Bildirim
Samsung Oled TV QE65S90FATXTK Önerirmisiniz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Hocam alabileceğiniz en iyi ürünlerden birisi al geç keyfine bak. _____________________________ Burak Keskin
Koç Pazarlama LG, SAMSUNG, SİEMENS yetkili bayisi -
65 olanı aldım 3 gün sonra geri iade..Sony TV min yanına bile yaklaşıyor görüntü kalitesi olarak.uydu yayını izleyecek sen hüsran uğrarsin.teknoloji market lerindeki gibi görünmez yayınlar.. oralarda özel çekim 4-8k yayını verirler evde 1080 o yi görünce feleğin şaşar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Mİ 9 -
Evet o konuyu bilerek aldım zaten, lakin DVR ve İnternet ortamında izleme gerçekleştirdiğim için sorun olmadı. Ürünü aldım ve şu anda memnunum. Yorumunuz için teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
hocam bu tv yi düşünüyorum. genelde uydu yayını youtube ve iptv içeerikleri (genelde düşük kalitede oluyor) oled tv hüsran mı yaratır? TCL miniled de alabilirim daha mı iyi seçim olur sizce?
_____________________________ Lenovo Z580 Panasonic TX-P42GT20E neoPDP 3D TV Phillips HTS3154 DVD Home Theater System Egreat R6S Network Media Player Toshiba 1TB 2,5'' USB 3.0 External HDD -
Oled TV farklı bir boyut hiç kullanmadım bilemiyorum yanlış yönlendirme yapmayayım..qled aldım geri verdim beğenmedim görüntüsünü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Mİ 9
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt