Şimdi Ara

Samsung 550P5C Ivy Bridge Notebook İNCELEMELERİ/KULLANICILARI (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.998
Cevap
21
Favori
137.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 8.1 e geçince tüm yazılımları kurdum sw update deki kurulması gereken ancak ses driver ı sıkıntı yarattı ses ile ilgili bir şey açıldığında hoparlörde ses patlaması oluyor bu sorunu çözemedim umarım samsung yeni bir güncelleme yapar ancak yapcaklarınıda hiç sanmıyorum :D
  • mitonac kullanıcısına yanıt
    Şu anda kabloyla kullanıyorum zaten böyle hiç sıkıntı olmuyo 24 megabit internet hızım var çok daha iyi oluyo kablolu kullandığımda benim için wireless sıkıntı diğer ev arkadaşlarımla aynı odadan bağlandığımda sadece bende sıkıntı oluyor onlarda sıkıntı yok hiç
  • Dediğim gibi bence de wireless da sıkıntı var bu pc lerde arada kopma falan da yapıyor zaten bir çok kişi bundan şikayetçiydi. bende ilk aldığımda yoktu ancak son 5-6 aydır bende kopmalar yaşıyorum :S
  • Arkadaşlar bu bilgisayarı temizlemek için açsak garantiden çıkar mı ?
  • ÇIKAR ..SERVİSE GÖNDER
  • bambam07 B kullanıcısına yanıt
    açacağın yere bağlı
  • Dostum sadece arka kapağını açıp diş fırçası ile temizlicem .
    ben açtım bi sorun olmadı tek bir vida var zaten.. sen bilirsin.. vidayı zedeleme ;)
  • arkadaş recovery yapmadan format attım garanti gider mi ? bir bilgisi olan var mı ?
    Gitmez
  • teşekkür ederim
  • usb de orun yasiuordum ara ara kopmalar oluyordu servise verdim ve anakarti degistirmisler iyimi oldu kotumu oldu bilemedim.
  • Samsung NP550P5C-S02TR dizüstü bilgisayarımda SSD'ye geçmek istiyorum. Önerdiğiniz bir SSD var mı? Ayrıca minimum kaç GB olmalıdır?
  • Arkadaşlar merhabalar
    Bizim evde kardeşimde s02 bende ise s05 modeli var. 2012 eylül ayında kardeşime aldık mart ayında ben kendime 05 modelini aldım. Şuanda ikimizde şanssız bedevi durumundayız. Geçen ay bilgisayar sarjdayken yataktan yere düştü ve sarj yerininin içerisinde kırılmaya sebep olmuş bunun sonucunda anakartın o bölgesi yanmış. Servise göndermiştim, 650 lira civarı anakart değişim ücreti istediler o dönemde veremediğim için geri iade aldım yakın zamanda değişim için tekrar göndereceğim. Bataryanın içinde sarj olduğu zaman bilgisayar çalışmaya devam ediyor. Kardeşimin s02 modelinde bataryamı doldurup tekrar kullanıyorum ve günlük internet ihtiyacımı karşılıyor. Kardeşimde hiç bir sorun yoktu ta ki geçen haftaya kadar. Bilgisayar açılırken reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device ande press a key hatası vermeye başladı. Yani bilgisayar bu yazıda kalıyor ve ilerlemiyor. Ayrıca hard diskin içinden bilgisayar açılırken çıt çıt çıt çıt diye ses geliyor 10 saniye sürüyor sonra susuyor ve bilgisayar yukarıda belirttiğim yazıda kalıyor. Ayrıca biosta harddisk gözükmüyor. İşin ilginç tarafı ise harddiski çıkartıp harici harddisk kutusuna takınca başka bilgisayarda flash disk takmış gibi çalışıyor. İçindeki verileri kurtarabildik. Bilgisayara takılınca harddisk çalışmıyor ama. Şuanda elimizde aynı bilgisayar var benimkisi sarj olmuyor kardeşiminki uyarı yazısında kalıp harddiski görmüyor. Şimdi ikisini aynı anda servise vereceğim. Benimkisi için değil ama kardeşimin sorunu için bir çözüm önerisi olan varmı acaba yada buna benzer bir sorun yaşayan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkualtin -- 21 Şubat 2014; 1:34:38 >

• utkualtin U kullanıcısına yanıt
    Hd tüne programını kurarak kardeşinin hdd sini test et makine açılmıyor diyorsun 15-20tl lik harici hdd kutularından alarak onun hddsini söküp bu kutuyla senin makineden yapabilirsin.Programın error scan bölümünden sektör testi yap healt sekmesinde de hata varmı bakın büyük ihtimalle hdd arızalı hdd başlangıcında sektör varsa hdd içine ulaşmak zor olur servise verip hdd değişimi yapılabilir.
  • @utkualtin

hocam geçmiş olsun kablo takılıyken düşme olayı aynı şekilde benim de başıma geldi. Demek ki bu cihazın handikapı da bu :) 640 tl ödemiştik anakart değişsin diye. Şimdi bir sorun yok çok şükür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan_34

@utkualtin

hocam geçmiş olsun kablo takılıyken düşme olayı aynı şekilde benim de başıma geldi. Demek ki bu cihazın handikapı da bu :) 640 tl ödemiştik anakart değişsin diye. Şimdi bir sorun yok çok şükür.

eyvallah hocam saolasın geldi artık başımıza benden de sana benzer ücret istemişlerdi.
  • Pc ye kulaklık veya hoparlör bağladığımda Sesi %40ın üstüne çıkardığımda "fazla yüksek ses işitme kaybına neden olabilir" diye uyarıyla karşılarşıyorum. Nasıl halledebilirim eskiden olmuyordu. 8.1 ile oldu. uzun zamandır çözüm arıyorum ama henüz bulamadım yardımcı olabilir misiniz?

Edit: problemi çözdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitonac -- 5 Mart 2014; 21:20:27 >
  • Buna benzer uyari telefonlardada var bence sakincasi olmayan bir uyari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

geldi, 2. hdd'mi de taktım. Uygun bir vakitte 1TB lik esas diski takacağım.

Merhabalar hocam size birkaç şey sormak istiyorum

Aldığınız ürün 9.5" mi 12.7" mi? Ben bulamadım bir türlü kaç inchlik hdd yuvasını alacağımı
    Üründen memnun musunuz?
    İnternet'ten izlediğim kadarıyla bütün pclerin dvd-romları tek vida ile tutuluyor bizimkide öylemi eğer öyleyse yeri nerede acaba?
    Son sorum ise bios Ayarı gerekiyor mu?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetalb -- 3 Mart 2014; 23:37:09 >

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.