Şimdi Ara

Samsung 550P5C Ivy Bridge Notebook İNCELEMELERİ/KULLANICILARI (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.998
Cevap
21
Favori
137.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • laptop her açılışta bluetooth u açıp kapatıyor. Bu sistem açılışını uzatıyor. Hemen hemen her şeyi denedim ama bir türlü optimum bir çözüm bulamadım. Bluetooth servislerini services den kapadım, driverları disable yaptım, bluetooth un aktifleştirilmesi ve kapatılması için batch file yazmayı denedim ama bir türlü optimum bir yol bulamadım. Açılışta bluetooth cihazının denetlenmesini es geçmesi için bir çözüm üreten var mı? Her laptop için bu denetleme yapılıyor mu yoksa sadece bizim bu samsung da mı böyle bu durum?
  • win 8.1.1 güncellemesinden sonra donma ve kasma gibi problemler başladı bende açılışlar da yavaşlama var. bu tarz problemler yaşayan var mı?
  • O degilde şu ürünü nerden bulabiliriz .Ne zaman gelir stoklara
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitonac

win 8.1.1 güncellemesinden sonra donma ve kasma gibi problemler başladı bende açılışlar da yavaşlama var. bu tarz problemler yaşayan var mı?

bios güncellemesi yaptınız mı
  • yok hayır tavsiye etmediğiniz için yapmadım
  • quote:

yok hayır tavsiye etmediğiniz için yapmadım

ben o sorunu bios güncellemesinden sonra yaşadım şu an devam ediyor ara ara.. duruma göre format atmayı deneyeceğim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: s3 mini

quote:

yok hayır tavsiye etmediğiniz için yapmadım

ben o sorunu bios güncellemesinden sonra yaşadım şu an devam ediyor ara ara.. duruma göre format atmayı deneyeceğim..

tmm. yeni bir gelişme olursa yine paylaşırsın
  • Windows 8.1 update 1 den sonra bilgisayarında kasılmalar olan varmı? Bende özellikle pc biraz bekledikten sonra internet sayfaları kasılıyor yaklaşık bir 10 15 saniye sonra düzeliyor aynı sorunla karşılaşan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue_wolf_1907

Windows 8.1 update 1 den sonra bilgisayarında kasılmalar olan varmı? Bende özellikle pc biraz bekledikten sonra internet sayfaları kasılıyor yaklaşık bir 10 15 saniye sonra düzeliyor aynı sorunla karşılaşan varmı?

aynen bu durum bende mevcut ve extradan özellikle ie de her sayfa açılışında hoparlörden pıt diye bir ses geliyor ve sinir bozucu ses kartı driverını yeniden yükledim ama devam ediyor ama genel anlamda hem chrome hem de ie de sayfalarda geç açılma ve ufak kasılmalar yaşıyorum
  • Simon Laplace kullanıcısına yanıt
    Sadece bu modeldemi var acaba sorun. Bende hoparlör sorununu çok nadir yapıyor artık tüm güncellemeler yapılı bende.
  • modelle ilgili olduğunu sanmıyorum daha önce böyle bir sorun yoktu 8.1 e geçmeden önce bilgisayar gayet iyi bir performansa sahipti yazılımla ilgili olduğunu düşünüyorum.
    Bende 8.1 update 1 i yapınca böyle oldu pc nin performansı gayet iyiydi.
  • bende son güncellemeden sonra metro ara yüzünü açan yer kilitlenmeye başladı.. ve sağ tarafta açılan ayarlar panelide gelmiyor bazen
  • quote:

Orijinalden alıntı: s3 mini

bende son güncellemeden sonra metro ara yüzünü açan yer kilitlenmeye başladı.. ve sağ tarafta açılan ayarlar panelide gelmiyor bazen

up up up
    Ses olayı için istersen bunu dene
    "Sorun hoparlör(realtek high definition audio) sürümünde. ben 6.3.9600.16384 sürümünü yükledim düzeldi. bu sürüm win 8 için olan sürümdü win 8.1 de yeni sürüm yükleyince problem başlamıştı zaten ancak bu sürüm 8.1 de de çalışıyor ve herhangi bir sorun kalmadı. umarım yardımcı olabilirim."
  • ses ile ilgili durumun bios kaynaklı olduğunu düşünüyorum ben
  • mitonac kullanıcısına yanıt
    cevabın için teşekkürler üstat ama şuan yüklü olan sürümde bende ki bu chrome kullanıyorum zaten sorun yok ta genellikle ie de sorun yapıyor ayrıca söylediğin sürüm son sürüm sanırım bu sürüm güncel sürüm diye görünüyor pc.
  • son bios da düzelme oluyor mu? ben stabil değil diye yüklemedim de
  • S04TR'ye SSD takan var mı ?

Nasıl taktınız ? Farketti mi ?

Takan varsa zamanını ayırıp cevaplarsa sevinirim. Teşekkürler..
  • Win 7 ye dönmeyi düşünüyorum ne dersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.