Şimdi Ara

Samsung ES7000 - LG LM760 KARŞILATIRMALI TABLO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

forumları baya inceledim. Genelde Samsung ES7000 ile LG LM760 arası bir kıyas var.
    Hatta kimileri bunu fanatizm haline getirmiş
    Teknoloji marketlere gidiyorsunuz. Herkes kendi markasını övüyor, tarasız yorum yok.

Ben de TV alcağım için arada kaldım oldukça.

Diğer TV alacak arkadaşların da faydalanması ve fikir alışverişi yapmaları için bu konuyu açtım.

LG'deki Wi-Di ile Samsung'daki MHL , elle kontrol özelliklerini eklemedim.
    Henüz kullanışlı özellikler değiller.

Sizce Samsung ES7000 ile LG LM760 modellerinden hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 31 Ocak 2013; 13:31:04 >

• Gözlük sebebiyle LG ye 3 tane +1 vermişsin bu dengesiz olmuş birde LG nin tanımadığı video formatı yokken Samsunga +1 vermişsin.Bana kalırsa inceleme bu şekilde olmamalı aralarında üç önemli fark var 1.si 3D görüntü teknolojisi(LG +1), 2. ise Samsungun daha canlı renkleri. Siyahlar daha siyah beyazlar daha beyaz (Samsung +1). 3. sü ise fiyat/perf (LG +1).

Yine de çıkıp bir arkadaş "olaya öyle değil şöyle bakmalısınız" da diyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti35

Merhaba arkadaşlar;

forumları baya inceledim. Genelde Samsung ES7000 ile LG LM760 arası bir kıyas var.
    Teknoloji marketlere gidiyorsunuz. Herkes kendi markasını övüyor, tarasız yorum yok.

Diğer TV alacak arkadaşların da faydalanması ve fikir alışverişi yapmaları için bu konuyu açtım.

Aynı şekilde bende bu iki tv arasında kaldım...Güzel bir karşılaştırma olmuş tşkler...
    Benim için lg nin pasif gözlük, az elektrik kullanımı,ekran koruyucu artıları cok daha ağır basıyor ama genede kararsızım sonuçta bir kere alacaz en kötü 5 sene kullanacam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu bir algı meselesi bence samsung 3d daha iyi. smart panelinde de samsung daha kullanışlı geldi bana. diğer türlü nümerik karşılaştırma için lab ortamı lazım.

bide baş ağrısı demişsiniz onu anlayamadım. ben saaatlerce samsung tv karşısından kalmıyorum böyle birşey yaşamadım. bu çok göreli bir durum. izleyen kişinin sağlığı yerinde mi peki onu sorgulamak gerek. göz tansiyonu olabilir kişide.. birde önemli özellikler arasında gösterilen bir çok şey yok, revulation kit gibi, ya da samsung un 800 hrz olması sd yayınların derinliğini ve canlılığını çok belirgin artırıyor bunuda düşünmek lazım. lg 400 hrz bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wikioogle -- 31 Ocak 2013; 16:30:37 >
  • bencede baş ağrısı falan hikaye ama şöyle ailecek 3d film izleyelim dediğimizde en az 4 gözlüğü nasıl bulacaz? ekstra almak istesek 150 tl den 300 tl daha ektra masraf ! Birde aktif gözlüklerle mümkün olduğu kadar kıpırdamadan izlemek gerekiyormuş forumda okuduğum kadarı ile eğer böyleyse eziyet !
    Herşeyi geçtim eğer daha kullanışlı ve uygun fiyatlı gözlük kullanılabilseydi ve ekran koruculu olsa es7000 mükemmele yakın tv olabilirdi...
    Birde servis bakımından Samsung nasıl bilgi verebilecek varmı?

• 46ES7000 kullanıyorum gayet memnunum Tv başına her oturuşumda daha da bi ısınıyorum tv ye izleyesim geliyor baktıkca Ancak ben tüplü tv den direk böle bi tv ye geçtigimden beni oldugundan fazlaca tatmin ediyor sizleri bilemicem 3D olayını daha hala adam gibi kullanabilmiş degilim izleyecek film bulamıyorum çünkü...Ama samsunga ait özel 3D görüntülerinden edindigim tecrübeyi söyliyecek olursam ekranın karşısına geçmeniz gerekiyor yandan fln tatmin edici bi derinlik alamıyorsunuz onun dışında 3D si gayet iyi...Smartıda gayet iyi internette fazla dolanamadım ama açmadıgı site görmedim. Ancak benim smartta bi problemim var yükledigim programlar daha sonra kendiliginden siliniyor hani hafızada bir süre tutuyor daha sonra gidiyor her şey çözümünü bir türlü bulamadım. bunun için 2 3 gün önce samsung canlı destek hattı ile görştüm onlarda çözemedi en son teknik ekip tv ye uzaktan baglanıp kontrol etsinler dediler bende tamam dedim. 2 Gündür arıyorlar müsayit olupta yapamadık ama bir türlü

• es7000 kullanıyorum. 3d için aldım. kesinlikle çok iyi.
    pasif gözlük ile full hd izlemek mümkün değil. böyle olunca anlamı kalmıyor.
    sanırım lg de tv leri için ayrıyeten aktif gözlük satıyor. bunun sebebi de budur.
    çünkü tatmin etmiyor pasif gözlük.
    baş ağrısı falan yaptığı yok. tabi arka arkaya 3-4 film seyretmeyecekseniz.
    bizim hanım hiç şikayet etmedi. titaniği izledik üstelik. 3 saat malum.
    dümdüz durmak gerektiği gibi saçmalığa da sakın inanmayın.
    ama yine de büyük ekran alın derim. en az 46" hatta 55" süper olur.
    lg de baş ağrısı hiç yokmuş. e 3d seyretmiyorsun ki:)

puanlamayı yapan arkadar internet hızından bahsetmiş. doğrudur.
    ağır olan internet adama saç baş yoldurur. o yüzden samsung +1 puan önemli.
    ama yine de ben klavye sipariş ettim. fareli. bu işler sonuçta keyif meselesi.
    alıyorsan biraz paraya kıyacaksın.
    ondan bundan kısayım derken. tv izlemekten başka bir işe yaramıyor aletler

gözlükler pahalı da sayılmaz. ben 50 tl ye koreden getirttim. 2 adet aldım 100 tl.
    3d full hd görüntü alamadıktan sonra bedava bi dünya gözlüğü ne yapayım.

aynı filmi ben izlerken arkadar lg de izleyemedi. codec sorunu da var.
    şimdiye kadar benim izlediğim 15 filmi izleyemedi.

ben de lg p725 tel kullanıyorum. yazılım konusunda en kötü marka.
    tv de de farklı olacağını sanmıyorum

puanlama samsungun aleyhine olmasına karşın yeterli ipucunu veriyor zaten

tercih yine de sizin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3d için 46-47-55 alın yoksa zevk alamazsınız....

aktif daha iyi full hd izlersin .
    gözlük az olabilir zamanla alırsın ..

pasif kötüdür.... lg nin reklamına bakarsan en iyisi pasif zaten :(

ben lg pasif denedim çok parlak gözümü yoruyor 1 dk bile bakamadım ...

aktif samsung ve panasonic deneyince süperdi...

internet ise samsung sonra lg gelir ...
  • Evet arkadaşlarda bahsetmişler katılıyorum 3d olayında samsung lg den çok dah iyi çünkü pasif gözlük frekansları üst üste bindirmede dalga kayıpları yaşar. Çünkü enerji alamıyor nasıl odaklasın ki? Bundan dolayı pigmentler sırıtır direkt ciyan-mavi renk bozukluğu bile yaşatır bence. Puanlamada 9-9 beraberlik verilmiş ama bana göre samsung fark atar arkadaşlar. Lg leri çok savunan teknik servisden bir arkadaş vardı bizzat karşılaştırma yaptık benim samsungla yanyana koyup. Derinlik, kalite, 3d, hız, smart paneli gibi konularda arkadaş çok şaşırdı ve samsungun günahını almışsız yahu müthiş bir cihazmış demişti itiraf olarak. Lg nin önemli bir kaç fark özelliği var widi gibi. Onun onundışında her alanda samsung daha üstündü bana göre hatta lg kullanan arkadaşıma göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wikioogle

Evet arkadaşlarda bahsetmişler katılıyorum 3d olayında samsung lg den çok dah iyi çünkü pasif gözlük frekansları üst üste bindirmede dalga kayıpları yaşar. Çünkü enerji alamıyor nasıl odaklasın ki? Bundan dolayı pigmentler sırıtır direkt ciyan-mavi renk bozukluğu bile yaşatır bence. Puanlamada 9-9 beraberlik verilmiş ama bana göre samsung fark atar arkadaşlar. Lg leri çok savunan teknik servisden bir arkadaş vardı bizzat karşılaştırma yaptık benim samsungla yanyana koyup. Derinlik, kalite, 3d, hız, smart paneli gibi konularda arkadaş çok şaşırdı ve samsungun günahını almışsız yahu müthiş bir cihazmış demişti itiraf olarak. Lg nin önemli bir kaç fark özelliği var widi gibi. Onun onundışında her alanda samsung daha üstündü bana göre hatta lg kullanan arkadaşıma göre.

samsungun hangi modelinden bahsediyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ikara1981

quote:

Orijinalden alıntı: wikioogle

Evet arkadaşlarda bahsetmişler katılıyorum 3d olayında samsung lg den çok dah iyi çünkü pasif gözlük frekansları üst üste bindirmede dalga kayıpları yaşar. Çünkü enerji alamıyor nasıl odaklasın ki? Bundan dolayı pigmentler sırıtır direkt ciyan-mavi renk bozukluğu bile yaşatır bence. Puanlamada 9-9 beraberlik verilmiş ama bana göre samsung fark atar arkadaşlar. Lg leri çok savunan teknik servisden bir arkadaş vardı bizzat karşılaştırma yaptık benim samsungla yanyana koyup. Derinlik, kalite, 3d, hız, smart paneli gibi konularda arkadaş çok şaşırdı ve samsungun günahını almışsız yahu müthiş bir cihazmış demişti itiraf olarak. Lg nin önemli bir kaç fark özelliği var widi gibi. Onun onundışında her alanda samsung daha üstündü bana göre hatta lg kullanan arkadaşıma göre.

samsungun hangi modelinden bahsediyorsunuz ?

es7000

• Dün nişanlıma LG'yi seyrettirdim gözlükle 5 dk kadar.
    Rahatsız olduğunu söyledi.
    Çıkardı gözlüğü.

Alınca pişman olacağım sanırım 3D televizyonu
  • Bende şaşırdım kaldım hangi tv alacagım tv fiyatlarda düşüyor
  • quote:

Merhaba arkadaşlar;

LG'de Full HD 3D yok 0 ne demek hocam ya dalga mı geçiyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aramazmert

quote:

Merhaba arkadaşlar;

LG'de Full HD 3D yok 0 ne demek hocam ya dalga mı geçiyorsunuz ?

Önce üslüba dikkat edelim , dalga geçen yok.

Araştırırsanız bulursunuz;
    LG'de full hd çözünürlükte 3D yok pasif gözlükten ötürü.

Samsung bu yüzden 1 puan alıyor burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 8 Mart 2013; 8:21:25 >

• quote:

Yazdıklarınıza dikkat edin o zaman.

3D panel vs. deyin. Full HD 3D görüntüyü televizyon verebiliyor. Gözlük 540P işliyor. Panel zaten Full HD 3D.

Dikkat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aramazmert

quote:

Yazdıklarınıza dikkat edin o zaman.

3D panel vs. deyin. Full HD 3D görüntüyü televizyon verebiliyor. Gözlük 540P işliyor. Panel zaten Full HD 3D.

Dikkat edin.

Panel 3d , o zaman gözlüksüz yada aktif gözlükle full HD izleyin izleyebiliyorsanız.

sonuç önemli , LG'de Full HD 3D izlenmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 8 Mart 2013; 9:12:39 >

• quote:

Panel 3d , o zaman gözlüksüz yada aktif gözlükle full HD izleyin izleyebiliyorsanız.

sonuç önemli , LG'de Full HD 3D izlenmiyor.

Oldu siz takılın öyle.

Kolay gelsin.
  • Sanırım bi noktaya daha değinmek lazım. Samsung 3d de full hd değildir. 720 p 3d olarak izlenir. günümüzde sadece ultra hd tvler 4 çekirdekli işlemci ile 1080p 3d gösterebilirler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.