Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A56 [ANA KONU] (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.989
Cevap
64
Favori
120.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Giriş
  • 5 Mayıs 2026 güvenlik yaması güncellemesi gelmiştir. 405,14 MB

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: mozkoprulu

5 Mayıs 2026 güvenlik yaması güncellemesi gelmiştir. 405,14 MB
    O günceleme geleli 3 gün oldu gerçi yukarıda NL için geldi yazmış bir arkadaş genelde ona geldiği zaman TR' ye de gelmiş oluyor.

Quick panel i sonunda istediğim gibi yaptım. Bir de yeni ikon paketi aldım. Telefon yeni gibi oldu 😀

• Reddit te 8.5 ile birlikte A serisinde Quick panel animasyonlarının gittiği konuşuluyor. Konuyu görene kadar fark etmemiştim. Demek ki çok önemli değilmiş. Ama pek hoş değil bence de basit animasyonları bile kısmaları.

Ben de telefon geldiğinde ekrana düşen bildirimde (küçük açılır pencere) çağrı yanıtlama simgesinin animasyonlu olduğunu yeni fark ettim öncesinde dikkatimi çekmemiş.

A56 ve a57 nin farkı nedir. Bir telefon alacağım ama bura bekleyip a57 mi alsam karar veremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trak76 T kullanıcısına yanıt
    Neredeyse hiç fark yok denilebilir sadece tasarım olarak daha hafif ve ekran çerçeveleri inceltilmiş. 1 sene daha fazla güncelleme alacak yeni çıktığı için. Haziran sonlarına doğru indirim görme ihtimali var A57'nin ona göre az daha bekleyebilirsiniz. (Bu seneden emin değilim gündem çok karışık ama genelde Samsung cihazları pahalı tanıtıyor 3 ay sonra gerçek fiyatına çekiyor. A serisi mart gibi tanıtılıyor haziranda fiyatlar düşüyor daha önce bu şekilde oldu hep.)

Aynen. Ben de aynı ikilemde idim. Ama a57 ile a56 arasında 12000 tl fark olunca a56 aldım. A56 sanırım geçen sene nisanda 27000 tl den lanse edilmiş. Ben 23700 e aldım üstüne de 1125 tl bonus gelince fiyat 22500 gibi oldu. Geçen sene alıp 27500 verseydim o para bankada zaten 41000 tl oldu şu anda.

aslında internet yerine Samsung shoplardan almak için çok denedim ama gittiğim hiçbir samsung bayisi düzgün ilgilenmedi. Beyaz eşyacılardan telefoncu maalesef olmuyor, onlar düğün ekonomisine mal çakan esnaf dayılar ve çocukları olarak kalacaklar, bu zor değişir. Asla bir teknoloji mağazası olamayacaklar. Samsung Türkiye duy sesimizi.

Ben Amazon dan verdim siparişimi hem 4-5000 tl ucuza geldi, hem istediğim rengi (açık gri nefis) aldım, hem promosyonlar geldi, çok hızlı teslimat vb vb saymakla bitmez avantajları.

samsung, xiaomi vb lansman anında almak aşırı mantıksız. Kızıma 2024 kasımda aldığım note13 pro ya 13500 vermişim, cihaz hala bu seviyelerde fiyatı nerdeyse şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twingonote -- 24 Mayıs 2026; 11:51:0 >

• Bu arada şu anki sorum ise şarj adaptörü için. Malum kutudan adaptör çıkmıyor, sadece kablo.
    Samsung A56 için en uygun, f/p, çoklu usb typec girişli, ilerideki watt artışlarında da alacağımız muhtemel cihazlarla kullanılabilecek adaptör önerileriniz nelerdir?

Edit: Şunu sipariş ettim az önce. Gelince yorumlarımı da yazarım: :
    amzn.eu
    Fırsat: Belkin SmartProtect 2 Portlu USB-C Şarj Cihazı 67 W, 2 USB-C portuna sahip çift portlu GaN şarj cihazı, MacBook, iPhone 17, iPad Pro, Chromebook, Galaxy S25 Ultra, Pixel 10 vb. için hızlı şarj - Beyaz
    https://amzn.eu/d/0gT5OaIP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twingonote -- 24 Mayıs 2026; 21:17:27 >

• twingonote kullanıcısına yanıt

Şu an a57 30 bine satılıyor. Sanırım bi 5ooo daha ucuzlarsa alınır. Genel kanı o ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trak76 -- 24 Mayıs 2026; 13:37:50 >

A57'ye yönel, gerekirse biraz daha bekle ama A57 al  

Keşke kablosuz şarjı da olsa . Yıl 2026 yani.

Orijinalden alıntı: trak76

Keşke kablosuz şarjı da olsa . Yıl 2026 yani.

Kablosuz şarj özelliğini Sansung A serisi cihazlara orta vadede getirmez. S serisi ile fark olmalı sonuçta

app.hb.biz
    Spigen 47W USB-C 2 Port Mini Hızlı Şarj Aleti PPS 2.0 Fiyatı
    https://app.hb.biz/QH1m2r6hlv7G

Bunu önerebilirim

Yok, çok büyük dert değil az daha bekleyip göreyim indirim olursa alırım.

S serisinde bir şarj sorunu varmış sanki öyle okudum. Şarj benim için önemli. Yoğun da kullanılsa 1 günü çıkarsın. Mesela a54 var şimdi, 24 saat Bluetooth akıllı saate bağlı. Konum açık wifive mobil açık sürekli. Günde 3 saat arabada navigasyon youtube çalıştırıyor 1.5 gün rahat gidiyor.

Muhtemelen yaz aylarında haziran sonu gibi göreceği dip fiyatları görür diye düşünüyorum. Ben geçen sene a56 yı 18700 e bu tarihlerde yakalamıştım. Ayrıca bir hediye çekim vardı 16700 e gelmişti.

A57 için de şuan 30 bin civarında olduğu düşünülürse iyimser tahminle 28 29 u görebilir

Çok iyi almışsınız. Şuan 27 bin tl neredeyse a57 fiyatına... a57 de 30 bin .hayırlısı bakalım nothing phone da önerdiler ama samsung gibi güncelleme garantisi yok

Nothing bende çok duyuyorum ama açıkçası güvenemedim. Servis desteği vs. Samsung mesela garanti bitmeye yakın pili müşteri memnuniyeti kapsamında direkt değiştiriyor.

Servis konusu önemli benim için.

Bunun dışında batarya yani ekran süresi çok önemli değil derseniz S25 fe de önerebilirim. Performans olarak a56 veya a57 den fersah fersah önde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin Bilgin -- 24 Mayıs 2026; 18:36:35 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.