Şimdi Ara

Samsung - 940BW 19” “Widescreen” 4 ms TFT LCD MONİTÖR (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
19.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ama TeknoSa'dan bir çöp almamaya dikkat ediyorum ben.
    Vatan'dan alabiliyorsan ordan al.
  • Hah çözünürlük cıkcaksa iyi ayrıca ben izmirde oturuyorum bildiim kadarıyla bornovada vatan bilgisayar var. netten fiyatınada baktım 450ytl civarı çok uygun ama kafama takıldı 500ytl civarı butcem var bu parayla 940bw den daha guzel bir widescreen alabilirmiyim yoksa 940bw den sasma mı dersiniz??*
  • tamamdır al ...daha uygun fiyata bu kalite yok.

• Arkadaşlar artık 940BW eskidi yerine 931BW çıktı.

2 msn, 2000:1, 16.7 milyon renk, 200 dolar fiyatı.

Bence biraz bekleyin.................

İki monitörün karşılaştırma resimleri bu adreste, farkı görün............................

http://lcd.zol.com.cn/45/454313.html
  • 200$'a TR'de satılmaz ...bu bir

ikisinci ,atıyorum o zaman şimdi DualCore toplamayın çünkü yılbaşında
    DualCore3 çıkacak.Bunun sonu yok iken neden kaliteyi ucuza
    almasın kimse ? bu mantık bence yanlış bulmuş iken alıp teknolojiyi
    belli bir ölçüde yaşamak gerek.

ve ben resimlerdeki fark kadar
    bir durumun olduğunu sanmıyorum.CRT kullanmış biri zaten aradaki
    farkı anlayamaz 940BW'ye geçtiği zaman.

Hatta alanlar teşekkürlerini iletecektir gene bu mesaj altında.
    Ama beklemek isteyen bekler herkesin kendi seçimi.
    Bekleme konusu zaten genel bir problem teknolojinin sonu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crusader -- 23 Kasım 2006; 13:24:44 >
  • kardeş bu 931bw nin resimlerine baktım verdigin siteden. ama pek bir fark goremedim ya sadece biraz daha aydınlık ayrıca bu turkiyede daha satılmıyor galiba. Crusaderin dedigi gibi 200$ turkiyede satılmaz. zaten 940bw o kadar değil ki sende demisin yeni urun diye. bence daha pahalı olur ve ne zaman turkiyede satılcagıda belli degil yani bekleyemem ben en gec 1 ay içinde alcam 940bw yi. Kafamda birkac soru vardı ama saolun bu site sayesinde kafamdaki sorularıda hallettim.
  • quote:

CRT kullanmış biri zaten aradaki
    farkı anlayamaz 940BW'ye geçtiği zaman

hoca naptın ya ben crt den 940 bw ye ggeçtiğim zaman masaüstü kalitesinden en azından hiç mi değişiklik olmicak biraz attın gibi geldi bana da hangi farktan bahsettin sen ?? oyunları bilmem ama .. masaüstünde windowsta kendini bbariz belli eder diyew düşünüyorum ... ??
  • Dediğim lafı yanlış anlamışsın.
    Ben 931Bw ile 940bw arasındaki farkı
    CRT kullancısı anlayamaz demek istemiştim.

quote:

biraz attın gibi geldi bana da

böyle bir laf edersen bende sana nerenle okuyorsun
    forumu derim.?
  • Arkadaşlar Bu akşam 940BW yi alacağım.Samsunda olduğum için internetten almam farz.Bu nedenle aklıma takılan 3 sorun var.
    1)Aldığım yer güvenilir ve bonus karta peşin fiyat taksitli.
    2)Yükseklik ayarı olmalı.
    3)Piksel konusunda bu monitörde sorun yaşayan oldumu veya olurmuyum.
    Çok acil cevaplar bekliyorum.Bu akşam kesin.Alıyorum.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkacmaz -- 24 Kasım 2006; 21:29:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crusader

Dediğim lafı yanlış anlamışsın.
    Ben 931Bw ile 940bw arasındaki farkı
    CRT kullancısı anlayamaz demek istemiştim.

quote:

biraz attın gibi geldi bana da

böyle bir laf edersen bende sana nerenle okuyorsun
    forumu derim.?

amacım tartışma çıkarmak değil ama yanlış anlamışım evet attınmı dediysem şaka yaptım ve güldüm sonunda dikkat ettiysen ve bunun karşılık cvbı nerenle okuyosun olmamalı ok ?!!

• şaka yapacağın kişi senin arkadaşın dır.
    ben senin arkadaşın olmadığıma göre
    bana şaka yapamazsın ok ?!!
  • yuh yani attın gibi geldi diyince ne kadar alındın senn.. sen de arkadaşım sayılırsın .. istemiyosan bidaha yapmayız bu ne kasıntılık anlamadım ?!!
  • ben kasıntıyımdır herkes bilir.

senle konuşmadık daha önce o yüzden bilmiyorsun.
    sadece bu foruma takıldığın belli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crusader

ben kasıntıyımdır herkes bilir.

senle konuşmadık daha önce o yüzden bilmiyorsun.
    sadece bu foruma takıldığın belli.

• quote:

Orjinalden alıntı: hkacmaz

Arkadaşlar Bu akşam 940BW yi alacağım.Samsunda olduğum için internetten almam farz.Bu nedenle aklıma takılan 3 sorun var.
    1)Aldığım yer güvenilir ve bonus karta peşin fiyat taksitli.
    2)Yükseklik ayarı olmalı.
    3)Piksel konusunda bu monitörde sorun yaşayan oldumu veya olurmuyum.
    Çok acil cevaplar bekliyorum.Bu akşam kesin.Alıyorum.Teşekkürler.

HALA SORUMA CEVAP YOK MU YAAAA.
  • hkacmaz bunlar şans.. git hepsiburadadan al.. yükseklik ayarı yok sanırım 940 bewlerde
  • Peki ölü piksel çıkma riski nekadardır?Bu sorunla fazla karşılaşan oldumu?
  • VALLA ÖLE SIK SIK KARŞILAŞILSAYDI ÇEKİLMEZ HALE GELİRDİ.. ATIYORUM 10 ALETİN en fazla 2 Sİ VEYA 3 ÜNDE MEYDANA GELEBİLİR BENCE.. HATTA BELKİ 1 belki de hiç... diyorum şans meselesi..

SANA İYİ ŞANSLAR DİLİYORUM UMARIM ÖLÜ PİX SİZ ÇIKAR.. büyük ihtimal istediğin gibi olacaktır..

bence 2 hafta ölü pixel garantisi veren biyerden al.. mesela nova bilgisayar.. adı belli yeri belli.. netten alma.. gerçi netten de 15 gün içinde geri verebiliyosun ama.. 2 hafta novada öllü pix garantisi var ... bide novadan alırsan kontrol edip yollamalarını iste.. halledeceklerdir bence..

ALLAHIM İYİKİ ANKARADA YAŞIYORUM !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 25 Kasım 2006; 11:14:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

VALLA ÖLE SIK SIK KARŞILAŞILSAYDI ÇEKİLMEZ HALE GELİRDİ.. ATIYORUM 10 ALETİN en fazla 2 Sİ VEYA 3 ÜNDE MEYDANA GELEBİLİR BENCE.. HATTA BELKİ 1 belki de hiç... diyorum şans meselesi..

SANA İYİ ŞANSLAR DİLİYORUM UMARIM ÖLÜ PİX SİZ ÇIKAR.. büyük ihtimal istediğin gibi olacaktır..

bence 2 hafta ölü pixel garantisi veren biyerden al.. mesela nova bilgisayar.. adı belli yeri belli.. netten alma.. gerçi netten de 15 gün içinde geri verebiliyosun ama.. 2 hafta novada öllü pix garantisi var ... bide novadan alırsan kontrol edip yollamalarını iste.. halledeceklerdir bence..

ALLAHIM İYİKİ ANKARADA YAŞIYORUM !!

Çok sağol kardeş.Yorumların için bu arada gerçekten çok şanslısın Ankara da yaşadığın için.Bu arada nova bilgisayardan internet üzeri almayı düşünüyorum ancak onlarda da ödeme mail order şeklşinde ve ben bu şekilde ödeme sistmine pek güvenmiyorum.

• ya hesaba para yatırma vs .vs. ffalan olmuyomuymuş bi sor ya.. çareler tükenmezz ??
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.