Yani atıyorum aynı evde ocakta çaydanlık çok çok daha az kireç yaparken, pratik olsun diye iki dakkada su ısıtıcısından kaynattığım su neden full kireç dolu?
Aynı ev, aynı su. ama çaydanlık ve kettle farklı kireçleniyor ??
Ben mi yanlış görüyorum anlamadım. Bu işlerden anlayan biri yorum yapabilir mi? Dönücem ocakta çaydanlık kaynatmaya tekrardan ona göre.
Selamlar uzman arkadaşlar.
Araçlarda malum kadraj 220 240 260 gidiyor. Biz de hem hız limitleri hem güvenlik vs 160 180 200 den fazla basmıyoruz.
Örneğin şuan kullandığım araç 220 ancak ben 170 den sonrasını çok güvenli hissedemedim basmadım hiç.
Burda sormak istedğim bunun bazı olmazsa olmaz çek listi var mı aklınızda?
Lastikler tamir görmüşse, balans varsa (şiddetine göre değişir) direksiyon bir tarafa hafif de olsa daha meyilli ise vs.vs.
maximum limitin en az 50 60 altını aşmayın gibi.
Siz nasıl karar veriyorsunuz burada 180 basayım veya yok bu araçla güvenli değil ?
Arkadaslar selamlar, bir eve tasindim ama hayatimda ilk defa gobegi olmayan bi celik kapi gordum. Normalde nereye gitsem kendi kilit gobegimi takar onla devam ederdim.
Simdi bu evin anahtari kimdedir, kac kiside vardir kopyasi bilemeyecegimiz icin, mutlaka kilidi degistirmem lazim ama tikandim burda.
Bu ne tur bir kilittir Adi ney bu turun?
Anahtarini nasi degistiricez ?
2.0 FSI motora chip tuning
Arkadaslar selamlar, motorlara chip tuning yapip torkunu vs. arttiranlar oluyordu.
Benim derdim suan biraz tersi :) aractan memnunum degistirmeye calisip zarar etmeyi de istemiyorum. Tek derdim cok yakmasi. Chip tuning ile bunu daha ekonomik yakacak sekilde programlayan var mi bildiginiz? Torku yukseltecegine dusursun, yavas hizlansin, zaten ailem icin kullaniyorum, ama az yaksin arkadas :)
arkadaslar epeydir torr kasmiyordum da hersey viruslu artik
arkadaslar epeydir torrent kasmiyordum da hersey viruslu artik, ben mi yanlis kaynaklara bakiyorum bilemedim ama.
Simdi diceksiniz ki adam alicak onu torrente koyucak, paketlicek vs. ugrasicak bunu zevkten yapmayacagina gore tabi ki icine kendi virusunu, trojanini doldurup dagitacak.
Aynen dogrudur ama eskiden biraz arayip tarayinca temiz paketler cikiyordu, simdi adam 50gb atiyo indiriyon alayi virus, trojan.
guncel bilgisi olanlar ne der?
Yazici bakimi, yagi suyu 100bin km bakimlari ?
Selamlar,
arkadaslar orta seviye HP 7720 yazicim var, bununla 30 bin sayfaya yakin dokum yaptim. Cift tarafli dokum yapiyorum.
Yazici halen sorunsuz guzel calisiyor. Uzerinde gelen test murekkep disinda hic orjinal murekkep kullanmadim cok pahali cunku.
Benim merak ettigim. Kagit alirken mesela o diskin donus sesi artik biraz kircilli geliyor.
Bu aletin bakim yapmam gereken, sokup yaglamam gereken, atip degistirmem gereken bi yeri var mi? Yani 50 bin de bir surasinin yagina bak suyuna bak boyle bisey var mi?
Ayasofya'da aradaki alanda namaz kılanlara kime uyacak?
Arkadaşlar burası meydan, ilk gün olmasından mütevellid dışarıdaki alan büyük ihtimalle dolacak, parka kadar uzanacak.
Parkta hem Ayasofya imamının komutlarını hem de Sultanahmet imamının komutlarını duyan cemaat kime uyacak?
Bunun benzeri bir durum yine istanbulda vardı. Bir dergah plansız şekilde mescit yapmış. Devletin yaptığı cami ise çok yakında.
Cumalarda dışarıda namaz kıldınmıydı, soldan dergahın komutları, sağdan cami imamının komutları gelirdi. Kime uyacağını bilmeyen cemaat zaman zaman şaşırırdı çünkü sesler karışırdı.
Burda nası çözecekler durumu acaba?
Bence böyle ayağınız varsa Survivor olabilirsiniz :)
Cemal Can'ın resimlerine bakarken ayak parmakları dikkatimi çekti.
Ben de bu ayak tipine sahibim ve bu tip ayaklar:
ikinci ayak parmağının en uzun olması ile karakterizedir.
Bu ayak tipine sahip olanlar, motivasyon ve hevesli olma eğilimindedir ve sanatçı, sporcu olmaya yatkındırlar.
Ayrıca liderlik özellikleri de ön plana çıkmaktadır ve yaratıcı karakteri vardır.
Bu tip ayağa sahipseniz, işte kanıtı Cemal Can şampiyon ve müthiş performansıyla kendini kanıtlamış bir ayak.
|
Müzik ten anlayanlar 8 tuşlu 8 notalı güzel şarkılar buabilir miyim? Bilginiz var mı?
Yani çocuğa aldım sesini de severim de bunla daha dün annemizin den başka bişey çalınmaz mi ya.
Meslek: https://tzokerdna.gr
İlgi Alanları: https://ehow.gr
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.563
İkinci El Bölümü Mesajları: 249
Konularının görüntülenme sayısı: 26.526 (Bu ay: 311)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic