Şimdi Ara

Samsung 550P5C Ivy Bridge Notebook İNCELEMELERİ/KULLANICILARI (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.998
Cevap
21
Favori
137.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aslında bunun cevabını en iyi siz verirsiniz ama öyle bi düşünce düştüyse aklınıza değiştirin
  • arkadaşlar bir sorunum var... Samsung np550pc s05tr modelini kullanıyorum win7 olarak ama bazı uygulamaları yüklüyorum pc aç kapa yapıcna sanki o uygulama hiç yüklenmemiş gibi siliniyor. Acaba sıkıntı nedir bunda acaip kafam karıştı
  • TSuNaMi_ kullanıcısına yanıt
    deepfreeze kurulu olabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: s3 mini

deepfreeze kurulu olabilir mi

yok hocam o tür programları kullanma gereği duymuyorum.
  • Win 7 de tüm fonksiyonlar sorunsuz çalışıyor. En iyisi Win 7'ye döneyim. 8 dir 8.1 dir vs gerek yok kanımca.
  • Bigisayarın sarj giriş yerininin içindeki teli kırdım oranın değişmesi gerekiyor servis ücret Alır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • debroglienindalgaboyu D kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen kullanıcı hatası diyecekler parayla yaparlar.
  • makineden genel anlamda memnunum..ama alalı yaklaşık 1 yıl oldu ilk önce led panel de ölü parlak noktalar belirdi garantiden yeni led takıldı.aradan fazla bi zaman geçmeden ekranın üst tarafında yeşil bi çizgi çıktı servis bi daha led değişimi yaptı.genel olarak lap top güzel ama panel samsunga hiç yakışmamış.
  • s05tr modelini kullanmaktayım. Online oyunlarda ping sorunu olan var mı? 30 saniyede bir 2 3 saniyelik artışlar oluyor birden 400 500 e çıkıyor. Sonra yavaş yavaş düzeliyor. Sorunun modemden kaynaklı olmadığına eminim. Çünkü evde 3 arkadaş kalıyoruz. Aynı odadan League of legends e girdiğimiz zaman onlarda sorun olmuyor. Fakat bende dediğim gibi 30 saniyede bir anlık ping artışı oluyor sonra düzeliyor yaklaşık 30 saniye sonra yine aynısı oluyor. Aynı sebepten muzdarip olan var mı? yada bu sorunun çözümünü bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: debroglienindalgaboyu

Bigisayarın sarj giriş yerininin içindeki teli kırdım oranın değişmesi gerekiyor servis ücret Alır mı?

Benzer bir durumla karşılaştım çok geçmiş olsun. Benimki daha fenaydı ama arkadaş şarj kablosu takılıyken uyuyakalmış. Sabahta uyandığında tam kablo tarafından düşürmüş laptopu anakartın o 2*2 cm lik kısmı komple kırılmış içindeç Bilgisayar 4 aylıkken anakart değişimi yapıldı 640tlye. Neyse ki arkadaş ödedi Yalnız bu mesajımı okuyup telaşlanma benimki çok çok ekstrem bir durumdu. Senin sadece şarj soketinde sıkıntı var sanırım 40-50 lira gibi bir ücreti var. Kırık anakartın resimlerinide çektim isteyen olursa paylaşırım

Birde bu bilgisayarı daha verimli kullanmak için (04tr) sanırım yapılacak iki şey var, ssd almak dvd kısmını çıkarım orayada hdd aparatı takmak ve windows 7ye dönmek. Ha ben bunların hiçbirini yapmadım şuanda o ayrı şuanda telefon almaya niyetim var, ondan sonra bunlarıda yapınca tadından yenmez diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcan_34 -- 12 Ocak 2014; 11:15:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan_34

quote:

Orijinalden alıntı: debroglienindalgaboyu

Bigisayarın sarj giriş yerininin içindeki teli kırdım oranın değişmesi gerekiyor servis ücret Alır mı?

Benzer bir durumla karşılaştım çok geçmiş olsun. Benimki daha fenaydı ama arkadaş şarj kablosu takılıyken uyuyakalmış. Sabahta uyandığında tam kablo tarafından düşürmüş laptopu anakartın o 2*2 cm lik kısmı komple kırılmış içindeç Bilgisayar 4 aylıkken anakart değişimi yapıldı 640tlye. Neyse ki arkadaş ödedi Yalnız bu mesajımı okuyup telaşlanma benimki çok çok ekstrem bir durumdu. Senin sadece şarj soketinde sıkıntı var sanırım 40-50 lira gibi bir ücreti var. Kırık anakartın resimlerinide çektim isteyen olursa paylaşırım

Birde bu bilgisayarı daha verimli kullanmak için (04tr) sanırım yapılacak iki şey var, ssd almak dvd kısmını çıkarım orayada hdd aparatı takmak ve windows 7ye dönmek. Ha ben bunların hiçbirini yapmadım şuanda o ayrı şuanda telefon almaya niyetim var, ondan sonra bunlarıda yapınca tadından yenmez diye düşünüyorum.

Korktum şimdi kırıldığında bilgisayar açıkıyormuydu? Şuan venimkinin öalılmasında bir sıkıntı yok yaptırmadım daha bataryayı arkadaşta sarj edip kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayar açıktı sadece şarj olmuyordu batarya
  • League of Legends ve diğer online oyunlarda ara ara ping artışı sorunu var bende s05tr kullanmaktayım aynı sorun olan var mı? yada çözümünü bilen var mı?
  • çok net birşey diyemem ama bende online oyunlar oynarken kasma oluyordu antivürüs programını sildim geçti artık mutluyum :D gerçi artık oyunda oynamıyom :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitonac

çok net birşey diyemem ama bende online oyunlar oynarken kasma oluyordu antivürüs programını sildim geçti artık mutluyum :D gerçi artık oyunda oynamıyom :D:D

Aynı modelimi kullanmaktasınız birde win8 mi yoksa win8.1 mi kullanıyorsunuz?
  • evt 8.1 var şuan. windows defender ı kullanıyorum ve o da yetiyor bana anti-virüs olarak :D
  • 8,1 tüm driverları kurabiliyormusunuz mesala usb3 tam çalışıyormu
  • mitonac kullanıcısına yanıt
    Modeme yakınlık filan demişler modeme yakın olunca online oyunlarda ping olmuyormuş fakat mesafe varsa arada sıkıntı oluyomuş :S bende antivirüs programı kullanmıyorum sadece windows defender var bendede
  • tabiki modeme yakınlıkla alakası var. Özellikle arada duvar falan varsa sıkıntı yaratabilir bu modellerin wifi lerinde(yazılımsal mı donanımsal mı bilmiyorum) bana göre biraz sıkıntı var ya da bende öle bilmiyorum. İsterseniz kablo ile deneyin biraz kullanmayı çünkü ben kablo ile kullandığımda belirgin bir fark oluyor. (netim 16mbit)
  • hrnayn H kullanıcısına yanıt
    bende usb3 çalışıyor hdd kullanırken. ama ne kadar hızda ortalamalara göre bilmiyom ama diğer usb ye göre baya fark ediyor kullanırken gözlemlediğim :D
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.