Merhabalar, bu akşam tv de daha önce olmayan bir sorun farkettim. Alt orta kısma yakın biri sağda biri solda 7-8 cm boyunlarında dikey ve ekranın diğer kısımlarına göre daha açık renk lekeler oluşmuş. İki küçük çocuğum var ve pleksi ekran koruyucu var tvnin üzerinde. Görsellerini ekliyorum. Bu sorun nedir? Nasıl çözülebilir? Yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkür ederim. |
Samsung 50NU7400 Ekranda Beyaz Leke
-
-
Yukarı, arkadaşlar bu konuda gerçekten yardıma ihtiyacım var. Teşekkürler.
-
O bölgelerden darbe almış olabilir mi hocam? Servis ne diyor? -
Hocam kimse cevap vermemiş, birileri arama vs. yoluyla konuyu bulursa fikir olsun diye açıklıyorum.
TV'nin reflektörü çatlamış. Darbeye bağlı olabileceği gibi ısınma kaynaklı da olma ihtimali varmış. Samsung tv'lerde kronik olarak karşılaşılma ihtimali yüksek bir problemmiş.
Çözüm olarak reflektör ve led bar takım halinde değişecekmiş. Mahalle elektronikçisi 3500 TL, Samsung Yetkili Servisi 4600 TL fiyat verdi.
Yeni tv almaktansa samsung servisine 1 yıl garantili onarım yaptırmak mantıklı geldi bana. Teşekkürler, saygılar.
-
aynısı dün kupa maçını izlerken oldu. ilk yarı yoktu, ikinci yarı direkt gördüm, RU7400. Siz ne yaptınız kaça yapıldı, gelip aldılar mı evde mi yapıldı kaç gün sürdü?
-
-
Gelip alıyorlar, tamir edip getiriyorlar. Çok kısa sürdü. 2-3 günde herşey hazırdı. O tarihlerde bahsettiğim fiyata onarım sağlandı. (Samsung Yetkili Servisi)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiLgiSeaRcheR -- 29 Temmuz 2024; 22:7:24 > -
ben sattım hocam bu halde, 75 samsung aldım yeni. 3 yıl da ek uzatma yaptım bakalım inş sorunsuz gider.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Devianben sattım hocam bu halde, 75 samsung aldım yeni. 3 yıl da ek uzatma yaptım bakalım inş sorunsuz gider.
Buna rağmen yine Samsung tv'mi adamlar güzel çalışıyorlar helal olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X