Şimdi Ara

Samsung 550P5C Ivy Bridge Notebook İNCELEMELERİ/KULLANICILARI (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.998
Cevap
21
Favori
137.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sanırım 9.5 luk olacaktı ama emin değilim, bakarım forumdaki birisinden aldım zaten.

bilgisayarın arka tarafının resmi var alıntı yaptığınız mesajda ilk resim yani, o resimde metal kutunun sol taradında ODD> diye belirtilmiş vida yeri. Biostan bir işlem yapmıyorsunuz, hemen tanıyor. Bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.
  • cevabınız için teşekkür ederim. Boyut konusunda arkadaştan alacağınız cevabı bekliyorum. Siz blu ray i nasıl değerlendirdiniz. Ben hem hdd yuvası + blu ray rom kutusu paket ürün buldum. Belki işinize yarayabilir.
    http://www.sanalpazar.com/Ssd-Kizak-Dvd-To-Hdd-Ssd-Ve-Dvd-Rw-Kutu__isp16395605
  • Beyler blu ray i cetvelle ölçtüm 12.7 mm çıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mrb arkadaşlar..win8 üzerinde çalışan samsung recovery solition v5 programı win8.1 e güncelledikten sonra program çalışmamaya başladı.Samsung sitesinden win8 için olan 6 versiyonunu indirdim program kurulurken bu seferde recovery alanı üzerindeki versiyon düşük olduğundan dolayı kurulum yapılamaz diye hata veriyor.Daha önce böyle bir sorunla karşılan arkadaşlar varmı?Varsa bu durumu nasıl çözdünüz?Yardımcı olabilecek arkadaşların cevaplarını bekliyorum.
  • Arkadaşlar bilgisayarda bluetooth kulaklık deneyen var mı?
  • yeni bios çıkmış arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: s3 mini

yeni bios çıkmış arkadaşlar

deneyen var mı ya ona göre yüklicem ben de
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber518

quote:

Orijinalden alıntı: s3 mini

yeni bios çıkmış arkadaşlar

deneyen var mı ya ona göre yüklicem ben de

henüz bi fark göremedim
  • yeni bios güncellemesi geldi beyler. ilk izlenimlerim bir öncekine göre daha oturaklı olmuş sistem açısından. güncelleme yapmanızı tavsiye ederim.
  • Şu bios yerine wireless sorununu çözseler daha iyi olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue_wolf_1907

Şu bios yerine wireless sorununu çözseler daha iyi olacak

şahsen yaklaşık olarak 1 senedir kullanıyorum ama wireless sorunu yaşamadım yaşayan arkadaşlar da intel'in sayfasından driverını yükleyip hallettiler eğer sende de sorun varsa buradan indirebilirsin

• Simon Laplace kullanıcısına yanıt
    Wireless sürümüm zaten en güncelinde benim sorunum sürekli internetin gidip gelmesi değil onu çok önceden pc yi ilk aldığım zamanlarda zaten halletmiştim benim sorunum online oyunlarda modeme uzaksan yani atıyorum salonda oturuyosan ve de modem kendi odandaysa online oyunlarda 30 saniyede bir ani ping artışları oluşuyor bu şu anda herkeste mevcut zaten bu konu altındada yazmakta aynı sorun bu sorunun çözümü hala bulunamadı.
  • yeni bios güncellemesini almanızı tavsiye ETMİYORUM.. sistem kilitlenmeye başladı ve donmaya..
  • Ben çıktığı gün yeni bios sürümüne güncelledim ozaman dan beri bende hiç bi şekilde donma veya kilitlenme olmadı
  • güncelleme alan bir kaç kişi daha yorum yazarsa iyi olur arkadaşlar.. bu arada win 8.1 kullanıyorum
  • Bios guncellemesini nasil yukkeyebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sw update programını kullanarak güncelleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercandayza

Bios guncellemesini nasil yukkeyebilirim?

sw update veya samsung un kendi sitesinden yükleyebilirisiniz
  • sagolun arkadaslar,s02 modelinde bekledigim performansi bi turlu alamadim,bios guncellemesini yukleyeyim belki farkettirir.
  • son bios güncellemesi bir öncekine göre daha tutarlı. Bir öncekinde bilgisayarın açılış süresi uzamıştı, şimdi daha kısa sürede açılıyor benimkisi. Her hangi bir sorun yaşamadım yeni bios güncellemesi ile. Bu arada win 7 kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.