alındı yazıyor teslim aldığım ürün için. A101 sipariş süreci facia resmen.
-
Bence de, telefonlardan beklentilerimizle ülkemizin gidişatı ters orantılı.
-
bir yazılım bazı telefonları sapıttırıyor .2 diş çeken konumda iki hat da aktif konuşma yapılıyor . gece wifiye hep bağlı, gece kablosuz kulaklıkla youtube müzik açık ama öyle aman allah bi şarj düşüşü yok. gece bırakıyorum sabah %1-2 düşüyor . yeni alan arkadaşlar telefonu güncellemeyecek. ne uygulaması kullanıyorsa onu yükleyip sadece onları elle haftada bir güncelleyecek. bu sorunu düzelten yama gelene kadar başka çözüm yok . çekiş mekiş hikaye . bu paraya alınacak başka telefon varmı dersen o da yok.
-
Telefon başta çok iyiydi bir yerleri bozdular büyük ihtimalle. Tahminimce şu anda çözülmeyecek şarj işi. OneUI 6 ile birlikte çözülürse çözülür ya da böyle kullanmaya alışacağız. 12 taksitle aldığım için ben de fazla sesimi çıkartmıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X