Şimdi Ara

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu # (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.080
Cevap
31
Favori
770.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • bu tv ile uydunetten youtube a bağlanmak için nasıl ayar yapmam lazım bilen var mı? adsl olsa modemin ipsini girip yapılıyor biliyorum ama uydunet için ne yapıcağımı bilemedim modemim netmaster cxc-150

Orijinalden alıntı: semihmurat

arkadaşlar ntsc ps3 ü 32b653 te kullanabilirmiyim amerikadan gelmiş cihazı yani voltaj olayı çevirici ile halederiz hadi de ntsc görüntü verecekmi bizim tv de

Biraz gec de olsa cevap vereyim. PS3 icin voltaj ceviriciye gerek yok. Amerika'dan da alsaniz 220 V ile calisir. Ben de oradan aldim, girisinde 110V yazar ama universal bir gc kaynagi var. Ayrica NTSC olayi ile de iligi sorun olmuyor. Ben 46B750 ile veya yine Turkiye'den aldigim Toshiba LCD TV ile sorunsuz kullaniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yellow2
    Sayın _EUA_ alt yazı büyütmek için sizden bilgi almıştım uygula uygulayamazsan gelir yaparım demiştiniz ,rahatsızlıgımdan ötürü uygulayamamıstım alt yazı işini şimdi yapmak istiyorum fakat firmware 2005 ten 3000 olmus bu yeniyazılımla yaparsak bi sorun olurmu sonra tv elimizde kalmasın tv modelim 46B750OU1WXXN
    TEŞEKKÜRLER...

Geçmiş olsun, benim tavsiyem yeni yazılımı (3000.2) yüklemeyin. Bunu yüklerseniz hem bi kazancınız olmayacak (herhangi bir iyileşme yok), hemde SamyGO toollarını kullanamayacaksınız, Eski versiyonada dönemeyeceksiniz. Altyazıyı falanda büyütemeyeceksiniz. Onun için 2005 versiyon firmwareyi hack ederek yüklemenizi tavsiye ederim.

@askal, sen yazılımı hack ederek yüklediğin için (standart hack ile telnet açık olacağından) geri döndürebilirsin. Tabi bunun için TV nin yazılımını Telnetten elle geri yüklemen lazım ki bilmeyen biri için biraz sorunlu, tehlikeli bir yöntem. Onun için önermiyorum. Ama SamyGO Wiki de nasıl yapılacağı var.
    http://mkvrepair.com Meteorite MKV tamicisi
    http://hexeditor.org wxHexEditor Hex Editörü

• quote:

Orijinalden alıntı: _EUA_

@askal, sen yazılımı hack ederek yüklediğin için (standart hack ile telnet açık olacağından) geri döndürebilirsin. Tabi bunun için TV nin yazılımını Telnetten elle geri yüklemen lazım ki bilmeyen biri için biraz sorunlu, tehlikeli bir yöntem. Onun için önermiyorum. Ama SamyGO Wiki de nasıl yapılacağı var.

cevabınız için teşekkür ederim. anladığım kadarı ile artık eski yazılıma dönemiyorum. Telnetten anlamadığım için de daha fazla uğraşmaya cesaretim de yok. peki samsung 3000 sürümünde sonra yeni sürüm çıkarsa benim sorunumu çözermi. Media Player da video sığdır seçeneği ile orjinal boyut ayarı geri eskisi gibi olur mu acaba ?

Eğer izlemek mümkünse mükemmel olur.
  • Demekki uzman arkadaşların uyarlamasını bekleyeceğiz

Orijinalden alıntı: navarow

İnternete bağlanarak Televizyonumuzdan TTnet in Tivibu hizmetini izleyebilmemiz mümkün olabilecekmi? Teknik olarak televizyonlarımızın altyapısı buna uygunmu?

Tivibu'yu bilgisayar tv bağlantısı yaparak görüntüyü aktararak izleyebilirsiniz. Ancak, onun dışında İPTV'nin devreye girmesini beklemek gerek. Ondan sonra zaten izleyebiliriz.

Orijinalden alıntı: navarow

İnternete bağlanarak Televizyonumuzdan TTnet in Tivibu hizmetini izleyebilmemiz mümkün olabilecekmi? Teknik olarak televizyonlarımızın altyapısı buna uygunmu?

Televizyon altyapısı buna uygun, Youtube izlemekten bir farkı yok.
    Ancak bir developer'ın oturup yahoo widget yazması lazım.

Yani diyeceğim televizyonun kanatları var ama uçamıyo, çünkü benzini yok. Onu da vaktini ayırıp koycak kimse yok türkiyede :) kimse aylarını ayırıp yahoo widget standartlarını öğrenip widget yazmaz diye tahmin ediyorum.

yahoo widget development kiti indirdim benim ingilizcem oldukça kötü o ayrı mesele ama bişey anlamadığım gibi bi o kadar da karışık. 300-500 sayfalık pdf i olan bişey bu kendi standarları var. ve basit bir iş değil.

kolay olsa zaten televizyondan maillerimizi okuyor, sorf yapıyor, facebooka giriyor, farmville de tarlamızı sürüyor ve bir sürü taklalar atıyor olurduk. ama yok işte sayılı widget var.

• Beyler 1.5 tb lık diskimi iki parçaya bölmüştüm, tv ye diski taktığımda sadece ilk parçayı görüyor, şans da bu ki filmler 2. parçada. TV'ye diskin diğer parçasını göstermenin bir yolu var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HERONWARS

Bence 1.5 tb lık bir harddisk bağladığındandır. Önceki mesajlarda bir şey okumuştum tv en uygun 320 gb lık bir harddisk için üretilmiş. Pek zorlama derim

Yok öyle birşey hocam Optik Refik ve saz arkadaşlarının uydurması

Orijinalden alıntı: HERONWARS

Yok abi hani kore de samsungda çalışıyorum diyen biri vardı ya onun mesajlarında okumuştum. Tamam 2 tb da görür ama tv nin işlemcisini zorlarsın. Sonuçta onunda bir kapasitesi var

Alakası yok uydurmasyon haber inanma sen bunlara
  • sayın eua öncelikle cevabınız için çok teşekkürler 2005 yazılımını nasıl bulurum sitede 2 arkadaş 2005 yazılımı vermiş ancak onların tv modelleri 46b651 T3WXXC -32 B653 T5W yazılımları ikisinin T-CHL7DEUC 2005 rar benim tv model yazılım 46B750OU1W-T-CHL7DEUC arkadaşın verdiği yazılım benim tv yazılımıyla aynı görünüyor siz ne dersiniz cevabınıza göre hareket edeceğim teşekkürler
    Zalman Z11 NEO mid tower- High Power 750W GOLD PSU - İntel i5 4690K - Cooler Master Hyper Evo 212 - GSKİLL rip jaws 8 GB RAM - GİGABAYT Z97X GAMİNG 5 - Samsung Evo 250 gb SSd - MSİ GTX 970 100ME GAMİNG 4 GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: askal

quote:

Orijinalden alıntı: _EUA_

cevabınız için teşekkür ederim. anladığım kadarı ile artık eski yazılıma dönemiyorum. Telnetten anlamadığım için de daha fazla uğraşmaya cesaretim de yok. peki samsung 3000 sürümünde sonra yeni sürüm çıkarsa benim sorunumu çözermi. Media Player da video sığdır seçeneği ile orjinal boyut ayarı geri eskisi gibi olur mu acaba ?

Arkadaşlar Samsung servisi ile görüşüp firmware upgrade sonrasında hata aldığımı bildirsem bana tekrar eski sürümü yüklerler mi acaba? Yoksa garantimi iptal etmeleri gibi bi durum mu olur ? Bu modeli film oynatıyor diye almıştım ama artık film izleyemiyorum. Bana yol gösterebilecek deneyimli bir üye yardım edebilir mi acaba? çok sıkıntı oldu bu problem gerçekten bana :(

• quote:

Orijinalden alıntı: yellow2
    sayın eua öncelikle cevabınız için çok teşekkürler 2005 yazılımını nasıl bulurum sitede 2 arkadaş 2005 yazılımı vermiş ancak onların tv modelleri 46b651 T3WXXC -32 B653 T5W yazılımları ikisinin T-CHL7DEUC 2005 rar benim tv model yazılım 46B750OU1W-T-CHL7DEUC arkadaşın verdiği yazılım benim tv yazılımıyla aynı görünüyor siz ne dersiniz cevabınıza göre hareket edeceğim teşekkürler

Benim bildiğim B650 ve B750 de aynı T-CHL7DEUC yazılımını kullanıyor. ikiside 2005, yani sorun çıkmaz.
    Ama 3000.2 yü yükleyipde sonra geri 2005'e dönmeye kalkıyorsanız geri yükleyemeyecektir. TV yazılımı tanımıyor...

Aslında Samsung'a sırf bu yüzden, şahsi malımızın içindeki yazılımı geri döndürülemeyecek şekilde değiştiren, "gelişmiş" yaftası altında yayımladığından dava açılabilinir de Türk yargı sisteminin şu durumuna baktığımda şimdilik uğraşmak istemiyorum. :)

Neyse başka yollarını ararız, olmadı dava açarız.
    http://mkvrepair.com Meteorite MKV tamicisi
    http://hexeditor.org wxHexEditor Hex Editörü

• Selamlar forum dostları benim bir sorum olacak
    dreambox 800hd var samsungun ht tz 425 ses sistemi ve 32b650 tv ayrıca ps3 var birtane optik kablo aldım bunu uydudan ses sisteminemi vereceğiz yoksa tv denmi ses sistemine bağlayacağız farkı nedir acaba?
    Saygılar

Öncelikle butün bilgi veren arkdaşlara gonülden teşekkürler

tabi Üstad _EUA_ ayrıca teşekkürler

şimdi ben en son yazılım 2005 i en son 0.20 versiyonu ile birleştirdim ve TV ye yukledim (LE40B651 ) yüklemeden öncede watchdog güzel bir sekilde kapattım

sorunsuz yükleme gercekleşti altyazı sarı ve büyük font oldu ( MUHTEŞEM tekrar TESEKKÜRLER _EUA_ )

fakat bir sorum olacak sanki görüntü biraz bozuldu gibi oldu tam emin değilim tekrar eski yazılıma dönüp deneme yapacagım
    ekrana sıgdırma ozelligi yuzunden olmuş olabilirmi ( VIDIOAR )

bir de hala INTERNET tusundan internete cıkamıyorum

Ustad _EUA_ ve diger arkdaşlar görüşlerinizi bekliyorum

teşekkürler

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.