Şimdi Ara

PANASONIC TX-P42ST30E 42'' PLAZMA 3D TV VE SAMSUNG I9100 GALAXY S2 CEP TELEFONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.139
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Fiyatlar güzel daha önce firmadan alış-verişim oldu sorunsuz.
    Ya lale açmalıdır göğsümüzde yahut gül.
  • İkisi bir arada tek fiyat zannettim...

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

İkisi bir arada tek fiyat zannettim...

bende... :))))
  • 1 hafta önce 42ST30'u Bimeks'den 1599 TL'ye aldım. 15 gün önce Metro'nun online kataloğunda 1499 TL idi, telefon edip sorduğumda teşhir olduğunu öğrenmiş ve almaktan vazgeçmiştim, eğer teşhir değilse gerçekten mükemmel fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchituX

1 hafta önce 42ST30'u Bimeks'den 1599 TL'ye aldım. 15 gün önce Metro'nun online kataloğunda 1499 TL idi, telefon edip sorduğumda teşhir olduğunu öğrenmiş ve almaktan vazgeçmiştim, eğer teşhir değilse gerçekten mükemmel fiyat.

Teshir degil su onyo tablete bakmaya gitmistim,orda yeni inserti gördüm yarından itibaren gecerli fiyatlar

Orijinalden alıntı: seylem

quote:

Orijinalden alıntı: ArchituX

1 hafta önce 42ST30'u Bimeks'den 1599 TL'ye aldım. 15 gün önce Metro'nun online kataloğunda 1499 TL idi, telefon edip sorduğumda teşhir olduğunu öğrenmiş ve almaktan vazgeçmiştim, eğer teşhir değilse gerçekten mükemmel fiyat.

Teshir degil su onyo tablete bakmaya gitmistim,orda yeni inserti gördüm yarından itibaren gecerli fiyatlar

Valla o zaman fiyat mükemmel ;) bilseydim 1 hafta daha beklerdim :) 100TL iyi para. Neyse özetle şunu diyebilirim TV'den çok memnunum. Rodaj muhabbeti yüzünden şu anda kısık ayarlarda kullanıyorum ama bu haliyle bile çok iyi. Renkleri ve kontrastı normale aldığımda daha iyi olacak. SD kanallarda beklediğimden çok daha net görüntü aldım. Hemde SD uydu alıcı ve uyduruk bir kabloyla bağlı :)

• metro markette yarından itibaren 42st30 1.499 TL. st30 ile st30e arasında fark var mı acaba?

Orijinalden alıntı: AytekinNet

metro markette yarından itibaren 42st30 1.499 TL. st30 ile st30e arasında fark var mı acaba?

Bu soruya bende yanıt istiyorum.
    [
  • Selamlar,
    alan arkadaşlar 3D gözlük olayını da anlatabilir mi? ne kadar gözlükler acaba?

Orijinalden alıntı: hasoci

Selamlar,
    alan arkadaşlar 3D gözlük olayını da anlatabilir mi? ne kadar gözlükler acaba?

malum tv' yi ben vatandan 1599 tl' ye almıştım. yanındada 2 adet gözlüğü tanesi 175 tl' den almıştım indirimli olarak. memnunum çok kaliteli bir tv. zaten araştıram bilir alacaksan plazma alacaksın ledle medle uğraşmayacan ee plazma deyince ne alınır tabiki panasonic :)
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.