Şimdi Ara

Samsung ES8000[Kullanıcı Kulübü] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
11
Favori
45.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ademjenni A kullanıcısına yanıt

    Benimde tvnin sol tarafinda dikine cizgiler olusmustu. 2019 yazinda servis cagirdim 4000 TL. ucret cikardilar. 3 sene icinde cizgiler 1 cm daha buyudu. Ekranin sol 2,5 cm si cizgili. Onun disinda tvden cok memnunum.

  • serta2 kullanıcısına yanıt

    Panel lcd ekran gitmiş ekran değişimide yeni tv fiyatlarına denk geliyor

  • 2012 yilinda tvyi aldiktan 3 yil son seri sekilde acilip kapanma sorunu olustu. Meshur soketin yerini degistirince sorun cozulmustu. 2 aydir tekrar ara ara acilip kapanmaya basladi. Bu seferde bahsedilen wifi soketini sokup attim. Sorun kalmadi simdilik. Bu tarz sorununuz varsa servise para vermeyin. Yildiz tornavidayla 10 dakikalik is.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 06ensar kullanıcısına yanıt
    Pil gerilimi devreye ulsşmıyorsa tel, yay VS. Bunda sorun yoksa İR led ömrünü tamamlamış olabilir. Her ikisinin kontrolünüde cep tel kamerasıyla barak yapın. Göz uv ışını görmez ama kamera görür.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • serta2 kullanıcısına yanıt

    Aynı sorun benim televizyonumda da var. TV'yi açıp içerisindeki bir bölüme bant yapıştırarak bu sorunu çözdüğünü söyleyenlerin çok fazla videosu mevcut. Hiç böyle birşey denediniz mi?

  • ademjenni A kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Böyle bir deneme yaparsanız bizi de bilgilendirin lütfen, bende bu konuda bir çözüm arıyorum.

  • 06ensar kullanıcısına yanıt

    kanalları usb'ye kaydedip sorun oldugunda geri yukluyorum artık :)

  • metropol80 kullanıcısına yanıt

    Merhaba


    Denemedim. Servis panel degismesi lazim dedi. Ikinci el olarak panel aradim bulamadim. 1 veya 2 sene daha kullanip sonra tvmi degistirecegim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vuysal kullanıcısına yanıt

    oda iş değil ama bu çok garip bir durum tek çare harici uydu alıcısı kullanmak

  • Değerli kardeşlerim bende samsung 55ES8000 TV var 4-5 yıldır wireles bağlantısı yoktu.Geçenlerde servis menü ayarlaranı girilip belirtilen değeri A ya getirdiğimizde bağlantı kuruluyor yazıyordu .Aynısını yaptım gerçekten bağlandı ve prime ve blue tv uygulamasını da kendisi indirdi.Bende bunlar geliyorsa smart hub sıfırlayıp yeniden kurayım dedim .Sıfırlamaz olaydım tüm uygulamalar gitti.Network bağlantısı olduğu halde herhangi bir uygulamayı açmak istediğimde bağlanıyor diyiyor ve dönüp duruyor.App üzerindeyken kumandanın tools tuşuna basıp ayarlar bölümüne geldiğimizde hüküm ve koşul seçenekleri pasif .Bunlar aktif olursa bağlantı kuracak da nasıl aktif hale getireceğim bilemedim.Çağrı merkezi uzaktan bağlantı kurdu hub ı sıfırlayamıyorum dedi.Ben kumandadan sıfırlama menüsünden sıfırlıyorum ama değişen bir şey yok.Elinde aynı model tv olan arkadaşlar servis menü ayarlarını paylaşırsa aynısını yapsam düzelir bence .Bence hatayı servis menüsünde wireless i düzeltmek için girdiğimde kumandadan sağa sola geçerken bazı değerleri değiştirdim diye düşünüyorum o yüzden hub ile network arasında bir kopukluk olmuş olabilir.Bana yardımcı olabilecek kimse varmı .Şimdiden teşekkürler

     Samsung ES8000[Kullanıcı Kulübü]


     Samsung ES8000[Kullanıcı Kulübü]


     Samsung ES8000[Kullanıcı Kulübü]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skara23 -- 22 Kasım 2022; 14:17:19 >




  • düzelmez. wifi modülü çıkartın.

  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.