Şimdi Ara

Samsung ES8000[Kullanıcı Kulübü] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
11
Favori
45.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 06ensar

    Arkadaşlar benim 46es8000 tv de kanal sıralamasında bulunan bazı kanal isimleri kendiliğinden sadece adı siliniyor kendisi ise duruyor böyle bir işlem ile karşılaşan ve çözümü nedir bilen varmıdır..?

    TV Kanalı değil veri/diğer listesine atıyor nedense
    bende de TRT1 de oldu , TRT'nin tp sini yeniden taratıp listeye ekledim




  • 40es8000 kullanıcısı olarak bu tv de iptv kullanmak i.in ne yapmak gerekli arkadaşlar? Uygulamalar arasında sadece iptvportal diye bir program var ancak iptv için konuştuğum arkadaş bu olmaz dedi. Başka program yok. Dışarıdan uygulama yükleyebiliyor muyuz televizyona?
  • mandufla kullanıcısına yanıt
    En guzeli android box al kardesim. İptv icin oldukca yetersiz bu tvler. Ben 46es8000 sahibiyim cozumu xiaomi mi box s de buldum. Hic yorma kendini kursanda bolca takilacak emin ol.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ademjenni

    En guzeli android box al kardesim. İptv icin oldukca yetersiz bu tvler. Ben 46es8000 sahibiyim cozumu xiaomi mi box s de buldum. Hic yorma kendini kursanda bolca takilacak emin ol.
    Ben aynı tv de smart iptv üzerinden sorunsuz izliyorum.. sizin iptv aldığınız yerde sorun olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 28 Ağustos 2020; 0:8:28 >
  • 0000 yazılımı ardından 2009 yazılımını kurdum ve şuan tv yarım dakika kadar çalıştıktan sonra kapanıp acılıyor. Sürekli aynı şeyi yapıyor.

    Ne yapmamı tavsiye edersiniz?

    Edit: Ayarlardan sıfırlama yapsamda işe yaramadı bende son çare servis menüsünden sıfırladım ve bingo

    Uyarı: Servis menüsünü kullanmasını bilmeyen kurcalamasın bence. Tv'yi komple bozabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 14 Eylül 2020; 19:37:54 >
  • SLM BENİM 46ES8000 TV SORUNLAR ÇIKARMAYA BAŞLAYINCA SERVİS MENÜSÜNDEN RESETLEDİM AMA MENÜDE KURULUM VE KANAL AYARLAMA BÖLÜMÜNÜ KULLANAMIYORUM YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR. SERVİS MENÜSÜNDEN AÇ-KAPA YAPACAĞIM BİR YER VARMI
  • Selamlar,

    Bende Samsung ue55es8000s var. Samsung Marketine belki yeni uygulama falan gelir diye bi güncelleme yaptım. Hatasız güncelledi fakat güncellemeden sonra mesela 5dk bişey izliyoruz kapanıyo tekrar açıyosun 10dk sonra kapanıyo vs, uydudan izlemek ps4 oynamak veya tv boxtan izlemek farketmiyor, güncellemeyi geri alma imkanımız var mı ? Usb ile firmware atma tarzı bişey görmüştüm seçeneklerinde fakat nereden bulacağız ki orijinali firmware ? Bricklemeyelim tvyi ? Baya oldu alalı garantisi yoktur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: zafer1041

    Restart problemi yasayanlar wifi modülünü sökün atin. Basima gelen restart problemini ne yaptiysam çözemedim wifi modülü kronik sorunlu olduğu geldi aklima acaba deddim söktüm düzeldi maşallah bisi kalmadi chromecast gibi bi cihaz alip bağlayın wifi modülünden 82984848292918389 kat daha iyidir.

    Selamlar yazılım güncellemesinden sonra tv 5dkda bir kendini kapatıyor açıyor falan. Fabrikaya sıfırladık ama sorun aynı. USB'den yazılımda atmak istemiyorum faillenir bir şey olur korktum, bu wifi modülünü sökme işi nasıl oluyor örnek bir video var mı ? Tam bizim modele ait bir sökme bulamadım. Teşekkürler

  • Alt kısma doğru hoparlör arkasında sanırım uzun bir süre önce bende söktüm kapanıp açılma problemi vardı sökünce sorun çözüldü


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mianfei kullanıcısına yanıt
    Masanın üstüne yatır hocam tersleme al eline yıldız tornavida sök arka kapağını komple gir içine bir modül var kibrit kutusu kadar siyah bişi çıkar gitsin.
  • Arkadaşlar bildiğimiz üzere kullanmış olduğumuz örneğin 46es8000 tvlerde dahili ka<mera mevcut ve ben tv ye android tv box aldım ve bu tv nin dahili kamerası kullanılabilirmi veya tvdeki kameradan usb çıkış nasıl alınabilirki bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımız yazarsa çok makbule geçer zira tv nin kamerası çok iyi sayılır..

  • samsung 46es8000 tv kumandası durduk yerde çalışmaz oldu,pil değiştirdim gene tık yok acaba sorun ne olabilirki..?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 06ensar

    Arkadaşlar bildiğimiz üzere kullanmış olduğumuz örneğin 46es8000 tvlerde dahili ka<mera mevcut ve ben tv ye android tv box aldım ve bu tv nin dahili kamerası kullanılabilirmi veya tvdeki kameradan usb çıkış nasıl alınabilirki bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımız yazarsa çok makbule geçer zira tv nin kamerası çok iyi sayılır..

    TV deki kamerayı Android TV Box'a kullandıramazsınız , ancak USB ye çekilen resimleri kaydediyor o kamera başka bir işe yaramıyor artık malesef

  • Merhaba, hiç bu problemi yaşamadım.

  • Arkadaşlar bu tv nin netflix uygulaması güncel değil acaba bu uygulamayı harici güncel uygulamasını nasıl kurabiliriz,zira bir zamanlar bu tv için harici olarak ip adresi üzerinden uygulama yüklüyebiliyordum pc üzerinden ama unuttum bunun için nereden bilgi alabilirim..

  • 06ensar kullanıcısına yanıt
    Mi box s al kurtul hocam. Her derdi cozuyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar yakin zamanda panel degisimi yaptiran var mi? Ya da servis ile gorusen? Muhtemelen cogumuzun tvsinde dikey cizgiler ya da bulutlanmalar artmistir. Bu forumda bi arkadas panelin artik uretilmedigini soylemis. Bizim tvler 2012 de cikti yanilmiyorsam. 10 yil panel destegi vermek zorunda kanuna gore. Eger yoksa yenisiyle degistirmeleri lazim panel ucretini odersen. Ben de bolca cizgi ve bulutlanma var. Acaba bi maceraya girsem mi diye dusunuyorum zira 10 yil dolmak uzere.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim televizyon hala taş gibi yan jelatinleri dahi duruyor,mükemmel bir görüntüsü var tek sorunu netflix uygulamasını güncelleyebilsem yeterde artardı..ama genede eski netflix uygulaması ile hd seyredebiliyorum..

  • vuysal kullanıcısına yanıt

    Bendede aynı durum oluyor sadece trt değil pek çok kanal duruyor ama isimleri yok yeniden taratıp isimler gelse bile bir süre sonra yeniden isimleri gidiyor,sanırım buna çözüm harici uydu cihazı alıp kullanmak..

  • 06ensar kullanıcısına yanıt
    Goruntu kalitesi mukemmel. Hic 4kya ozenmedim. Mi box alsan derdin kalmaz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.