Şimdi Ara

Samsung 550P5C Ivy Bridge Notebook İNCELEMELERİ/KULLANICILARI (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.998
Cevap
21
Favori
137.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben aldığımın 2. günü ssd taktım. ilk zamanlar bilgisayarı aldığımda yavaş gelmişti, şu an ise bu konuda yakınılan hiç bir şeyden yakınmıyorum. eğer ssd alacak durumunuz var ise durmanız hata.

takması da kolay zaten, arka kapağı açın hdd yi çıkarın 1-2 vida çıkarmanız gerekecek, aynı şekilde ssd ye takın bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

ben aldığımın 2. günü ssd taktım. ilk zamanlar bilgisayarı aldığımda yavaş gelmişti, şu an ise bu konuda yakınılan hiç bir şeyden yakınmıyorum. eğer ssd alacak durumunuz var ise durmanız hata.

takması da kolay zaten, arka kapağı açın hdd yi çıkarın 1-2 vida çıkarmanız gerekecek, aynı şekilde ssd ye takın bu kadar.

Ben HDD'ye artı olarak düşünüyodum , 256 falan almak lazım hdd yi çıkarıcaksak..
  • Senceru kullanıcısına yanıt
    Eğer DVD sürücüyü kullanmıyorsanız orayı sökerek oraya takacağınız aparatlar var DVD yerine hddyi,hdd yerine ssdyi takmalısınız.Bu tip bir aparathttp://www.hepsiburada.com/liste/akasa-nstor-notebook-sata-optik-surucu-yuvasina-uyumlu-25-sata-hdd-kutusu-ak-oa2ssa-bk/productDetails.aspx?productId=bd131138&categoryId=813
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetalb

Beyler blu ray i cetvelle ölçtüm 12.7 mm çıktı

Selamlar, ben de SSD'ye geçmeyi planlıyorum da, linkteki ürün bizim bilgisayar ile uyumlu mu yani?

http://www.aliexpress.com/item/2nd-SSD-HDD-HD-Hard-Disk-Driver-Caddy-SATA-for-12-7mm-CD-DVD-ROM-Optical/688025805.html
  • Beyler Laptoplara 2.Depolama Sürücüsü Adım Adım Montaj Rehberi[Bol SSli] adlı konu açtım. İhtiyacı olan bakabilir.
    Link
  • Beyler oyun performansı nasıl bilgisiyarin bende ikinci el almayı planlıyorumda ısınma var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her laptop kadar oyunlarda tabi ısınıyor ama bu ısı olması gerekenin üstüne çıkmıyor. Ben oyunlarda çok sıkıntı yaşamadım oynadığım ama yüksek fps oranı için bazı ayarları düşürdüm tabi bu arada bf3, most wanted 2, gta 4 gibi oyunlar oynadım en son :D 1 yıldır da doğru düzgün oyun oynamıyom yeni oyunlar için bir şey diyemem. Daha fazla oyun deneyimi yaşayan arkadaşlar varsa onlar belki bir bilgi verir
  • ısınma normal
    NBA 2k14 1600*900 Ultra 35 fps ort
    Fifa 14 1600*900 Ultra 60 fps ort
    lol 1600*900 Ultra 60 fps(kilitli) ort
    age of mytology e.e 1600*900 Ultra 30 fps ort
    metal gear revenge 1366*768 Ultra 30 25-50 fps ort
    walking dead 30 fps
    watchdogs 720p ultra low da bile akıcılık sınırının altında
    woflenstein new order 720p medium 28-30 arası
    bf3 720p medium 30fps
    şuan pc de yüklü oyunlar bunlar
    üç aşşa beş yukarı çoğu oyunda 1600*900 medium 720p ultra çalıştırıyor
  • Merhabalar,

Yeni üye oldum donanım habere, arkadaşlarım en iyi ve objektif yorumları burada bulacağımı söylediler.

Samsung başlığını görünce sormak istedim.

Anneme bilgisayar almak istiyorum. İnternete girebilsin çok yavaş olmasın çokta hızlı olmasın. düşük fiyat ve yeterli performans
    Samsung NP270E5E-K04TR yeterli gibi geldi.

Akakçeyi kontrol ediyorum

http://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu/en-ucuz-samsung-np270e5e-k04tr-fiyati,1657583,,,1.html

Hangi firmayı tercih etmemi önerirsiniz?

Sisteme çok alışık değilim, yanlış bir şey yaptıysam kusura bakmayın. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: OOU

Merhabalar,

Yeni üye oldum donanım habere, arkadaşlarım en iyi ve objektif yorumları burada bulacağımı söylediler.

Anneme bilgisayar almak istiyorum. İnternete girebilsin çok yavaş olmasın çokta hızlı olmasın. düşük fiyat ve yeterli performans

http://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu/en-ucuz-samsung-np270e5e-k04tr-fiyati,1657583,,,1.html

Sisteme çok alışık değilim, yanlış bir şey yaptıysam kusura bakmayın. Teşekkürler.

tablet alman daha mantıklı olur bence

• quote:

Merhabalar,

https://forum.donanimhaber.com/showForum.asp?forumID=2035

Burada konu acarsaniz daha iyi cevaplar alirsiniz. Bu konu 550p5c sahipleri konusu.

Bu arada tablet de tavsiye etmem yakini zor goruyorlar zaten, dusuk cozunurluklu bir notebooktan gayet memnun kalacaktir.

Dediginiz urune gene de baktim, bana kalirsa kampanyalar takip edilip benzeri fiyata cok daha iyi urun alinabilir mesela lenovonun 1300 civari bir notebooku var gectigimiz aylarda kampanya kapsaminda 1200 liraya yakin bir fiyata enisteme almistik ki gayet iyi bir notebooktur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Merhabalar,

https://forum.donanimhaber.com/showForum.asp?forumID=2035

Burada konu acarsaniz daha iyi cevaplar alirsiniz. Bu konu 550p5c sahipleri konusu.

Bu arada tablet de tavsiye etmem yakini zor goruyorlar zaten, dusuk cozunurluklu bir notebooktan gayet memnun kalacaktir.

Dediginiz urune gene de baktim, bana kalirsa kampanyalar takip edilip benzeri fiyata cok daha iyi urun alinabilir mesela lenovonun 1300 civari bir notebooku var gectigimiz aylarda kampanya kapsaminda 1200 liraya yakin bir fiyata enisteme almistik ki gayet iyi bir notebooktur.

bilgi için çok teşekkürler

• arkadaşlar ben hdd yi değiştirmiştim.. ama servise götürmem gerekiyor notebook u garantiden çıkıyor muydu hdd değiştirdiğim için
  • Arkadaşlar windows 8.1 update 1 e güncelleyipte ara ara kasma sorunu olanlar var mı? Bende hala bu sorun mevcut bir çözüm bulamadım tek çare pc yi sıfırlamak olacak herhalde. Genellikle chromeda video doldurduktan sonra bilgisayara bi 5 dakika dokunmayım ya da bilgisayar açıkken hiç bir işlem yapmazken kendini bakıma aldığı sırada bu sorun oluşuyor ve yaklaşık 30 saniye boyunca bilgisayarda hiçbirşey yapamıyorum. Yokmu aynı sorunla karşılaşanlar?
  • Ben bilgisayara ssd kurdum. Yandaki dvd'yi çıkarttım, oraya da eski hdd'yi monte ettim. Eski hdd'yi de ssd'ye klonladım. Bu şekilde kullanıyorum şimdi, bilgisayar baya hızlandı. Yalnız arada açılışlarda takılıyor. Bunun da dvd yuvasındaki eski hdd kaynaklı olduğunu düşünüyorum, onunla ilgili bir sıkıntı var sanırım. Bu arada çıkarttığım dvd'yi de bir kutu ile external hale getireyim demiştim. Ama yamuk olan kapak yapısı yüzünden pek güzel durmadı. Yine iş görür ama görünüm olarak bir garip oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue_wolf_1907

Arkadaşlar windows 8.1 update 1 e güncelleyipte ara ara kasma sorunu olanlar var mı? Bende hala bu sorun mevcut bir çözüm bulamadım tek çare pc yi sıfırlamak olacak herhalde. Genellikle chromeda video doldurduktan sonra bilgisayara bi 5 dakika dokunmayım ya da bilgisayar açıkken hiç bir işlem yapmazken kendini bakıma aldığı sırada bu sorun oluşuyor ve yaklaşık 30 saniye boyunca bilgisayarda hiçbirşey yapamıyorum. Yokmu aynı sorunla karşılaşanlar?

Birebir aynı problem bende de var tam dediğin zamanlarda oluşuyor bu kasma. ayrıca Gamlı Baykuş'un da dediği gibi bence de hdd kaynaklı bu problem. ssd lerin fiyatı düştüğünde ilk iş olarak bende değiştirmeyi düşünüyorum. bazen bende ses de yapıyor hdd ve baktığımda %100 de çalışıyor

• Blu-ray i çıkarıp ssd takmak veya fan takmak istiyorum ssd sanırım olur ama extradan fan takmak nasıl olur bir bilgisi olan varmı ?
  • ankara da necatibey deki dışında servise götüren var mı
  • 05 le biten modele sahip olanlar acaba bi bakabilirmisiniz aygıt yöneticisinde ağ bağdaştıcıları kısmını wifi modeliniz intel centrino advanced-n 6235 mi gözüküyor başka bi ekleme bişey varmı
  • weros W kullanıcısına yanıt
    Yazdığın gibi gözüküyor bir farklılık yok hocam.
  • 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.