Şimdi Ara

Samsung ES8000[Kullanıcı Kulübü] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
11
Favori
45.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 06ensar kullanıcısına yanıt
    Temel baz bir sürüm var. Önce buna dönmen gerekiyor. Sonra istediğin sürüme yükseltirsin. Ben wifi bozulunca sürüm düşürmüştüm ama ondan değilmiş.

    Ancak sorununa çözüm olmayacak. Düşük sürüme gitsende youtube çalışmayacak. Lisansını iptal etmiş youtube ile anlaşmaları iptal. Artık yeni tv lere veriyorlar.

    Nasıl oluyorda anlıyor dersen işte bunu bende bilmiyorum. Sanırım yüklenen içerikte bir şeyler değişti.

    Yani eski sürümünde youtube yi app olarak görebilirsin ama çalışmayacak büyük ihtimalle.

    Bunuda denemiştim sanırım.

    Yinede sen dene bunu belki 5 yıl önce yaptım.

    Yalnız şunu mutlaka söyleyim. Neden kendinizi beceriksiz bir smart ta hapsediyorsunuz.

    Beş yıl önce emekliye ayırdım bağladım bir hdmi pc. Oldu bitti. O aptal hantal verem edici smarttan kurtuldum.

    Sizden bence öyle yapın. Bağlayın bir pc olsun bitsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • yasesa kullanıcısına yanıt
    hey gidi günler bir zamanlar eşe dosta skype üzerinden amerika ile görüntülü görüşüp hava attığım günler,bir günceleme ile hepsi gidiyor tv çöp oluyor..üstelik o zamanlar birde Evolution Kit satıp tv ler yeni sürümlere güncellenecek diyorlardı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 27 Aralık 2019; 18:6:40 >
  • 06ensar kullanıcısına yanıt
    Tv in duruyorsa (es8000) sağlamsa satın alabilirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yasesa kullanıcısına yanıt
    sağlam ne kelime tv yan jelatinleri bile duruyor,hala çok güzel görüntü veriyor o nedenlede satış düşünmüyorum..teşekkürler.
  • yasesa kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Öncelikle geçmiş olsun. Benim televizyonumda resimlerde de göreceğiniz gibi sabit parlak renklerde belli olan çizgi mevcut, normal yayınlarda ya da usb'den film falan izlerken pek belli olmadığı için kullanıma devam ediyorum. Yerine yeni bir televizyon almaya kalksam bu ekonomik koşullarda en az 5500-6000 TL vermem gerekeceği için açıkcası satmayı düşünmüyorum. İlginiz için teşekkür ederim. Samsung ES8000[Kullanıcı Kulübü] Samsung ES8000[Kullanıcı Kulübü]




  • ARKADAŞLAR MERHABA SİTEYE YENİ KATILDIM.BENİMDE 40ES8000 TELEVİZYONUM VAR YOUTUBE NETFLİX GİBİ UYGULAMALARA GİREMİYORUM BUNUN BİR GÜNCELLENMESİ VEYA ÇÖZÜMÜ VAR MI?TVYİ ALIRKEN BİZE KİT ALIP GÜNCELLEYEBİLİRSİNİZ İLERKİ YILLAR DEMİŞLERDİ BİLGİSİ OLAN YARDIMCI OLABİLİRSE ÇOK SEVİNİRİM...
  • mirokki M kullanıcısına yanıt
    Artık youtube,facebook,skype gibi vb.uygulamalar yeni güncellemelerle hayal oldu,tv nin smart özelliği gitti gibi geriye kaldı normal sadece tv özelliğini kullanmak veya pc bağlantısı kurmak,android tv box almak bunun için çözüm olabilir..Yeni teknolojiler en fazla garanti kapsamı süresi olan 2 yıl gibi güncelleme alıyor sonrası at artık der gibi eski ürettikleri ürünleri bir şekilde kullandırmıyor yenisini almaya zorluyor..yoksa benim 46es8000 tv taş gibi ve çok güzel görüntü veriyor..
  • Herkese merhaba,
    Bende de 40ES8000 var. Geçmiş forumlarda okuduğum sorun bende de mevcut. Hemen her SmartHUB girişimde ağ bağlantı kurulumu istiyor. Geçmiş forumlarda wifi kart arızası diyerek cevap verilmiş ve yenisi için 50TL fiyat belirtilmiş. Ancak zaman olarak sanırım 2016 yılıydı bu rakamın verildiği.
    Acaba uygun wifi kartını nereden ve yaklaşık ne kadar bedele bulabilirim? Yardımlarınızı rica ediyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim tv de 46es8000 , 2013 de almıştım, bizim oğlan bişeyler fırlatmıştı ekrana 2 sene önce, dikey çizgiler çıkmıştı üzerinde, ben de kaldırıp bi kenara koymuştum dün servisi aradım gelip alacaklar, bakalım panel değişikliği olacak sanırım, ne fiyat isteyecekler bilmiyorum, eğer dedikleri gibi 4-5 bin bandında bir fiyat isterlerse, gidip 65q60r alacam:)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 46es8000 var bende , panelinin değişmesi gerek ama bugün yetkili servis ile görüştüm , panellerin üretimi yapılmıyormuş artık. ne yapacam şimdi ben ? çöp mü olacak bu güzelim tv.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2ncay kullanıcısına yanıt
    Banada gecen yaz gelmislerdi 4200 TL. panel degisimi ucretini bildirdiler. Yan tarafta uc tane ince cizgi var artik gozumu alisti idare ediyoruz.
  • serta2 kullanıcısına yanıt
    yeni tv bakıyorum:(

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar ben de bugün girdim ilk defa aradığımı bulamadım 55ES8000 kullanıyorum smarthub giriyorum ekran donmuş gibi dakikalarca bekliyor sanıyorum buradan güncelleme yapmam gerek ama gelmiyor güncelleyemediğim için de hiçbirşey çalışmıyor nasıl aşacağız bu problemi eski versiyonlar yeniden nasıl yüklenir ki? WF problem değil kablo ile de bağlanabilrim sonuçta, teşekkürler, birkaç satan var mı diye soran olmuş ben satabilirim sonuçta teknolojisi eskidi görüntü mükemmel olsa da 4K yayın yok zaten HD devam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 06ensar

    hey gidi günler bir zamanlar eşe dosta skype üzerinden amerika ile görüntülü görüşüp hava attığım günler,bir günceleme ile hepsi gidiyor tv çöp oluyor..üstelik o zamanlar birde Evolution Kit satıp tv ler yeni sürümlere güncellenecek diyorlardı.
    Evolution kit bir dönem geldi ama satılmadı sanırım pek o yüzden devamı gelmedi

    ben kendi adıma mi tv box alıp geçtim artık. Tv nin smart hiç bi özelliği kalmadı :)
  • Benim samsun es468000 televizyonuma hazır kanalları yüklüyorum başlangıçta çok güzel sıralanmış bir şekilde çalışıyor ama bir süre sonra kanal numaraları duruyor ,ama kanal isimleri silinmiş gözüküyor..örnek kanal 1............? kanal 2: atv 3....? isimler yok..bazılarında neden oluyor bir türlü çözemedim..
  • vuysal kullanıcısına yanıt
    Biz onlardan birşey istemedik var olanları geri verselerdi yeterde artar hala bize..
  • yucel_yurtseven Y kullanıcısına yanıt
    Televizyonunuzla ilgili en son firmware yi googleden bulun bir usb diske yazdırın manuel olarak yükleyin..! aşağıda link yardımcı olabilir..
    https://teknobolge.com/nasil-yapilir/samsung-smart-tv-usbden-nasil-guncellenir
  • Arkadaşlar benim 46es8000 tv de kanal sıralamasında bulunan bazı kanal isimleri kendiliğinden sadece adı siliniyor kendisi ise duruyor böyle bir işlem ile karşılaşan ve çözümü nedir bilen varmıdır..?

     Samsung ES8000[Kullanıcı Kulübü]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 15 Temmuz 2020; 19:45:10 >
  • UE46ES8000 model televizyonu uzunca bir süredir evin salonunda kullanıyoruz.

    Uzunca bir süredir aklıma takılan ve çözüm bulamadığım bir sorunu paylaşmak istedim.

    Çözümü varsa ve bilen birileri çıkarsa çok mutlu olurum.

    Harici hard disk üzerinden usb ile oynattığım filmlerin altyazılarında sıkıntı yaşıyorum.

    SRT / SUB / TXT uzantılı dosyalarda eğer ilk cümle Türkçe bir karakter ile başlıyorsa ikinci cümle yerine ... gözüküyor.

    Altyazı kodlamasını, altyazı şifrelemesini değiştirmeyi denedim ancak sorun devam ediyor.

     Samsung ES8000[Kullanıcı Kulübü]




  • Merhaba,

    Sorun büyük harften kaynaklanıyor. Öncelikli olarak altyazı dosyanızı (.txt uzantılı olduğunu varsayıyorum) açın ve tümünü seçerek kesip word'e kopyalayın. Tümünü seçerek yazının tümünü küçük harf yapın ve kesip tekrar .txt dosyasına kopyalayın. Bu şekilde bir daha bu hata ile karşılaşmamanız gerekiyor. Umarım faydası olur.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.