Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A56 [ANA KONU] (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mufat Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
1.989
Cevap
64
Favori
120.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Giriş

Evet şu an ben de onu kullanıyorum. Önceden hiç yazmıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Samsung Smart TV 3D-Philips Android TV Ambilight-Samsung TAB A 10.1 (2016) 3G-Sony PlayStation 4 1TB Limited Edition Uncharted 4: A Thief's-Hitachi 1TB-WD 2TB-WD 4TB-Braun Oral-B Genius 9000S Wit Bluetooth-SONY MDR-XB650BT Blauw
  • circassianman kullanıcısına yanıt

hangi operatör ?

Merhaba,

Yeni telefonunuzu güzel günlerde kullanın İnşallah.

Ekran koruyucu olarak eğer PARMAK İZİ kullanmam diyorsanız aşağıdaki ekran koruyucu iyi. Gerçekten de sağdan soldan bakıldığında ekran gözükmüyor. Kalabalık mekanlarda işe yarar. Ama parmak izini okutamıyorsunuz. Yüz Tanıma kullanımında sorun yok.

Vendas Samsung Galaxy A56 Uyumlu Hardness Gizleyen Privacy Fiyatı

Aşağıdaki ekran koruyucu da aynı markanın şeffaf olanı parmak izi okutma sorunu yok.

Vendas Samsung Galaxy A56 Uyumlu Hardness New 5D Temperli Fiyatı

Her ikisini de kullandım ve beğendim. Ama benim için parmak izi önemli olduğundan 2. alternatifi kullanmaya devam ediyorum. Daha sonra yedek olsun diye ucuz bir ekran koruyucu da aldım. Yukarıdaki yazdıklarımın kalite olarak yanından bile geçmediğini gördüm.

Kılıf olarak da Zore galaxy A56 BRSA Negro Silikon Kapak Siyah marka kılıfı Trendyol' dan aldım. Aldığım kılıfa benzer modellerin daha ucuzunu da başka satıcılarda gördüm. Aradaki farklar nedir bilemiyorum. Ama bu kılıftan da memnun kaldım

• ring R kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Düşünceniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.İyi günlerde uzun soluklu kullanırız inşallah.

Parmak izi kullanırım hocam. Geçici olarak hanımın A26 sını kullanıyordum. Desenle açıyorum. Desen bir süre sonra zaman kaybı gibi algı oluşturuyor.

Kalite olarak iyi olduğunu belirtmişsiniz. Muhtemen hayalet olanı da yedek olarak alırım. Parmak izi için tavsiye ettiğiniz camın kamera kısmı kapalı mı? Kapalı ise Ön kamera çekimi etkileniyor mu?

Kılıfı da inceleyeyim.

@ring

|| Amd Ryzen 7 7700 || MSI B650 Gaming Plus Wifi || G.Skill Flare X5 32 GB 6000 MHz DDR5 CL36 || SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 7900 XT 20G GDDR6 || ViewSonic VX2780-2K QHD IPS || Corsair Force LE 240 GB || James Donkey JD512 SSD
    ||CORSAIR 5000D Tempered Glass Beyaz || Corsair RM850x 80PLUS Gold Full Modüler || || Rampage Hydra R6 Red Switch || A4TECH BLOODY V7MA || --REALME GT2 PRO-- ||
  • Cihazı az önce amazon.com.tr samsung store mağazasından sipariş ettim. Gri 256/8
    Fiyat 23799 tl. 1000 tl de bonus geldi garantiden. 125 tl de amazon un hedef kampanyasından puan var. Totalde bana maliyeti 22600 tl gibi. Sizce nasıl?
    Cihaz artık yaşını almış, 97 sayfa forum var. Hepsini okumak olanaksız. Ancak uzman arkadaşlarımdan rica ederim, dikkat etmem gereken konular hakkında tavsiyelerini alırım.

• Ekran koruyucu için o kadar para vermenize gerek yok linkteki ürünü kullanıyorum gayet iyi ekranida tam kapliyor

• NL'ye Mayıs güvenlik güncellemesi geldi.
    SAMSUNG GALAXY A56 [ANA KONU]

Samsung Smart TV 3D-Philips Android TV Ambilight-Samsung TAB A 10.1 (2016) 3G-Sony PlayStation 4 1TB Limited Edition Uncharted 4: A Thief's-Hitachi 1TB-WD 2TB-WD 4TB-Braun Oral-B Genius 9000S Wit Bluetooth-SONY MDR-XB650BT Blauw
  • Satıcısı Amazon com TR bu durumda kutu üzerinden BTK üzerinden ve Samsung sayfasından IMEI kontrolleri yapmam gerekir mi faturayla eşleştirmem mümkün değil çünkü fatura yedi gün içinde gelecekmiş.

• circassianman kullanıcısına yanıt

Çekiş problemi derken hat mı çekmiyor? Ne tür kriterler var?

Mesela şehrin belli bölgelerinde, ormanda deniz kenarında dağda çekmiyor gibi mi

yoksa herkesinkininin çektiği yerlerde eşit koşullarda bizimki daha mı az çekiyor?

Buna yapacak bir şey bizim tarafımızdan dediğin gibi

ama böyle bir sorun varsa donanımsal olarak Samsung bunu servisle çözmesi gerekmez mi?

Güncellemelerle düzelecek bir şey midir bu?

Şeffaf olan ekran koruyuda kamera deliği yok. Diğer hayalet ekran koruyucuda kamera deliği var.
    Ekran deliği olmayan şeffaf olanda çekimde bir fark olup olmadığını deneyip bakmadım. Ekran koruyucu aldığımda taktım kullanmaya başladım.

Daha sonra aşağıdaki ekran koruyucuyu aldım yedek dursun dedim. Ama kalite olarak ilk aldığım şeffaf ekran koruyucu daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ring -- 21 Mayıs 2026; 9:56:32 >

• twingonote kullanıcısına yanıt
    Hocam mesela köyde dağdasın 1-2 diş zor yakalıyor. Seninki 1 i anca yakalar. Konuşmada genellikle kesinti vs problem olmasa da İnternet hızı konusunda yavaş kaldığını gözlemledim ben. Şehir içinde iyi çeken yerde bir sorun yok.

• Samsung coşturmaya devam ediyor. Daha One UI 8.5 geleli kaç gün oldu adamlar onu verdi sonrasında da Mayıs ayı güvenlik güncellemesini de verdi. Bir hafta içinde 2. güncelleme. Bazı firmaların örnek alması lazım (Xiaomi gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 21 Mayıs 2026; 11:38:20 >
  • Can851 kullanıcısına yanıt

Xiaomi şu an hangi cihazımın adını değiştirip yeniden piyasaya sürsem diye düşünüyor  

Orijinalden alıntı: Surface Area

Xiaomi şu an hangi cihazımın adını değiştirip yeniden piyasaya sürsem diye düşünüyor  

Aynen öyle. Örnek 17T serisi. Daha 15T serisi 1 yıl olmadı tanıtalı haftaya 17T serisi geliyormuş. 15T daha 1 yıl olmadan eskidi bir nevi. TR roma zaten güncelleme hak getire...

Apple'ın sayı sırasına yetişemedi diye 16 sayısını atlamış çakallar. Bu arada 17T kamera ve birkaç detay dışında POCO X8 Pro'nun ReBrand'i gibi bir şey, vakit kaybı.

Fiyatı 50 - 55K₺ olacak deniyor düz 17T için, alana ve almayı düşünene Allah akıl fikir versin diyorum.

Orijinalden alıntı: Surface Area

Apple'ın sayı sırasına yetişemedi diye 16 sayısını atlamış çakallar. Bu arada 17T kamera ve birkaç detay dışında POCO X8 Pro'nun ReBrand'i gibi bir şey, vakit kaybı.

Fiyatı 50 - 55K₺ olacak deniyor düz 17T için, alana ve almayı düşünene Allah akıl fikir versin diyorum.

Pro için 70K deniliyor. O bütçeye çıkmış olsam Samsung veya İphone tercihim olur. Yazılımı halen tam oturmamış, güncelleme sorunu yaşayan Xiaomi' ye (daha doğrusu Çin ve EU dışında diyeyim) o parayı vermem. Sonuna kadar katılıyorum size

• twingonote kullanıcısına yanıt
    Çok düşüren biri değilseniz bu segmentteki cihazlar için gereksiz diye düşünüyorum

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.