Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A56 [ANA KONU] (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mufat Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
1.989
Cevap
64
Favori
120.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: jerryyyy

Bugün bir arkadaşımla sohbet ediyordum, baktım telefonu A56'ya benziyor, modeli ne dedim, S24 FE dedi. Tipi aynı A56 gibi. Dedim wifi çekim sıkıntısı var mı ? Durdu, var ya gerçekten bazen çekmiyor dedi

Demek ki Exynos her modelde sıkıntı. Ha amiral gemisi üst düzey modelleri bilmiyorum.

Bu arada S24 FE, kasa olarak A56'nın aynısı. Ama elime aldım telefonu, bariz şekilde daha ağır.
    S23FE ve yeni aldığım A56 kullanıyorum evde WiFi 6 var iki telefonda da çekim sorunu yaşamıyorum tabii ben sorun yaşamıyorum diye tamamen sorunsuz diyemem olanı söylüyorum sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 16 Eylül 2025; 20:14:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • jerryyyy J kullanıcısına yanıt

S24 FE 256gb olanını kullanıyorum uzun süredir.

A56 ilk çıktığında elimdeydi. karşılaştırma resmini de atmıştım buraya.

Ağırlık S24 FE bayağı hissettirir.tek el kullanımı zordur.

A56 hafif ve ebat olarak daha uygun.

işyerinde wi-fi 6 fiber, evde wi-fi 5 fiber kullanıyorum.

işyerinde wifi 4 ofis yanda ful diş çekimi var.

Evde 2 alt komşumda da ev internetini kullanabiliyorum.

buradan modemin etkisinin çok önemli olduğunu vurgulamak isterim.

Eşimde A25 256gb olanı var. O da aynı şekilde wifi çekimi mevcut. Sorun yaşamadık.

Evde S7 ve J7 prime var. Onlarda da wifi çekim sorunu yaşamadık. exynos hepsi.

a56 sı olanlar farklı bölgelerde farklı telefon/aynı operatörle bi çekim testi yapsa da, şebeke durumunu net olarak görsek iyi olurdu. bu haliyle tam fikir edinmek mümkün değil, o kadar araştırmama rağmen nette yerli yabancı kaynaklarda elle tutulur bi sorun görünmüyor (a56 kronik sorun anlamında), sadece bu forumda yazılanlar var. ben bu kadar araştırmadan sonra samsungun şebeke zayıflığının exynos işlemci veya modemden ziyade yazılımından kaynaklandığını, bir tercih olduğunu düşünmeye başladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Xiaomi Mi5 Prime Black

İntel Core i7 2600K / Akasa Venom / ASUS Maximus IV GENE-Z-GENE3 / GSKILL RipjawsX 8 gb 1600 Mhz / ASUS 4gb GTX670 DirectCU II / Samsung Spinpoint F3 1TB SATA2 / Corsair Force 3 120 gb Sata3 / Cooler Master Haf 912 Advanced / Corsair HX750 80+ Gold/ 23" Samsung S23A700D 3D 120HZ LED / Razer DeathAdder V2 / Logitech G-105 / Windows 10 Pro
  • circassianman kullanıcısına yanıt

Bu Wi-Fi hız testi mi yoksa mobil verinin mi?

detaylı karşılaştırmanız için teşekkür ederim hocam. evdeki diğer cihazlarda da wifi sorunu olsa, modemi hemen değiştiririm de, diğer cihazlarda bir wifi sorunu yok.

Biz A56'yı kardeşime aldık, şimdi okul açılınca eskisi kadar şikayet etmiyor wifi için, mobil veriyle kullandığı için. Bu telefonu gençler için yapmışlar sanki, al okulda kullan, dışarda kullan demişler.

Onun da görselini atayım.
    Wifi5 ttnet fiber ve ttnet modem bir çoğumuz apartmanda.

S7 de var j7 prime de. onların da çekimini atarım isterseniz.

modemler iyiyse çekmeme şansı yok.

SAMSUNG GALAXY A56 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NAKRESS55 -- 19 Eylül 2025; 2:22:24 >
  • Surface Area S kullanıcısına yanıt

Mobil veri

Orijinalden alıntı: kozgel

resmi android 16 korede dağıtıma çıktı. globale de 1 hafta içinde gelir.

Güncelmiyiz sitesine göre bu perşembe gözüküyor Türkiye için bakalım kaç günlük oynama olacak?

Öyle bir problem yok, var diyenler cin telefonu kullananlar. Cin telefonlarının görüsme kalitesi berbat. Dandik ahize hoparlörü kullanıyorlar. O telefonlar cekse ne olacak, cekmese ne olacak? Kulağına dayayınca karşı tarafın sesini bile duyamıyorsun. Honor 400 başlığına da yazdım. Telefon görüsmeleri icin android cihazlarda Samsung en iyisidir.

şimdiye kadar hep samsung kullandığım için ben de başka marka düşünmüyorum, yani samsungun arayüzünü seviyorum. imkan olursa yine samsung düşünüyorum ancak önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi arada kırsalda kullanacağım ve şebeke zayıf olduğu için kuvvetli çeken bir telefon olursa benim açımdan iyi olur, a56 da bu forumda bazı mesajlar şebekenin zayıf olduğunu söyledikleri için tereddütteyim. dilerim yeni güncellemeyle bu tür problemler çözülür.

Bakalım Android 16 gelince bir geriye gidiş olacak mı? :) SAMSUNG GALAXY A56 [ANA KONU]

Güncelleme ile şebeke sorunu çözülmez exynos'lu cihazların zayıf kapsama alanına sahip olduğu yıllardır bilinen birşey S24 konusunda da çok şikayet vardı diğer modellerde aynı.Snapdragonlu samsunglara yöneleceksiniz o halde A36,S23,S25 gibi.

• Özelliklerini Hiç Araştırmadan sırf tipi hoşuma gittiği için hiçte ihtiyacım yokken A56 telefon aldım:)) Ben öyle telefından oyun oynamıyorum. internet tarayıcısında gezinirim sosyal medyada ekranı yukarı kaydırıp YouTube de video izlerim. tatil vs gibi durumlarda da fotoğraf çekerim. Telefon menü geçişlerinde, İnternet tarayıcısında kasma takılma yapmasın, şarjıda günü kurtarsın yeter modunda biriyim. Bakalım nasıl bir telefon memnun edecek mi. Bundan önce Realme 11 4G kullanıyordum. hücresel veri modemi dışında başarılı bir telefondu. (kamerası dandik realmeden daha kötü o üzdü.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkrose511 -- 25 Eylül 2025; 9:29:8 >
  • Hadi gözümüz aydın A56' ya One UI 8 ve Android 16 an itibariyle geldi indiriyorum SAMSUNG GALAXY A56 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 25 Eylül 2025; 9:43:29 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.