Bildirim
SAMSUNG 55MU8000 KULLANICILARI (109. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
izmir de 55nu8000 tv sini satmayı düşünen var mı ? sıfırı pek kalmadı, yeni seride bunun kırpılmışı.
edit: vatan da falan teşhir ürünleri var ucuza veriyorlar ama tv hiç kapanmadan çalışmıştır, alınır mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musty3535123 -- 13 Temmuz 2019; 10:29:10 > -
Vatandaki en az 1 yıldur günde 12 saat çalıştığını hesap et. 4bin e verseler alınır 4100 verilmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya 55mu8000 için airplay 2 desteği ne oldu?
Gelmeyecek değil mi? :(
Telefonumda pubg oynamak için Bluetooth kulaklık bakmaya başlamıştım.
Sonra aklıma bu kulaklıkları tv izlerken de kullanabilir miyim fikri geldi.
Tv’miz bt teknolojisine sahip. Eşim ve ben tv izlerken kullanacağımız için İlle dock ünitesine sahip bir kulaklık almak zorunda mıyım?
Her Bluetooth kulaklık tv ye bağlanabilir mi?
Kullanan varsa yardımcı olsun lütfen. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Arkadaşlar 1 seneye yakın bir süredir kullanıyorum TV yi massallah çok da memnunum fakat en iyi görüntü kalitesini aliyormuyum emin değilim..
Standart şekilde geldiği gibi kullanıyorum.
Özel bir görüntü ayari varsa verebilir misiniz? Daha iyi sonucaldigini düşünen arkadaşlar yazarsa sevinirim
Benim kullandığım ayar görüntü modu doğal parlaklık 15 ses optimize edilmiş.
Hocam ben Ankara Konya sokaktan aldığım 50 TL. lik bir bluetooth kulaklık ile kullandım. Çalıştı sorun olmadı. -
ambiant modu nu aktif etmenin ya da dısarıdan bir app almanın yolu varmı acaba ?
murat bey birde servis menusunu nası aktif ettiniz paylaşırmısınız ? -
Resimdeki kumandadan alışveriş sitelerinden birisinden almıştım. 15-20 TL. gibi bir rakama. Hocam konu içinde sayfa 84 de servis menüsü ile ilgili ayrıntılı bilgi mevcut. Çoğu mod servis menüsünde var. Mesela 3d, pvr kayıt gibi. on konumuna getirmeme rağmen aktif olmadılar. Sanırım cihazın model numarasını değiştirmek gerek. Türkiye de ki serilerde çoğu özelliği ve appstore uygulamalarını kısmışlar. Amerika da kullanılan model numarasını servis menüsünden seçerek belki aktif olabilir çoğu özellik ama riskli de olabilir.
-
Sevgili Muratquote:
Orijinalden alıntı: murat18100
Resimdeki kumandadan alışveriş sitelerinden birisinden almıştım. 15-20 TL. gibi bir rakama. Hocam konu içinde sayfa 84 de servis menüsü ile ilgili ayrıntılı bilgi mevcut. Çoğu mod servis menüsünde var. Mesela 3d, pvr kayıt gibi. on konumuna getirmeme rağmen aktif olmadılar. Sanırım cihazın model numarasını değiştirmek gerek. Türkiye de ki serilerde çoğu özelliği ve appstore uygulamalarını kısmışlar. Amerika da kullanılan model numarasını servis menüsünden seçerek belki aktif olabilir çoğu özellik ama riskli de olabilir.
Cok tesekkürler cevabın için ... Kumandadan zaten bende vardı
ben 3 gün önce tv yi ,, info menu mute power yaparak secret menuyu actım zaten .. o kısımda amıanca mode ve frame kısımlarını on yaptım ....
baslat menüsüne dediğin gibi sanat diye bişe açtı ama basınca karanlık ekrandan baska bişey gelmiyor
Benim sorunum bunu yaptıktan sonra ,, TV nin herseyi degişti ; kapanması ,, kapandıktan 8 sanıye sonra tekrar kapanır gibi oluyo ,,,
acılırken frame diye acılıyo ve TV nin ismi SAMSUNG FRAME oldu kenidilinden
Şimdi aynı kombinasyonu yaparak gizli menüde acamıyorum .... diğer gizli menu acma kombınasyonlarınıda denedim ,, fabrıka ayarına da döndürdüm ... olmadı
senden ricam secret menuyu tekrardan nası acabilirim ?
SAOLASIN DOSTUM
-
Televizyonu kumandadan kapadıktan sonra yaklaşık bir dakika bekle ve ondan sonra diğer kumandadan servis menüsü tuş kombinasyonlarını dene. Tvnin tamamen kapanması için 30 sn. gerekiyor. Bu süreden önce denediğimde bende girememiştim servis menüsüne. Bir dakika bekleyince girebilmiştim. Bir de böyle denemeni öneririm. Bende sanat ikonuna tıkladığımda herhangi bir tepki olmuyordu tv de. Açılışta da frame yazısı gelmemişti. Belki de benim yaptığım zaman ki sürüm ile şimdiki sürüm arasında tv farklı tepki vermiş olabilir. Şuan ki sürüme yükselttiğim de sanat ikonu menüden kayboldu. Eğer ki olmazsa bende evde yeniden bir deneme yapıp sonucu bildiririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat18100 -- 21 Ağustos 2019; 13:26:53 > -
Mu serisi hdr 10+ güncellemesi aldı mı ?
Aldıysa deneyen var mı nasıl erişebiliriz içeriklere?
Ben onca farklı kombinasyon denedim en beğendiğim ve televizyonun hakkını veren ayarları aşağıdaki gibi kullanıyorum. Gayet canlı ve izlerken zevk veriyor. Denemenizi tavsiye ederim.quote:
Orijinalden alıntı: gfb.samed
Arkadaşlar 1 seneye yakın bir süredir kullanıyorum TV yi massallah çok da memnunum fakat en iyi görüntü kalitesini aliyormuyum emin değilim..
Standart şekilde geldiği gibi kullanıyorum.
Özel bir görüntü ayari varsa verebilir misiniz? Daha iyi sonucaldigini düşünen arkadaşlar yazarsa sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar bizim TV de program kaydetme var mı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Maalesef yok. Gizli menüde pvr özelliğini "on" yapmama rağmen kayıt özelliği gelmemişti. -
İphone’da kullanmak için airpods kablosuz kulaklık aldım. Tv’de kullanmak en büyük alma sebeplerindendi. Ancak tv ye bağladığımda ses kısık geliyor.
Tv ayarlarından çözümümü bulamadım.
Bluetooth kulaklık ya da airpods kullanan varsa bilgi verebilir mi.
Apple tv uygulaması çıkmış, destekleyen tv'ler listesinde bizimki yok. Başka şekilde yükleme şansımız olur mu acaba ? Ya da ileride destekler mi güncellemeyle falan, bu konularda bilgisi olan var mı ? Liste şöyle;
2019 QLED 8K Q900R and 2019 Serif TV
2019 QLED 4K Q90R, Q80R, Q70R, Q7DR, Q60R, and Q6DR
2019 & 2018 Frame TV LS03R/LS03N
2019 4K UHD TV RU8000, RU800D, RU740D, RU7300, RU730D, RU7100, and RU710D
2018 QLED 4K Q9FN, Q8FN, Q7CN, Q7FN, Q75FN, Q6FN, and Q65FN
2018 4K UHD TV NU8500, NU8000, NU740D, NU7300, NU7200, NU7100, NU710D, NU6950, NU6900, NU6900B, NU6080, and NU6070
2018 Smart Full HDTV N5300 -
Airplay2 nin bizim tv’lere gelmemesi için ne sebep var ki? Donanımsal bir eksiklik yoktur.
Bu durumu hem Samsung’a, hem apple’a yazalım.
Samsung içincontactus.samsung.comE-mail Product Support | SAMSUNGhttps://contactus.samsung.com/customer/contactus/formmail/mail/MailQuestionProduct.jsp?SITE_ID=45
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 4 Ekim 2019; 9:29:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X