Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A5 (2017) [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.248
Cevap
30
Favori
169.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cassation kullanıcısına yanıt
    doğru diyosun ama i?te kamera özellikleri olarak asus daha önde olduğu için kararsız kalıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ah_1903 A kullanıcısına yanıt
    Kamera olarak çok büyük bir fark yok ama A5 2017 bir tık daha iyi gibi geldi bana.
    http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=4&idPhone1=8106&idPhone2=8494
  • ironman kullanıcısına yanıt
    A5 2017 OTG destekliyor. Flash bellek vs takabilirsiniz ama kutudan çıkan USB Type-C'i MicroUSB'ye çeviren adaptör ile OTG çalışmıyor. Ya direk Type-C'li aksesuar kullanmanız lazım ya da başka bir adaptör satın almanız lazım.
  • _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt
    Dostum zen 3 de ois var 4 k var 1080 60 fps var fakat işin garip tarafı izlediğim inceleme videolarında iki telefonda da fazlasıyla focus sorunu olduğu o yüzden kararsız kalıyorum ne b...tan iş bu ya

• N11 den Samsung Türkiye Garantili A5 2017 'yi indirim çeki banka puanı ile 1690 a denk getirdim.

bugün kargoya veriliyor.

Bir adet 3D kavisli kırılmaz cam ve şeffaf silikon kılıfı 27 Tl'ye sipariş ettim.

Almayı düşünen arkadaşlar,
    Forumdan referansı iyi olan kişilerden kupon/indirim çeki , banka puanı ile kombinasyon yapıp değerlendirebilirler.

ürün ile ilgili detaylı ve kapsamlı kullanıcı deneyimlerimi buradan yazacağım... İyi günler..
    Dün A5 2017 aldım kamerada biraz odaklama sıkıntısı var ama donanımsal değil. Telefonun kendi kamera uygulamasından kaynaklı başka bir kamera uyguluması indirdim sorun düzeldi. Kendi kamera uygulamasındaki sorunu da sistem güncellemesi ile çözeceklerini düşünüyorum. Zenfone 3'ün kamerası nasıl bilmiyorum ama internetten yaptığım karşılaştırmalarda fotoğraf kalitesi aynı gibi geldi. Telefon ile pek fazla video çekmediğim için video kalitesini karşılaştırmadım.
    ülkemizde samsung telefonlar daha fazla tutuluyor hem kendi servisi var hem de istediğin kılıf cam vs gibi şeyleri çok kolay bulabiliyorsun. Özellikleri birbirine yakınsa hiç düşünme A5 2017 al derim
  • evet telefonların fotoğraf kalitesi aynı gibi videoda asus bi tìk önde bide i?in maddi boyutu var ikinci el alıyım diyorum a5 i en iyi ihtimal 1600 e alabilirsin zenfone 3 ü sıfır vodafonedan 1350 tl ye alabiliyosun ki kendim vodafoneda geçmeme gerek yok kom?unun hatta alacam siz olsanız ne yapardınız

• Tek hatlı galaxy a5 2017 en uygun nedir bir bilgisi olan varmı 1850den uygun.
  • Samsung Türkiye Garantili olanı

N11 SHUBUO adlı mağazadan indirim çeki + Parafpuan ile toplamda güzel fiyata denk getirdim.

Mağaza kurumsal bir mağaza ve iletişimi iyiydi. yani 0850 'li telleri ve departmanları vardı.
    Mağaza ve site ile bir bağım yoktur lütfen beni eleştirmeyiniz...

Telefon ise tam bir harika.. Akıyor resmen.. Ben S4 Miniden buna geçtim o yüzden bana öyle gelmiş de olabilir.
    3 Tane parmak izi tanıttım.
    Tanıtırken size tavsiyem baş parmağınızı farklı açılardan ve günlük kullanımı taklit ederek tanıtın ki rahat edersiniz.

Hiç şarj etmeden (güç tasarrufunu aktif yapmadan) 8 saattir kullanıyorum şarjı şuan % 17
    Sürekli kurcalıyorum.
    Hemen 65 Mb lık bir sistem güncellemesi geldi.
    Yaklaşık 800-1000 Mb RAM boşta duruyor.
    Şebeke üzerinden Görüntülü arama var..
    Radyosu var...

Sorarsanız anlatırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetz84 -- 1 Nisan 2017; 23:14:4 >

• Bu modelde
    Android7 için tarih belli oldmu?
  • ahmetz84 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için hocam

Muhtemelen herkes şarjı merak eder 100 den %15 e kaç saat ve ne kadar ekran süresi alınıyor resim kalitesinide merak edeneler olabilir özellikle düşük ışıkta fırsatı olan arkadaşlar yapabilir

• Bugün sabah şarjdan çektim. 100 ---> 15 'e denemesini bugün yaparım.
    mobil veri full açık kullanacağım.
    Pil tasarrufu devre dışı bıraktım.

Kamerasının düşük ışık performansı bence tam canavar.
    Hem ön hem arka kamera az ışıklı ortamlarda çok iyi bence.

Arkadaşımda Note Edge var ikimiz aynı ortamda selfi denedik, A5 Bariz fark atıyor.

Yarı-Karanlık ortamda görüntülü arama yaptım, beni çok çok iyi gösteriyordu.
    Ön kamerasını etrafımdaki herkes beğendi. OiS var mı yok mu emin değilim ama benim için çok dert değil, foto konusunda zaten iyiyimdir.
  • A5 ile bugün Çankaya da avea 4.5G testi yaptim resimden bakabilirsiniz.
  • bu arada ping sizi yanıltmasın mobil veriyi açar açmaz testi başlattığım icin öyle olmuş olabilir.
  • Ekrana tam uyumlu kırılmaz cam alan varsa link verebilir misiniz?
  • ES File Explorer ile Bilgisayar Telefon Kablosuz Veri Aktarımı RESİMLİ ANLATIM [%100 Sorunsuz - Güncel 2017]

https://forum.donanimhaber.com/es-file-explorer-ile-bilgisayar-telefon-kablosuz-veri-aktarimi-resimli-anlatim-100-sorunsuz--125223662

Faydalandıysanız yorumlarınızı eksik etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: taarruzZ

Ekrana tam uyumlu kırılmaz cam alan varsa link verebilir misiniz?

N11 den aldim ben. 25 tl civari 3d tempered glass diye ararsan bulabilirsin.
    ama normal kırılmaz cam gibi heryerden değil de kenarlardan yapışıyor, bu da ekranın altında biraz parlama ve çok çok az boşluk yapıyor haberiniz olsun.
    telefonun kenarındaki metal çerçeveye neredeyse sıfıra yakın olacak sekilde oturuyor.
    kenardan kalkma yok, ama sanki ilerleyen zamanda ekrandan ayrilir gibi bir his verdi bana.
    şimdilik yarı-yarıya memnunum, dokunmatik hassasiyetini azalttı gibi.
    Daha iyisi çıkarsa ona terfi etmeyi tercih ederim.
    şimdiki önceliğim güvenlik... saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetz84 -- 2 Nisan 2017; 12:24:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu da peş peşe çekilmiş farklı noktalara odaklanmış iki fotoğraf.
    Her ikisi de aynı loş ışıkta çekilmiştir.
    Daireyle işaretlediğim yerler odak noktasıdır.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.