Şimdi Ara

SAMSUNG 55NU8000 KULLANICILARI (278. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
7.420
Cevap
117
Favori
617.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Giriş
    SS IPTV çok başarılı...LG tvmde kullanıyorum...Menüsü harika..Smart IPTV menü çok kötü...Umarım SSIPTV’de ücretlendirilmez...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc@y

@maho23 Bu mesajda gerekli açıklama var hocam. Format falan uğraşmayın sakın. Çok basit şekilde kendimiz yükleyebiliyoruz.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/138710544

@sessizgece-72 Kafalarına göre markette bir görünüyor, bir görünmüyor gibi durum var hocam. Yüklemek isterseniz yukarıda belirttiğim şekilde kendiniz yükleyebilir siniz.
    Formatlanmadan kurulduğunu biliyorum hocam. Ben tv yi baştan sona elden geçirmek için söyledim. Yeni ve güncel bir kanal listesi de eklemek için.

Ek olarak elinizde var ise zip dosyasını upload edip paylaşma şansınız var mıdır ? Yönlendirmiş olduğunuz mesaj linkinde hem dosya hem de youtube videosu silinmiş. Ip tv kullanıcıları için konu ana sayfasına da eklemeyi düşünüyorum.

Başka arkadaşların elinde mevcut ise de paylaşabilirler. OTT ve Smart ip tv ye mahkum kaldık maalesef..

• maho23 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi linkler silinmiş hocam. Flash Diske atılan 2 klasör var ve bu bağlantıdan indirebilir siniz.

Ayrıca 2 klasör için ayrı ayrı şu linkler mevcut hocam.

http://siptv.app/howto/sammy/files/siptv_tizen.zip ---> userwidget klasörü
    http://siptv.app/howto/sammy/files/siptv_orsay.zip ---> smartIPTV klasörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc@y -- 20 Ekim 2019; 23:24:19 >

• maho23 kullanıcısına yanıt
    Net iptv de var oda ücretli, sanki bilinçli ip programlarını koymuyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: sessizgece-72

Arkadaşlar Samsung 55Nu8000 için 2018 ürünü olduğu için kapalı kutu bulmak zor diyorlar . Internet üzerinden alınırsa teshir ürünü çıkma ihtimali var mı .Sağlam kapalı kutu gönderecek site var mı .bu saatten sonra bulabilir miyim kapalı kutusunu ?
    Shop Samsung ücretsiz olarak internetten çek dağıttı üç beş gün önce. 1000 tl lik çek kazandım. akabinde 65NU8000 sepete eklenecek şekilde sitede yerini aldı. O gece aldım TV yi. 2 gün öncede tv tarafıma teslim edildi. Sıfır ekran sayacı ve kapalı kutu olarak geldi. Tamamen sıfırdı kısacası. Servis geldi kurulumu yaptı. Kontrollerde en ufak sorun çıkmadı. servis menüsüne girip ekran sayacını da gösterdi. Sayaç 0 görünüyordu. Slovakya dan gelmiş cihaz. Kutusunda ve tv arkasında made in slovakya yazıyor. Umarım sıfır ürün bulursun. Cihaza bayıldım. Gerçekten iyi tv çünkü

• Hocam.ceki nasıl aldıniz üye olmaya gerek var mi .ne yapmam lazım TV bakıyorum bu ara belki bana yarar . bilgilendirirseniz sevinirim.

• Ekran sayacına nereden bakıyoruz hocam

• muro1234321 kullanıcısına yanıt
    Konunun ilk mesajında ki "Cihazın İlk Kurulumunda Dikkat Edilmesi Gerekenler;" bölümünü okuyun hocam ...

Orijinalden alıntı: muro1234321

Ekran sayacına nereden bakıyoruz hocam
    Samsung servisinin elinde garip bir kumanda vardı. Hafif tombul birşey. Onunla girdi servis menüsüne. Tıpkı bilgisayarın bios ekranı gibi bir menü açtı. Ordan gösterdi. Screen time 0 olarak bir ibare vardı. Ama servis menüsü epey detay içeriyor. Sadece ekranla ilgili şeyler değil. Televizyonun bios u gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: sessizgece-72

Hocam.ceki nasıl aldıniz üye olmaya gerek var mi .ne yapmam lazım TV bakıyorum bu ara belki bana yarar . bilgilendirirseniz sevinirim.
    Çek dağıtımı maalesef bitmiş. shop.samsung.com sitesine girince direkt hediye çeki olarak sayfa açılıyordu. Şimdi kontrol ettim maalesef o sayfa yok.

• Teşekkür ederim hocam hayırlı geceler.

• F355 Challenge F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc@y -- 21 Ekim 2019; 9:42:25 >

Orijinalden alıntı: dnzsrhn

Hocam ne kadara geldi acaba?
    10.299 TL den 9.299,00 TL ye geldi. Bence hiç fena değil. Samsung kendi sitesinde her zaman pahalı satar. 1000 tl lik çek vermeseydi almazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erim Aktuğ -- 21 Ekim 2019; 21:11:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muro1234321

Ekran sayacına nereden bakıyoruz hocam
    Telefona SmartThings uygulaması yüklerseniz ordan gösteriyor. Benim 800 saat civarı olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacker_korkmaz -- 21 Ekim 2019; 22:1:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hacker_korkmaz kullanıcısına yanıt
    İnfo + menü + mute +kapatma tuşu verdiğim sıra ile basıyorsunuz. Bu şekilde bir kumanda gerekiyor ben bunu 20 TL ye aldım.

• tunc@y kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam tesekkurler. Elimizin altinda bulunsun nolur nolmaz diye..

Var olanlarla idare ediyoruz ama birinin arayuzu iyi degil digerinde ise kategori destegi yok. Ip tv icin en sinir bozucu durum da bu zaten. Vod yayinlari izleyeceksin ama ara dur ki istedigini bulasin..

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.