Şimdi Ara

SAMSUNG 55NU8000 KULLANICILARI (276. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
7.420
Cevap
117
Favori
618.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Giriş
  • Merhaba,Son güncelleme dosyasını indirdim, PC den dosyayı çıkarıp USB ye yükledim, fakat güncelleme yapamıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unacceptablex

benim kullandığım cihazdan alırsanız hem internetten iptv hem tv yayınlarını kodi sayesinde tek bir arayüzden izleyebilirsiniz.kodi bütün ses formatlarını destekler,isterseniz sesi amfiye passthrough yaparak aktarır ve dts-hd ma,true hd gibi ses formatlarını amfinizle çözer isterseniz de kodinin kendi yazılımıyla 2 kanala düşürüp tv üzerinden de bu formatları sorunsuzca oynatabilirsiniz.oscam desteği ile tandb*rg ve pow*rvu kanalları çözebilirsiniz.sorunsuz frame rate swtiching sayesinde yayınları ve filmleri izlenmesi gereken doğru çözünürlük ve hzde izleyebilirsiniz.

kısaca bu tvyi kullanan herkese düzgün bir tv boxa geçmesini tavsiye ederim.
    Merhaba hocam, bende mi box s ile birlikte kodi kullanıyorum, turkvod yüklü ve bunun aracılığı ile internet üzerinden film felan izliyorum, fakat izlediğim film sesleri dediğiniz gibi Dts felan değil. Nasıl oluyor, siz nasıl izliyorsunuz Dts yada 5.1 olarak. Ben çok iyi bilmiyorum kodi kullanmasını, bununla ilgili bir makale varsa okuyup öğrenmek isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar merhaba, bende ru7400 kullanıyorum, arc ile sorun yaşıyorum, hdmı kablosundan kaynaklanıyor sanıyordum ama değilmiş, tv direk avr ye bağlı, avr de arc destekli, arc devreye girmiyor, 3,4 defa kapatıp açmam gerekiyor yaa tv yi yaa avr yi, ondan sonra giriyor devreye. Bu güncelleme ile gelen bir hata mı. Daha önce böyle bir sorun yokmuş kimse de, tv ye güncelleme gelince böyle olmuş. Samsung tv lerde eski güncellemeye dönmenin bir yolu var mı acaba.

Anker SoundCore Vortex Kablosuz Bluetooth Kulaklık - 20 Saat Şarj - AptX - 3.5mm AUX - A3031 - ONP
    www.hepsiburada.com
    Bluetooth Kulaklık Fiyatları & Kablosuz Kulaklıklar - 25 TL'den Başlayan Fiyatlar
    https://www.hepsiburada.com/bluetooth-kulakliklar-c-16218

Şu ürün nasıldır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red mercury -- 13 Ekim 2019; 20:31:35 >

• Uygulamalara bein connct geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: red mercury

Arkadaşlar televizyon ile kullandığınız ve önerebileceğiniz Bluetooth kulaklık var mı?

Anker SoundCore Vortex Kablosuz Bluetooth Kulaklık - 20 Saat Şarj - AptX - 3.5mm AUX - A3031 - ONP
    www.hepsiburada.com
    Bluetooth Kulaklık Fiyatları & Kablosuz Kulaklıklar - 25 TL'den Başlayan Fiyatlar
    https://www.hepsiburada.com/bluetooth-kulakliklar-c-16218

Şu ürün nasıldır ?
    Ben nadiren de olsa Sony WH C500 kullanıyorum. Gayet memnun ediyor. Hatta arada mutfağa falan gidiyorum hala ses geliyor :) Ses kalitesi olarak kulaklık seçimi yapmanız size bağlı. Kimi Bass sever kimi tiz sever. 2500 TL yede kulaklık var 250 TL yede.

• Laazzz kullanıcısına yanıt
    bende daha önce sorunsuz izlediğim filmlerde sorun yaşamaya başladım. filmdeki gömülü altyazı dosyası varsa sorunsuz açıyor, ama benim türkçe altyazı eklediğim filmlerde altyazılar ekrana geldiğinde görüntüde donma kırılma oluyor. tv iyice nefret ettirdi.

hocam seni nu8000 almadan öncede diger lg,sony fanatikleri ile carpisip tartisirken hep takip ettim(ki bende once sony ve sonra lg alip sattim sonra samsung aldim) ve sonunda sen hakliydin,tavsiyen ile nu8000 aldim(iyiki almisim) ama son guncellemeden sonra tv de goruntu kalitesi sanki düştü gibi, ayrica dun kumanda hic calismadi sadece acilip kapandi kanal değiştirmedi.sen boyle sorunlar yasadinmi?tv nin daha net görüntü kalitesi icin ekstra yaptigin bi ayar varmi ?Ve tv de kesfettigin guzel tiyolar varmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7E2A7C465 -- 14 Ekim 2019; 17:43:29 >
  • Arkadaşlar merhaba.

Samsung 55NU8000 televizyonum için altyazı aydınlanma sorununa çözüm yolu buldum ve forumda aşağıdaki linkte paylaştım.

Bende bu ayarlarla sorun tamamen halloldu. Herkes için işe yarayacağını umuyorum.

Görüşmek üzere.
    https://forum.donanimhaber.com/samsung-55nu8000-altyazi-aydinlanma-sorununun-kesin-cozumu--140388300#140388300

İletinizdeki "fald" vurgusu sayesinde tonla yabancı forumda kafa patlatıp parlama sorununun çözümünü buldum.

HDR+ açıp bazı ayarlarda değişiklik yapınca (temelde ld ayarını düşük tutarak) sıkıntı tamamen çözülmüş oldu. Ld ayarını kapatma zorunluluğundan da kısmen kurtulmuş oldum.

Yabancı forumlarda belirtilene göre bu sıkıntı özellikle samsungun yeni seri televizyonlarında (4k, oled, qled dahil) genel bir problem olarak gözüme çarptı.

Bu konuda çok ciddi şikayetler ve başvurular, hatta iadeler mevcut.

Çözümü fotoğraflayıp forumda paylaştım. Sıkıntısı olanlar aynı ayarlarla çözüme kavuşturabilirler.
    https://forum.donanimhaber.com/samsung-55nu8000-altyazi-aydinlanma-sorununun-kesin-cozumu--140388300#140388300

• şuan NU8000 için en iyi 4k film izlemek için format nedir şu formatta kesin sorun yaşamazsın dediğiniz ? Nereden bulunur türkçe altyazılı 4k kaliteli filmler ?
    Hocam ikisini de indirin deneyin bence içiniz rahat etsin. Çok abartacak bir fark var mı derseniz bence yok zira TV nin full hd performansı gerçekten çok iyi. Ben de 75mbit hız ve sürekli açık PC var o yüzden 4k hdr filmleri tercih ediyorum. Arada 4k sı olmayan ripler tercih etmek zorunda kalıyorum ve izlediğimde her defasında şaşırıyorum full hd performansına.

• Samsung QE 55Q60 ra ile Samsung 55NU8000 arasında kaldım. QLedin en düşük modeli Q60 mı tercih etmeliyim yoksa 2018 olmasına rağmen bütün özellikleri barındıran nu8000 mi tercih etmeliyim ?

Fiyatların biraz düşmesi için yıl sonu indirimlerini bekliyorum

Tercübelerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun olurum.

• C4aYss C kullanıcısına yanıt
    İkisi de bibirine çok yakın ama malzeme kalitesi donanım ve performans açısından nu8000 bir tık önde.

• mrsanver M kullanıcısına yanıt
    Özellikle sesini çok beğeniyorlar Forumlarda. Bas için ayrı bir hoparlörü bulunuyormuş. 2019 model qled Q60r modeline bile 20 watt ses sistemi koymuşlar. Kişisel kanaatim şu 2018 model olmasına rağmen çoğu 2019 modelinden daha üstün bir cihaz olduğunu düşünüyorum Nu8000 için.

• quote:

Orijinalden alıntı: C4aYss

Samsung QE 55Q60 ra ile Samsung 55NU8000 arasında kaldım. QLedin en düşük modeli Q60 mı tercih etmeliyim yoksa 2018 olmasına rağmen bütün özellikleri barındıran nu8000 mi tercih etmeliyim ?

Fiyatların biraz düşmesi için yıl sonu indirimlerini bekliyorum

Tercübelerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun olurum.
    Aynı iklimde kaldım. Nu8000 modelinde 40w ses sistemi var Q60r de 20W... 2019'un giriş seviyesini alacağıma 2018'in tepe noktasını almayı daha doğru buldum. Tepe derken premium tv ler içinde tepe... 65NU8000 i Samsung'un kendi sitesinden satın aldım çek ile. Çek hediyesini değerlendirin bence. Bu arada cihazım daha teslim edilmedi.

Bu arada Q60r nin çerçevesi çok çirkin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erim Aktuğ -- 17 Ekim 2019; 13:32:39 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.