Şimdi Ara

Galaxy S21 serisi için son büyük güncelleme 'One UI 7' yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy S21 serisi için son büyük güncelleme 'One UI 7' yayınlandı
    Samsung, 2021’de tanıttığı Galaxy S21, Galaxy S21 Plus ve Galaxy S21 Ultra telefonlarına One UI 7 güncellemesini vermeye başladı. Bu, Galaxy S21 kullanıcıları için önemli bir güncelleme çünkü; bu telefonlar artık büyük Android sürümleri almayacak.

Ayrıca Bkz.Galaxy S22 serisi ve S23 FE için One UI 7 güncellemesi sunulmaya başlandı

Samsung, Galaxy S21 serisine bir süre daha güvenlik yaması sunmaya devam edecek ancak bu güncellemeler de her ay gelmeyecek. Şirket, bu yılın başlarında yazılım güncelleme programını yenileyerek Galaxy S21, S21+ ve S21 Ultra’yı (S21 FE hariç tutuldu) üç ayda bir güvenlik güncellemesi alacak cihazlar arasına ekledi.

Galaxy S21 için One UI 7, Türkiye’ye ne zaman gelecek?

One UI 7 güncellemesi ilk olarak Kore'deki kullanıcılar için yayınlandı. Android 15 güncellemesi “G99xNKSU8HYD9” ürün yazılımı sürümünü taşıyor ve yaklaşık 3,5 GB boyutunda. Samsung Türkiye’nin güncelleme takvimi sayfasına göre, One UI 7 Galaxy S21 telefonlara 20 Mayıs - 31 Mayıs 2025 aralığında gelecek.

Kaynak:https://www.sammobile.com/2025/04/29/galaxy-s21-gets-its-last-os-update-one-ui-7-ahead-of-schedule/
    Kaynak:https://www.guncelmiyiz.com

• S21 serisin one ui 7 alırken neden s20 serisine one ui 6 vermediler bu biraz can sıkıcı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yayınlandı diyorsunuz, ama Türkiye'de 20-31 Mayıs arası yayınlanacak diyorsunuz...

• Sakın yapmayın berbat özellikle söz konusu S21 nispeten eski bir cihaz olduğu için telefonu bozarsınız günah.

• Denediniz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onemlibirisidegil kullanıcısına yanıt
    Evet Allah kahretsin denemez olaydım.

• Ne tür sorunlarla karşılaştınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onemlibirisidegil kullanıcısına yanıt
    Öncelikle aşırı bir ısınma var, bence kamera da değişmiş iyi değil, biraz Apple özentisi pilin rakamını pilini içine yazmışlar, aşağı doğru çekilen çekmece sola sağa değil aşağı çekerek uzuyor ucuz Android telefonlar gibi, bence eskisine göre yavaş da. Benim en gıcık olduğum olay S25 serisindeki pil sağlığı yüzdesi tüm cihazlara gelecek demişlerdi hiçbirine gelmedi bilginize. Berbat ötesi tam bir fıs güncelleme.

• Benim telefonum uçak gibi oldu valla ne ısınma ne yavaşlama yok

• MrKonyar M kullanıcısına yanıt
    Samsung foruma yazdım eski güncelleme dosyalarından kurtulmak gerekiyormuş. Eğer bu sorunları yaşayan varsa bunu yapabilir. Ama pil yüzdesi cidden gelmemiş orası ayrı Samsung' un aptal kararı sırf bu yüzden yeni telefon alacağımızı sanıyorsa çok bekler.

• S23 Ultra için söylüyorum: tek kelime ile berbat.

2 senedir telefonun ilk kez takıldığına şahit oluyorum. Animasyonlar, simgeler vs telefonu çok daha ucuz göstermiş. Batarya su gibi gidiyor, ufak tefek buglar var.

Kesinlikle önermiyorum.

• Sirchade kullanıcısına yanıt
    Evet telefon takılıyor. Antutu puanı 1.590.000 olan telefonum takılmaya başladı şakasız. 60hz seviyelerine hatta daha altına düştüğüne şahit oldum kimi zaman kasıyor gibi bir görüntü var. Sıfırlayıp temiz kurulum yaptım durum aynı. Bir de pil sağlığı yüzdesi, pil döngüsü ve üretim tarihi gibi eklentiler de gelmemiş Sadece globale gelmişler TR de yok. Anlayacağınız telefonu bu güncellemeyi yaparak boş yere çöp ettik.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Esas sorun şu eğer bu denli güçlü bir işlemci olan Snapdragon 8 gen 2 de bu şekilde kasıyorsa, exynos 1380 gibi işlemcilerde ne yapacak düşünmek dahi istemiyorum. (A35, A54 ve TAB S9 FE+ gibi cihazlar)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Az önce telefon kendi kendine yükledi ve açılmıyor artık. güvenli modda açtım yedek almak için ama burada da güvenli klasöre ulaşamıyorum tüm önemli uygulamalar oradaydı... rezalet kesinlikle rezalet.
    bir çözüm bulan var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.