|
Samsung, 7 yıl güncelleme alacak 2026 OLED TV serisini tanıttı (2. sayfa)
-
-
Beyaz eşya da dahil bütün cihazlarım samsung... Ama bu Tizen denen saçmalıktan hiç hoşlanmıyorum... Google TV yazılımı bütün TVlere gelmeli, kesinlikle kusursuz bir yazılım
-
3 hafta kadar önce 2 adet Samsung Oled TV aldık ofise. Tv ekranları dalgalı ve hatalı geldi. Ne yaparsak yapalım bariz hatayı bir şekilde giydirdiler bize. Kuruluma geldiklerinde oled tv ekran altı geçişlerine ve dalgalanmasına çok dikkat edin. Ne olursa olsun servis kağıdına imza atmayın. Gönderip yenisini isteyin. Hiç bir şekilde hatalarını kabul etmiyorlar yoks.
_____________________________ -
O zaten olmuyormu! 2015 model Samsung ju 7000 tvmiz hala youtube netflix ne varsa problemsiz.
biizm eski samsungta bile yanma önleyici var uzun süre aynı ekranda kalınca uykuya falan alıyor sen nasıl yakmayı başarıyosun acaba
_____________________________ Yaşamak için yaratılmıştım, yaşamadan ölüyorum. -
tv başında daha çok süre geçirelim diye yapıyorlar bence. kendileri tv tasarlıyor üretiyor satıyor biz de bakıyoruz.
_____________________________ . -
başlık ve içerik birbirinden alakasız olmuş, "Samsung S95H: Duvara monte, ultra ince, çerçevesiz tasarım" göz var nizam var bu nasıl ultra ince çerçeve ? s90h bile üst modelinden daha ince yapıda.
Panellerin yarısında LG kullanıyor haha insan utanır Samsung diye çıkarmaya. Rezillik resmen. LG yine başı çekmeye devam edecek yıllardır olduğu gibi.
_____________________________ Şarjın uzun gitsin | -Samsung Galaxy SII Tüm Sorularınızın Çözümü/Destek/SSS/Oyun-prog./S2 ile ilgili her şey-Nokia 5800 Tüm Sorularınızın Çözümü/Oyun-Prog./5800'la İlgili Herşey
PSN=NomadCRY, PS4 Slim 1 TB 7200RPM Sistemim: ASUS Rampage IV Extreme, Intel i7 3820 4.75 GHz OC, MSI Gaming X GTX1060 OC 6 GB, Corsair H80i v2 Liquid CPU Cooler, Corsair Vengeance 8 GB 1866 MHz CL8, Corsair Force GT3 SATA3 120GB SSD -
Keşke bir görsel paylaşabilseniz. İlk seri oledlere bakmıştım zamanında, paneller kutudan yamuk çıkıyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Samsung Oledler egilip bükülünce cerceve koyalım demişler 😄😄
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
2026'da Samsung ve LG OLED panellerinde HDMI 2.2 yok. Neden acaba?
_____________________________ oçkd fiao ifrs stat çgu iüd nnu ir n
Kim ulan bu Erol Egemen? -
Şaka gibi adamlar halen mat ekrana devam ediyorlar.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt