|
Bildirim
iki gün geç gelse ne olacak, telefonla cern deneyleri yapan mı var aranızda, s24+ hiçbir şeyin eksikliğini şu anda da hissettirmiyor yeni yazılım ile de hissettirmeyecek muhtemelen sadece görüntüde biraz değişecek stabil olacaksa iki gün geç oluversin |
Öncelikle dxomark dediğin kuruluşun amacını öğrenmen gerekiyor, Özellikle herhangi bir model piyasaya çıkmadan önce kamera ve istenen diğer tesleri yapıp kusur veya eksiklik olarak görülen değerlendirmeleri sunmasıdır, Ve burada en önemli nokta ise test edilmiş tüm modeller için o markalar bu kuruluşa para vererek bu testleri yaptırıyorlar. Yani sen ve forumdaki bir çok kişinin zannettiğin aksine çinli firmalar para veriyor ziryeve çıkıyor tarzı bir durum söz konusu değil, Kaldıki diğer markalar salak değil öyle sizin zannettiğiniz gibi olsa zaten ya dava açar yada bu kurum hakkında eleştiri yayınlar dururlar normal olarak. Bu testler ise son kullanıcı için tabiki çok bir önem arz etmiyor herşey bütçe ile alakalı. Konuya gelirsek şu olayı samsung değilde başka bir herhangi bir firma yapsa ne yorumlar gelirdi kim bilir |
Gerçekten öyle s8den beri yani yaklaşık 8 yıldır Samsunga geçtim ilk kez böyle birşey görüyorum. S8, s10+ ve şimdi s23 ultra kullanıyorum hepsinden çok memnunum ama böyle bir güncelleme gecikmesi hiç görmemiştim.
|
Trump gibi biri varken ABD pazarında Samsung, Apple ile asla rakip olamayacak. Eskiden Apple'dan gayet iyi telefonlar yapıyorlardı; ancak artık o kadar saldılar ki bu sorunlarla karşılaşmaya başladık. Samsung, parayı artık amiral gemisi telefonun satışından değil, amiral gemisi parçası satarak kazanıyor. Bunlar da psikolojik alıştırma; yakında "Biz telefon üretmeyi bırakıyoruz" dediklerinde kimse afallamayacak. Artık ne Apple ne de Samsung, Çinlilere karşı savaşabilir. Adam kendi telefonunda kasıtlı en iyi parçasını kullanmayıp Çinliye satıyor. Samsung bildigin kendi kafasına sıkıyor aslında amacı alıştırma ve tembellik. Samsung gitsin, TV ve buzdolabı üretmeye devam etsin; çamaşır makinesi bile üretmesin. Onlarda kronik kapı kilidi sorunları var ve parçası yok. :) Elektrikli süpürgesine kadar kullandım, o da kötü.
Şimdi savunanlar gelecektir ama biz zamanında gördük Huawei gibi esas rakip gelince ABD'nin tutuşup nasıl ambargo yaptığını :) siz kendinizi kandırmaya devam edin çöpsunglarınızla. Reddit dahil çoğu insan kullandıkları telefonun son Samsung'u olduğunu ve bir daha Samsung almayacaklarını söylüyor. Smart1978 üzgün. Scamsung |
Beklemeye devam edin bende Samsung varken bekliyodum sürekli. Enayiymişim.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCraxy -- 15 Nisan 2025; 13:18:33 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Gelsin de geç gelsin zaten aman aman birşey değişmiyor artık, heyecanla falan beklemiyorum öyle. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 15 Nisan 2025; 14:16:38 > |
|
iki gün geç gelse ne olacak, telefonla cern deneyleri yapan mı var aranızda, s24+ hiçbir şeyin eksikliğini şu anda da hissettirmiyor yeni yazılım ile de hissettirmeyecek muhtemelen sadece görüntüde biraz değişecek stabil olacaksa iki gün geç oluversin |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCraxy -- 15 Nisan 2025; 14:48:52 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Öncelikle dxomark dediğin kuruluşun amacını öğrenmen gerekiyor, Özellikle herhangi bir model piyasaya çıkmadan önce kamera ve istenen diğer tesleri yapıp kusur veya eksiklik olarak görülen değerlendirmeleri sunmasıdır, Ve burada en önemli nokta ise test edilmiş tüm modeller için o markalar bu kuruluşa para vererek bu testleri yaptırıyorlar. Yani sen ve forumdaki bir çok kişinin zannettiğin aksine çinli firmalar para veriyor ziryeve çıkıyor tarzı bir durum söz konusu değil, Kaldıki diğer markalar salak değil öyle sizin zannettiğiniz gibi olsa zaten ya dava açar yada bu kurum hakkında eleştiri yayınlar dururlar normal olarak. Bu testler ise son kullanıcı için tabiki çok bir önem arz etmiyor herşey bütçe ile alakalı. Konuya gelirsek şu olayı samsung değilde başka bir herhangi bir firma yapsa ne yorumlar gelirdi kim bilir |