Şimdi Ara

SAMSUNG 55MU8000 KULLANICILARI (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.336
Cevap
56
Favori
189.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @murat18100@çötenek
    Merhaba. TV Cast(Samsung) ,Tubio veya Web Video Caster kullanıyorum. En verimlisi ilki TV Cast(Samsung) fakat bazı videolarda üst ve alttaki siyah barları kesip resmi yukarı aşağı uzatarak oynatıyor bu şekilde sevmedigim için böyle durumlarda diğerlerinden birine geçiyorum.
    Tubio veya Web Video Caster'i sadece cep telefonuna kurmak yeterli.

    TV Cast(Samsung)'u kullanmak için hem cep telefonuna hemde TV de kurmak gerekiyor. TV' nin uygulamalar yükleme kısmında TV Cast'i bulabilirsiniz.Bu uygulamalar arasında en performanslısı yine TV Cast'tir.

    *Bu programların çalışma mantığı şu, telefonundaki TV Cast uygulaması içinden siteyi açıyorsun direk videoyu TV'ye aktarıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunan44 -- 15 Ekim 2019; 10:52:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dahili uydu alıcısıyla ve motion ayarlarında dejudder/deblur 5/5 şeklinde kullanırken, tv programları sırasında reklamlar alttan girdiğinde genellikle ekranın tümünde az bir takılma fark ediliyor. Konu içerisinde bir arkadaşla da konuşmuştuk o da söz etmişti. Bunun olması can sıkıcı.

    Yalnız bu durumun fark edilmesi kişiye göre değişiyor. Aynı anda izleyen 4 kişiden 1i fark ediyor gibi bir oran söz konusu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimano -- 19 Ekim 2019; 16:44:47 >
  • biuu kullanıcısına yanıt
    İlk çıkan airpods kullanıyorum 55mu8000 ile birlikte. Bangır bangır ses veriyor. Ancak ses kalitesi direkt iphone ile dinlemeye göre düşük tabi.

    Yaklaşık 3 küsür yıldır şunu kullanıyorum. Ev kullanımı ve ses kalitesi için tavsiye ederim. Saatlerce kulağımda kalıyor ve süper ergonomik.
    Plantronics BackBeat SENSE Bluetooth Kulaklık Black/Espresso
    https://www.hepsiburada.com/bluetooth-kulakliklar-c-16218

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ramaray R kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ne yanlış. Ses seviyesi iphone’a göre çok düşük kalıyor. Bende koyverdim artık. Düşünmüyorum.

    Linktekinin ses kalitesini bilmem ama çok şıkmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ramaray R kullanıcısına yanıt
    Bende Playstation Gold Wireless Headset var, ne yaptıysam TV bir türlü görmüyor kulaklığı. Dock'u takıyorum USB portlarına, cihaz taratıyorum vs fakat tanımıyor bir türlü. PC'de vs sorunsuz kullanıyorum halbuki.
  • Arkadaşlar duvara asma aparatı tavsiye edersiniz? Hepsiburada 300tane yorum yapılan ürünler var ne dersiniz acaba uyumlumudur? Bizim TV de 4 tane vida yeri var sanırım arasinda da baya bı mesafe var çözemedim.ust ikisini mi kullanicaz acaba? Yardımcı olursanız sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gfb.samed kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bir milyoncudan geçen sene 48-55" inç olan modeli 25 TL. ye aldım. bir senedir kullanıyorum. Televizyonun arkası eğimli olduğu için televizyona takılan demirleri elimle hafif eğerek televizyona göre ayarladım. Kullanıyorum. Bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar. Çok pahalı bir şey almaya gerek yok.
  • netflixte inanılmaz sorunlar yaşıyorum. pc'yi bağlayınca sorun yok.

    fiber ama stabil olmayan bir internetim var, sanırım önbelleğe almadığından 10 dakikada bir durup başa yüzdeyi saydırıyor bazen hiç açmıyor.

    netflixte sorun yaşayan var mı?
  • natbolad kullanıcısına yanıt
    İki haftadır bende de var sorun izlerken bi anda ekranda yüzde donmeye başlıyor. Tv den kaynaklandığını düşünmüyordum ama simdi siz deyince şüphelendim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gfb.samed kullanıcısına yanıt
    Ben samsung 55mu8000 için yıllardır SONORUS marka sağa sola çevirelebilen modeli kullanıyorum. 3 kez ev değiştirdim hala tık yok maşallah. Fix aparat sıkıntılı. Bunları oturduğunuz yere doğru çevirip her zaman en iyi görüntüyle - tam karşıdan izleyebilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Airplay gelsin şu cihaza ya!
  • CrytekGame kullanıcısına yanıt
    Ah keşke gelse de gelmeyecek maalesef..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben biraz teknoloji fukarasıyım.lg smart tv için tv cast kurdum fakat hiç bir filmi film kanallarından izleyemiyorum.reklam çıkıp duruyor bunun sebebi ne olabilir.(you tube veya başka sıradan kanalların çoğunu tam ekran izleyebiliyorum).bir kumar reklamından dolayı (betdinamoo.com)popup detected mesajı alıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanerdinc -- 24 Kasım 2019; 7:5:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son güncelleme birşey kattı mı? Eksiltti mi? Güncelleyen var mıdır?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HuNTeR_1907

    Merhabalar,
    1 yıldan fazla süredir kullanmakta olduğum 49MU8000 televizyonumda son 1-2 aydır 1 adet stuck (sıkışmış?) piksel mevcut. Daha önce olmadığını düşünüyorum zira televizyonu aldığım zaman yaptığım detaylı testlerde ve şimdi baktığımda çektiğim eski fotoğraflarda herhangi bir şekilde görememiştim, zaten bu tip konularda takıntılı olduğum için direkt gözüme batardı. Sonradan oluşmuş gibi görünüyor ama sonradan niye oluştuğu hakkında da fikrim yok.
    1 adet piksel sürekli yeşil görünüyor. YouTube'ta rengarenk görüntü vererek bunu çözdüğünü söyleyen videolar var, 1 gece açık bıraktım işe yaramadı. Garanti kapsamında değişim söz konusu olabilir mi, ne yapmalıyım?
    Merhaba arkadaşlar, daha önce yazdığım bu problem hariç 49MU8000 televizyonumdan çok memnunum ama bu durum, zamanla düzelebileceği söylense de aradan aylar geçmesine rağmen düzelmedi ve televizyonun az bir süre garantisi kaldı.

    Televizyonu mesela 1 gün falan açmayınca o piksel yeşilde kalmıyor ama bir süre futbol maçı izlendikten sonra 1 piksel yeşil olarak kalıyor. Film izlerken yerel karartma var bildiğiniz üzere, siyah ağırlıklı bir sahnede sahne karanlıkken bu piksel parlak yeşil olarak kalıyor ve dikkat çekiyor.

    Benzer durum yaşayan oldu mu? Servisin yaklaşımı nasıl olur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Selam. Warm2 renk alanı ayarı ile izlerken insan suratlarinda kırmızı kırmızı parlamalar tvyi aldığımdan beri var. Sebebini ve biliyorsa çözümünü soyliyebilecek olan varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok farklı bir soru ile karşınızdayım.

    Evde 16mbit fiber var, fast ile ölçüyorum 15mbit alabiliyorum. Ama netflixte 4k tadını hiç alamıyorum. Pixel pixel görüntüler, saçma sapan siyah renkler. Sorun tv de mi demeye başladım ama trt 4k ya dönünce yok ya tv normal diyorum.
    (Edit: buraya yazdıktan sonra google’a da yazdım. Tarayıcıdan oturum açıp kalite ayarı yapılmalıymış. Ben telefon uygulamasından kalite yüksek yaptığım için tv de yüksek olur sanıyordum. Meğer orta kaliteymiş profilim)

    Neyse TV’yi film izleme harici kullanmak için oyun konsolu mu alsam acaba dedim.

    37 yaşındayım, teknoloji delisiyim ama elime hiç playstation vb almadım. 9 yaşındaki oğlumla çekirdek bir aileyiz. Ailecek vakit geçirelim istedim.

    Konsollara girdiğimde PlayStation, X box ve Nintendo seçenekleri var. Futbol sevmem, yarış ve savaş uygundur.

    Tv den etiyle sütüyle yararlanmak için hangisini tavsiye edersiniz?

    Oyun konsolu kullanıyorsanız, bu tv ile deneyimleriniz nelerdir?

    Ekonomik olması tercihimdir, saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 20 Aralık 2019; 16:32:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • biuu kullanıcısına yanıt
    55mu8000 sahibiyim. Yıllardır Düz ps4 ile kullanıyorum. 46 yaşındayım. Commodore 64'den bu yana bu işlerin içindeyim. Özetlemek gerekirse:

    - Düz ps4 son birkaç yıl içinde çıkan en son oyunların bazılarında biraz kasılmaya başladı. Bilmem kaç yıllık donanım. Ayrıca 4k oynanmıyor malum. Ps4 store playstation plus üyesi olursanız her ay 2 tane bedava oyun veriyor. Store üzerinden indirimleri takip edip alıyorum. İlla yeni oyun alacaksam konsoloyun adlı yerden kargoyla fiziksel medyayı değiştiriyorum farkını verip. Çünkü oyun fiyatları aşırı arttı.

    - Size tavsiyem 4k destekli ps4 pro almanız ya da 1 yıl sonra çıkacak ps5'i beklemeniz. Düz ps4 1 yıl sonra felan çöp olacak gibi, donanım hiç yetmeyecek.

    - Aynı durum xbox'ta da geçerli. Hatta 4k xbox one x ps4 prodan donanım olarak daha da ileride. Ancak sadece bu platforma ait oyunlar yani exclusive oyunlar biraz daha kısıtlı. Geçen yıl sadece playstationa özgü oyunlarla xbox'a ciddi fark attılar. Xbox one s daha hesaplı ancak donanımı daha geride. Bu platformda da xbox live gold üyeliği var ancak her ay bedava verilen oyun çeşidi - kalitesi daha yüksek. Son dönemde xbox gamepass diye bir olay da çıktı. Çok komik bi paraya 100'den fazla oyuna erişim sağlanıyor ek olarak.

    Şuradan bakınız:
    https://www.xbox.com/tr-TR/xbox-game-pass

    54mu8000 varsa bizim TV'ler HDR ozellikli oyunları direkt destekliyor. HDR uygulamasının başarısı da oyundan oyuna değişiyor.

    Bizim TV'ler aynı zamanda yanılmıyorsam 120hz panel. Bulanıklık titreme ayarlarını ayrı ayrı yapıp mükemmel sonuç alabilirsiniz. TV'den dolayı bir endişeniz olmasın. Canavar gibi çalışıyor konsollar ile 👍



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramaray -- 21 Aralık 2019; 13:13:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • gunan44 G kullanıcısına yanıt
    Film modunda warm 1 veya warm 2'de bazı filmlerde karanlık sahnelerde yıllardır aynı sıkıntı var. Usb'den film Netflix youtube vb izlerken dinamik ayara getirip renk ısısını standart yapıyorum o sorun yaşanmıyor.

    İşin ilginci Digiturk kutusu ve ps4 ile film modunda izliyorum herşey normal. Her kaynağa ayrı ayrı ayar çekebilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.