Şimdi Ara

Samsung, durdurulan One UI 7 güncellemesi için özür mesajı paylaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
4.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung, durdurulan One UI 7 güncellemesi için özür mesajı paylaştı
    Samsung, askıya alınan One UI 7 güncellemesinin dağıtımına yakında yeniden başlayacağını doğruladı. Yalnızca Galaxy S24 serisi değil, Galaxy Z Flip 6 ve Z Fold 6 modelleri için de güncellemenin yeni sürümü yayınlanacak.

Ayrıca Bkz.One UI 7'de yeni sorun: Güvenlik açığı tespit edildi!

Exynos işlemcili Galaxy S24 telefonlarda sorun ortaya çıktı

Samsung, One UI 7 güncellemesindeki hataları gidermek için dağıtımı geçici olarak askıya almıştı, bu rahatsızlıktan dolayı özür mesajı yayınladı. Sorunun Exynos 2400 işlemcili Galaxy S24 serisini etkilediği, telefonların belirli durumlarda kilitlenmesine neden olduğu paylaşıldı.

Yeni güncellemenin yakında yayınlanması bekleniyor

Açıklamaya göre, inceleme neredeyse tamamlandı ve yakında bir düzeltme güncellemesi yayınlanması planlanıyor. Galaxy S24 serisiyle birlikte Galaxy Z Flip 6 ve Galaxy Z Fold 6, bu düzeltilmiş yapıyı alan ilk cihazlar olacak. Güncellemenin Güney Kore, Avrupa ve ABD’den başlayarak küresel olarak yayınlanması bekleniyor.

Kaynak:https://www.sammyfans.com/2025/04/15/samsung-confirms-one-ui-7-rollout-will-resume-soon/

• Öncelikle dxomark dediğin kuruluşun amacını öğrenmen gerekiyor, Özellikle herhangi bir model piyasaya çıkmadan önce kamera ve istenen diğer tesleri yapıp kusur veya eksiklik olarak görülen değerlendirmeleri sunmasıdır, Ve burada en önemli nokta ise test edilmiş tüm modeller için o markalar bu kuruluşa para vererek bu testleri yaptırıyorlar.

Yani sen ve forumdaki bir çok kişinin zannettiğin aksine çinli firmalar para veriyor ziryeve çıkıyor tarzı bir durum söz konusu değil, Kaldıki diğer markalar salak değil öyle sizin zannettiğiniz gibi olsa zaten ya dava açar yada bu kurum hakkında eleştiri yayınlar dururlar normal olarak.

Bu testler ise son kullanıcı için tabiki çok bir önem arz etmiyor herşey bütçe ile alakalı.

Konuya gelirsek şu olayı samsung değilde başka bir herhangi bir firma yapsa ne yorumlar gelirdi kim bilir 

Trump gibi biri varken ABD pazarında Samsung, Apple ile asla rakip olamayacak. Eskiden Apple'dan gayet iyi telefonlar yapıyorlardı; ancak artık o kadar saldılar ki bu sorunlarla karşılaşmaya başladık. Samsung, parayı artık amiral gemisi telefonun satışından değil, amiral gemisi parçası satarak kazanıyor. Bunlar da psikolojik alıştırma; yakında "Biz telefon üretmeyi bırakıyoruz" dediklerinde kimse afallamayacak. Artık ne Apple ne de Samsung, Çinlilere karşı savaşabilir. Adam kendi telefonunda kasıtlı en iyi parçasını kullanmayıp Çinliye satıyor. Samsung bildigin kendi kafasına sıkıyor aslında amacı alıştırma ve tembellik. Samsung gitsin, TV ve buzdolabı üretmeye devam etsin; çamaşır makinesi bile üretmesin. Onlarda kronik kapı kilidi sorunları var ve parçası yok. :) Elektrikli süpürgesine kadar kullandım, o da kötü.

Şimdi savunanlar gelecektir ama biz zamanında gördük Huawei gibi esas rakip gelince ABD'nin tutuşup nasıl ambargo yaptığını :) siz kendinizi kandırmaya devam edin çöpsunglarınızla. Reddit dahil çoğu insan kullandıkları telefonun son Samsung'u olduğunu ve bir daha Samsung almayacaklarını söylüyor. Smart1978 üzgün.

Scamsung
  • ilk defa samsung bu kadar cuvalladigini gordum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beta'da böyle bir sıkıntı çıkmadı bildiğim kadarıyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • b.r.k.0.6 B kullanıcısına yanıt
    Gerçekten öyle s8den beri yani yaklaşık 8 yıldır Samsunga geçtim ilk kez böyle birşey görüyorum. S8, s10+ ve şimdi s23 ultra kullanıyorum hepsinden çok memnunum ama böyle bir güncelleme gecikmesi hiç görmemiştim.

• Trump gibi biri varken ABD pazarında Samsung, Apple ile asla rakip olamayacak. Eskiden Apple'dan gayet iyi telefonlar yapıyorlardı; ancak artık o kadar saldılar ki bu sorunlarla karşılaşmaya başladık. Samsung, parayı artık amiral gemisi telefonun satışından değil, amiral gemisi parçası satarak kazanıyor. Bunlar da psikolojik alıştırma; yakında "Biz telefon üretmeyi bırakıyoruz" dediklerinde kimse afallamayacak. Artık ne Apple ne de Samsung, Çinlilere karşı savaşabilir. Adam kendi telefonunda kasıtlı en iyi parçasını kullanmayıp Çinliye satıyor. Samsung bildigin kendi kafasına sıkıyor aslında amacı alıştırma ve tembellik. Samsung gitsin, TV ve buzdolabı üretmeye devam etsin; çamaşır makinesi bile üretmesin. Onlarda kronik kapı kilidi sorunları var ve parçası yok. :) Elektrikli süpürgesine kadar kullandım, o da kötü.

Şimdi savunanlar gelecektir ama biz zamanında gördük Huawei gibi esas rakip gelince ABD'nin tutuşup nasıl ambargo yaptığını :) siz kendinizi kandırmaya devam edin çöpsunglarınızla. Reddit dahil çoğu insan kullandıkları telefonun son Samsung'u olduğunu ve bir daha Samsung almayacaklarını söylüyor. Smart1978 üzgün.

Scamsung

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCraxy -- 15 Nisan 2025; 13:18:33 >

• İlk defa gecikmiş detaylı tarihlere baktım

• Gelsin de geç gelsin zaten aman aman birşey değişmiyor artık, heyecanla falan beklemiyorum öyle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Apple'dan kopya çekip sözde "güncelleme" adı altında modele göre kırparsan umarım daha beteri olur.

• TheCraxy kullanıcısına yanıt
    Güncellemenin bu denli geciktirilmesi, tam dağıtım başlamışken test/beta süreçlerine rağmen kritik hata çıkması OneUI 7 için tüm beklentiyi heyecanı sildi süpürdü. Üstelik 7 yıllık güncelleme planlarına da gölge düşürdü.

Ancak yine de telefonda Samsung kullanmaya devam edeceğimi düşünüyorum. Telefon/tablet özellikleri çok pratik geliyor bana. Özellikle kalem kullanımı, multitask özellikleri ve Dex modu.

OneUI 7 ile de yapay zeka özelliklerinden ziyade, gelecek kamera iyileştirmelerini bekliyorum; umarım çok beklemeyiz; zaten yeterince fazla bekletildik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 15 Nisan 2025; 14:16:38 >
  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Beklemeye devam edin bende Samsung varken bekliyodum sürekli. Enayiymişim.

Enayilik olarak nitelendirmiyorum zira son yılların en büyük güncellemesi bu. Arayüz baştan aşağı yenileniyor. Diğer markalardaki olağan güncellemelerden ibaret bir güncelleme olmadığını unutmamak lazım. Tabi bu Samsung'un güncelleme takvimi konusunda çuvalladığı gerçeğini de değiştirmiyor.

Güncellemenin gecikmesi konusundan mutlu olmasam bile telefonda şunu yapamıyorum, şu özellikler hala yok diyebileceğim birşey de yok. Hani gelecek güncelleme telefonun varolan kabiliyetlerini arttırıyor, eyvallah ama yokluğu da bana sıkıntı yaratmıyor. Güvenlik güncellemeleri düzenli olarak geliyor zaten.

Neden enayilik dediğinizi anlayamadım. Hangi telefonu kullanıyorsunuz, telefon ne gibi yeniliklerle geldi de kıyasladınız merak ettim doğrusu.

• iki gün geç gelse ne olacak, telefonla cern deneyleri yapan mı var aranızda, s24+ hiçbir şeyin eksikliğini şu anda da hissettirmiyor yeni yazılım ile de hissettirmeyecek muhtemelen sadece görüntüde biraz değişecek stabil olacaksa iki gün geç oluversin

Evlat sen ne anlatıyorsun lan 2 buçuk senedir xiaomi poco X4 pro telefonumda kasma donma sorunları yaşıyorum Samsung'tan başka seçenek yok Apple desen ios 15 ten sonra çöp oldu Çinliler az güncelleme ve çöp güncelleme veriyor oneplus Türkiye'ye telefon getirmiyor çin tarafında alınacak tek marka iken Apple 120 hz ekran koymadığı için düz modellerine almıyorum o kadar güzel renkleri vardı oysaki sorunsuz marka yoktur hor kullanan kullanıcıda vardır bunu unutma

• Ahmet1020 kullanıcısına yanıt
    Poco almışsın, Xiaomi'yi kötülüyorsun. Poco'dan Samsung A serisine geç, A serisinde de aynı şekilde kasıyor. Poco ile Xiaomi ayrı. Mi serisi alcaksın. Düz Xiaomi'de dediğin sorunların hiçbiri yok. Teknoloji sitesinde teknoloji cahili olmayı nasıl başarabiliyorsunuz, anlamıyorum. 1 serisi BMW alıp nasıl M5 gücü bekleyebiliyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCraxy -- 15 Nisan 2025; 14:48:52 >
  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Dex konusunda haklısın ama Samsung bu işi S6 döneminde yaptığı gibi yapamıyor. Yukarda yazdığım yazıyı okursan anlarsın ne demek istediğimi.

Yazılım attırıp arabaya beygir yükseltebiliyoruz mi serisi sorunsuzsa niye o kadar en iyi kamera sensörleri karınca gibi duruyor bana bunu açıkla dxomark gibi vıttırızıttık şeylere inanmam ben

Öncelikle dxomark dediğin kuruluşun amacını öğrenmen gerekiyor, Özellikle herhangi bir model piyasaya çıkmadan önce kamera ve istenen diğer tesleri yapıp kusur veya eksiklik olarak görülen değerlendirmeleri sunmasıdır, Ve burada en önemli nokta ise test edilmiş tüm modeller için o markalar bu kuruluşa para vererek bu testleri yaptırıyorlar.

Yani sen ve forumdaki bir çok kişinin zannettiğin aksine çinli firmalar para veriyor ziryeve çıkıyor tarzı bir durum söz konusu değil, Kaldıki diğer markalar salak değil öyle sizin zannettiğiniz gibi olsa zaten ya dava açar yada bu kurum hakkında eleştiri yayınlar dururlar normal olarak.

Bu testler ise son kullanıcı için tabiki çok bir önem arz etmiyor herşey bütçe ile alakalı.

Konuya gelirsek şu olayı samsung değilde başka bir herhangi bir firma yapsa ne yorumlar gelirdi kim bilirSamsung, durdurulan One UI 7 güncellemesi için özür mesajı paylaştı 

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Kardeş sen kendi testinemi inanırsın başka birinin testinemi buda o hesap dxomarkın sahte site olduğunu yayınlayan yerler var

Karınca gibi duran nedir? Kamera 10 numara çekiyor.

• Günden güne çöküşe geçti Samsung yaptığı her işi eline yüzüne bulastiriyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.