Şimdi Ara

Samsung - 940BW 19” “Widescreen” 4 ms TFT LCD MONİTÖR (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
19.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben sonunda kararımı verdim ve bugün samsung 940bw yi aldım.herşeyiyle mükemmel bi monitör.5 saattir başındayım ve gözlerimi üzerinden alamıyorum
    17inçten sonra bu bana başka bişey gibi geldi.hem de fiyatı da çok uygun.cardfinansa 11taksit*35ytl ye aldım vatan dan.
    bence 205 le arasındaki fiyat farkına değmez.1.5inç için 200ytl fazla veremem doğrusu.
  • Arkadaslar bızde yenı bır makıne topladık ve monıtor olarak Samsung 940BW 19" aldık.Ekran kartı EAX 1600 512 ddr lı ve DVI cıkıs ıle analog cıkıs mevcut.Yalnız monıtoru analog cıkıstan kullanabılıyorum.DVI baglantısı yaptıktan sonra bılgısayarı acıyorum monıtor acılmıyor.Sınyal algılanamadı gıbı bır uyarı cıkıyor.DVI sokup analog baglantı yapılınca gorunutuyu alabılıyorum.Sımdı ısletım sıstemı XPPro,hersey dogru yuklendı ve monıtorun surucusunu de cdsınden yukledım.Drıverlara baktıgımda surucunun dogru yuklendıgını goruyorum.Ben bu Dvı baglantısı nasıl yapılacak ekstra bırsey mı gerekıyor bılmıyorum.Ilk kez bır lcd kullanıyorum.Bılgısayara sadece bu lcd baglı.Baska bır monıtor baglı olmayacak.DVI kullanmam ıcın ne yapmam gerekır.Onerılerınızı beklıyorum.
  • arkdaslar bir sorum var213$+kdv ye bu monitör mü
    199$+kdv ye benq 19" widescreen mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beelzebub!!!

arkdaslar bir sorum var213$+kdv ye bu monitör mü
    199$+kdv ye benq 19" widescreen mi?

tabiki 940bw
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekt79

Arkadaslar bızde yenı bır makıne topladık ve monıtor olarak Samsung 940BW 19" aldık.Ekran kartı EAX 1600 512 ddr lı ve DVI cıkıs ıle analog cıkıs mevcut.Yalnız monıtoru analog cıkıstan kullanabılıyorum.DVI baglantısı yaptıktan sonra bılgısayarı acıyorum monıtor acılmıyor.Sınyal algılanamadı gıbı bır uyarı cıkıyor.DVI sokup analog baglantı yapılınca gorunutuyu alabılıyorum.Sımdı ısletım sıstemı XPPro,hersey dogru yuklendı ve monıtorun surucusunu de cdsınden yukledım.Drıverlara baktıgımda surucunun dogru yuklendıgını goruyorum.Ben bu Dvı baglantısı nasıl yapılacak ekstra bırsey mı gerekıyor bılmıyorum.Ilk kez bır lcd kullanıyorum.Bılgısayara sadece bu lcd baglı.Baska bır monıtor baglı olmayacak.DVI kullanmam ıcın ne yapmam gerekır.Onerılerınızı beklıyorum.

selam..mesajı uzun süre önce yazmışsın.sanırım bu zamana kadar aşmışsındır bu problemi..ama ne olur ne olmaz cevap vereyim..aynı şey başıma geldi..ama bunu ufak bir ayarla aştım..monitörün ocd menüsünün içinde bağlantı seçeneği var..buradan bağlantı seçeneğini dijitale çevirmen yeterli...ya da otomatik algıla da diyebilirsin..monitör elimize ulaştığında manuel ayarlanacak şekilde geliyor sanırım...sadece monitörün menüsünden bağlantı ayarını değiştir yeterli...zaten üç seçenek var..analog dijital ve otomatik algıla....menüyü türkçeye çevirirsen rahatlıkla bulabilirsin..not : daha sonra da , verilen cd deki magictune programını da kurmayı ihmal etme...çözünürlüğü o programdan değiştirince harika sonuç alınıyor..

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.