|
Samsung, 7 yıl güncelleme alacak 2026 OLED TV serisini tanıttı
-
-
It is too late for it. You already burned out tonnes of devices that could still have proper update.
-
Yahu çöp ya 7 yıl ne ya zaten 4 5 yılda ekranı yanıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Güncelleme versin vermesin çok da sallamıyorum açıkcası, aldım Homatics 4k google tv box ordan takılıyorum zaten.
_____________________________ -
Ekran yanmaz 7/24 haber kanalı falan açmadığın sürece. Testleri var, 2. nesil ve sonrası oledler normalde ulaşamayacağın sürelerde yanıyor işkence testlerinde.
İlk günkü parlaklık ve canlılık olmaz sade o da normal led/lcd tv'lerde de var. Ledlerin ömrü zamanla gidiyor kullanıldıkça ve sararıyor.
O yüzden 5-7 senede bir zaten ekranı değiştirmek lazım görüntü kalitesini hep iyi almak istiyorsan, ekran tipin ne olursa olsun.
15 senelik LCD televizyonum var taş gibi çalışıyor her gün açık 7 24
Görüntü kalitesi sıfır haline göre epey düşmüştür ama, benim 10 senelik led-lcd monitörüm sapsarı ve karanlık olmuştu mecburen atıp yenisini aldım.
Yanına yeni bir ürün koymadan farkedilebilecek birşey değil bu da, ben çift monitör kullandığım için ana monitörü değişince farketmiştim ne
kadar kötüye gittiğini. Yanında aşırı canlı ve parlak kalıyordu yeni model.
7 yıl yazılım değil de donanım garantisi daha makbul olurdu sanki.
83 inchlik tepe modellerde LG tandem woled kullanması ilginç bir karar olmuş. Aynı modelin 83 ve 75 inch incelemelerini çok merak ediyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ziyaaaa :D
-
Zaten o çöp yazılıma güncelleme verdikten sonra ne olur ki Android olmadıktan sonra
tamam kanki sen mi 15 den 16 pro max mi geciyon,17 ye mi geciyon geçte artik zirlama ya ailenimi kaçırdı samsjng bu ne taraf tutmak ya
s24 ultraya çöp diyen adamsin ben seni ciddiye alamiyorum ya
Kullandığım tele çöp deme hakkım var
O kadar para verdikten sonra bir zahmet Android çıkmasın, ne bu Onvo televizyon mu alıyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
iphone 6 ve iphone 11 bile daha uzun sene güncelleme aldı, el kadar alet.
pehhh. sdfasasf
S90H Mat panel mı yapacaklar 🥲 Samsung Oled tv leri Takipten Çıkıyorum direk
7 nasıl lazım değil? YouTube ve Netflix desteği bitip TV de çalışmayınca anlarsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hakikaten de şuna da çöp demezsiniz yani... Fanlık ta bir yere kadar madem Samsung sevmiyorsun firmanın haberlerini takip etmezsin olur biter. Samsung ile ilgili her konunun altında "omo bo cop" diyen elbet bir ya da bir kaç kişi çıkıyor. Hiçbir firmanın fan boyluğunu yapmanın bir lüzumu yok. Telefonda zaten 7 yıl günceleme garantisi veriyordu şimdi demek ki TV' de de aynı politikayı izleyecekler. Dijital platform uygulamalarına da (YouTube, Netflix, HBO Max gibi) desteği de 7 yıl boyunca sürdürebilecek ise ne güzel sonuçta herkes canlı TV kanalları izlemiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 7 Ocak 2026; 19:17:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şöyle oluyor; YouTube, Netflix gibi uygulamalar son Tizen güncellemesinden sonra o televizyonda bi 4-5 yıl daha çalışıyor. Samsung firması televizyonlarına 7 yıl işletim sistemi güncellmesi yani Tizen güncellemesi garantisi veriyor. Televizyona 7. yılında da işletim sistemi güncellemesi gelecek sonra kesilecek. Fakat, bu işletim sistemi güncellemesinden sonra YouTube ve Netflix gibi uygulamalar 4-5 yıl daha o Tizen sürümünde çalışıyor. Bu da demek oluyor ki Samsung televizyonlar artık 11-12 yıl boyunca YouTube, Netflix, vb. uygulamaları çalıştırabilecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 7 Ocak 2026; 19:39:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
|
7 nasıl lazım değil? YouTube ve Netflix desteği bitip TV de çalışmayınca anlarsın |
|
tamam kanki sen mi 15 den 16 pro max mi geciyon,17 ye mi geciyon geçte artik zirlama ya ailenimi kaçırdı samsjng bu ne taraf tutmak ya
|
|
s24 ultraya çöp diyen adamsin ben seni ciddiye alamiyorum ya
|
|
Ekran yanmaz 7/24 haber kanalı falan açmadığın sürece. Testleri var, 2. nesil ve sonrası oledler normalde ulaşamayacağın sürelerde yanıyor işkence testlerinde. İlk günkü parlaklık ve canlılık olmaz sade o da normal led/lcd tv'lerde de var. Ledlerin ömrü zamanla gidiyor kullanıldıkça ve sararıyor. O yüzden 5-7 senede bir zaten ekranı değiştirmek lazım görüntü kalitesini hep iyi almak istiyorsan, ekran tipin ne olursa olsun. |
|
Ziyaaaa :D
|
|
Şöyle oluyor; YouTube, Netflix gibi uygulamalar son Tizen güncellemesinden sonra o televizyonda bi 4-5 yıl daha çalışıyor. Samsung firması televizyonlarına 7 yıl işletim sistemi güncellmesi yani Tizen güncellemesi garantisi veriyor. Televizyona 7. yılında da işletim sistemi güncellemesi gelecek sonra kesilecek. Fakat, bu işletim sistemi güncellemesinden sonra YouTube ve Netflix gibi uygulamalar 4-5 yıl daha o Tizen sürümünde çalışıyor. Bu da demek oluyor ki Samsung televizyonlar artık 11-12 yıl boyunca YouTube, Netflix, vb. uygulamaları çalıştırabilecek. |
|
Zaten o çöp yazılıma güncelleme verdikten sonra ne olur ki Android olmadıktan sonra
|
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt