Şimdi Ara

Samsung - 940BW 19” “Widescreen” 4 ms TFT LCD MONİTÖR (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
19.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sendorm

Dolar 1.46YTL an itibari ile. %8 indirim ve doları düşük almaları farkettirmiş evet. Yoksa fiyatı yine 270$ civarı, netsiparişteki ile aynı. 1 ay ölü piksel garantisi de veriyorlar ise bu ekranı almak isteyenler için ilk tercih olmalı vatan bilgisayar.

Teşekkürler bilgi için.

fiyat $293 + KDV ve 15 günlük sıfır piksel garantisi veriyorlar.. SAMSUNG üretici olarak böyle bir garanti vermiyor.
  • Arkadaşlar iyi akşamlar,

Foruma yeni üye oldum ve bütün yorumları okudum gerçektende çik bilgilendirci hepinizin ellerine sağlık...

Bu haftaiçi bir LCD almak istiyorum ama epey kafam karıştı gibi, 900ytl'ye kadar verebilrim...

Monitörü ne için kullanırım;

Film izlemem, sıkça oyun oynarım, internette sörf yaparım...

Şu anda kullandığım Philips 202P ve oldukça memnunum ama LCD almak istiyorum...

Hangi marka ve modelleri tavsiye edersiniz?

Birde her sene monitör alan biri değilim aldığım ekranı en az 5-6 sene kullanırım bunuda 2002 şubat ayında almıştım yani her hangi bir LCD aldıktan sonra ötekisinde aklımın kalmasını istemiyorum...

Evet arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden sağolun...

PS: LCD lerde ölü piksel nasıl anlaşılıyor???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chimera78 -- 27 Ağustos 2006; 23:18:05 >
  • 940 bw istanbulda pek bulunmuyor hint kumaşına döndü tutulmadığından distributorler siparişle getiriyor oda yaklaşık 1 ayı bulduğu oluyor bence o modelden vazgeçip benq ye falan baksan daha ii
  • Selam arkadaşlar,

bugün vatan bilgisayardan Samsung 205BW aldım, ölü piksel yok ve süper bir alet... 19" alacaktım ama bulamadım bunu aldım valla harika bir monitör...

Yanlız şöyle bir problem var;

DVI kablosunu taktığımda görüntü gelmedi ve analogdan bağlamak zorunda kaldım, driver ı kurarkende analog olanını kurdum... DVI bağlantısı yaparken özel birşey mi yapmamız lazım yoksa içinden çıkan kablo mu arızalı?
  • samsung 940bw almak istiyorum. ekran kartım 64MB geforce2 mx/mx 400 bi problem yaşarmıyım. yeni ekran kartı almak bütçeyi baya bi zorlamak demek.
  • arkadaşlar şu anda istanbulda nerde var bu monitör bilen varmı?
  • Slm arkadaşlar bende bu monitörden almayı düşünüyorum, x360 oyun konsolunda kullanan oldumu? Performans olarak nasıl acaba? Vatan dan alabilirim ama ölü pixel garantisi veriyorlarmı bilmiyorum, baska biryerde buldum 1tane bile çıksa yenisi ile değiştiririz diyorlar...
  • GeForce 4 mx440 ekran kartı için
    Samsung 997MB mi Samsung 940BW mi?
    şu an en çok konuşulan monitor'ler bunlar...
    753DFX kullanıyordum.
    biraz yardımcı olabilecek yok mu? :)
  • Arkadaşlar bugün gidip Vatanbilgisayardan Samsung 940BW aldım. Eve geldim itina ile kurdum ama birde ne göreyim alet çalışmıyor, elektirik falan gelmiyor. Hemen vatanı aradım, getirin dediler ve değiştirdiler. tekrar eve döndüm ve kurdum 1 tane ölü pixel çıktı buseferde...
  • başka bir açıdan bakayım...

COD 2'yi 640x480'de oynayabiliyorsam sadece
    makinama göre...bu 940BW'yi almanın herhalde
    bir esprisi olmayacak değil mi?

widescreen falan yalan olacak.
    Half Life 2'yi de 1024x768'de oynayabiliyorum
    sadece...1400'lere çıktığım zaman ekran WS olsa da oyun
    yavaş olacağından bu LCD'yi almak sadece multimedia için
    işe yarayacak huh?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crusader -- 2 Eylül 2006; 6:08:40 >
  • Ekran kartı 1440x900 çözünürlükte zorlanacaksa sağlıklı verim alamayabilirsin.
  • oyunlar için öyle...ama multimedia da sorun olacağını
    sanmıyorum.zaten elimizdeki DVD'lerin hemen hepsi WS...
    bakalım carreofur da test edeyim...
    test etmeden alınabilecek bir fiyatta değil.

997MB almak çok fazla şeyi değiştirmeyecek gibi
    753DFX'den sonra...sadece 1280x1024'de 85hz'e
    geçiş olacak 1024x768'den..bakalım okuyoruz
    sürekli bütün forumları bu 2 monitörle ilgili...sizlerde
    saolun arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crusader -- 2 Eylül 2006; 13:07:16 >
  • 940bw aldım...1 saat sonra iade ettim.....

Arkadaşlar Philips 170X6 kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamama rağmen, 940bw u görünce bişiler dürttü beni. Hatta buradaki yazılanlardan da etkilenmedim değil. Süper, dehşet vs.....

Nesi dehşet allahaşkına? 170X6 nın eline su dökemez bu alet. 60hz 1440x900 da geçilmiyor...E bu nedemek filmerde ve oyunlarda dehşet yırtılmalar yaşanıyor. 170X6 da hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım ben. Daha önce hiç LCD kullanmamış biri iseniz tabiki hayran kalırsınız ancak kıyaslama yapabileceğiniz başka bir ürün varsa 940bw nin yanına bile yaklaşmazsınız.

Kesinlikle tavsiye etmiyorum!

Ps: Sadece masaüstü ve ofis çalışanları için olabilir...
  • 1 saatte anlayabildinmi o kadar kötü oldugunu..
  • quote:

60hz 1440x900 da geçilmiyor...

Enteresan. Bende aynı çözünürlükte 75Hz de çok rahat kullanıyorum. Ayrıca filmlerde hiç yırtılma görmüyorum.(artı bu monitörü onboard ekran kartı olan bir sistem ile birlikte kullanıyorum bide yani) Bu arada ilk LCD monitörümde değil.

Chip Ürün Testi:

Samsung - 940BW 19” “Widescreen” 4 ms TFT LCD MONİTÖR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerub -- 10 Ekim 2006; 21:19:56 >
  • Hocam bende aldım 940bw ama 1440*960 75 hz e getirince ekran boyutu ufalıyor, 60 hz de sorun yok. 9600 xt ekran kartım var acaba monitor arızalımı değiştirmelimiyim?
  • Peki benim HP5123 ea laptopa bunu external bağlarsam herhangi bir çözünürlük sorunu yaşar mıyım?
    benim pavilion 1400 x 1050 veya 1600 x 900 destekliyor. bu aletten tam performans alabilecek miyim? görüntü tüm ekrana yayılacak mı?
  • bende aldım ozellıkle nextgen konsolları kullan bırı olarak tum konsol sahıplerıne tavsıye edıyorum.Devir wide screen devrı...
  • Arkadaslar aksam ustu teknosa magazalarindan birisine girdigimde sordum sorusturdum ve bana verilen bilgiler dogrultusunda teknosadan bu monitoru almayı planlıyorum, soyle ki

orada test etmeme olanak veriyorlar, onun dısında evde herhangi bir problem cıkma olasılıgında buna olu pixel de dahil 15gun icinde iade garantisini veriyorlar (tum kutu icindekileri ve kutusu eksik olmama kosulu ile)

dusuncelerinizi alabilirsem sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcff -- 17 Kasım 2006; 2:52:20 >
  • Kardeş bence hiç durma 940bw yi al. Bende teknosadan alacam. Ama benim kafama birsey takıldı. Bende 15inc crt monitor ve x1600pro ekran kartı var. masaustunde özelliklerden goruntu ayarlarına gelince orda 940bw nin destekledigi 1440x950 cozunurluk yok ama ona yakın 1400x1050 var. acaba ben 940bw yi alınca orda 1440.950 cozunurlugu cıkcakmı yoksa 1400x1050 demi kullancam. ayrıca birkac oyundada 1400x1050 cozunurluk var 1440x950 yok. Sorunum biraz sacma olabilir ama kafama takıldı.Ne yapacam yardımcı olurmusunuz???...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.