Şimdi Ara

Samsung 46C650 LCD & Panasonic tx-p50G20e full hd plazma Hangisi ve Nedenleri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

panasonic plazma 42px80 kullanıyorum ve gayet memlunum ama daha büyük bir ekran alma niyetindeyim, iki modelde kararsız kaldım, biri panasonic plazma diğeri ise samsung Lcd. forumda her iki modeli kullananlarda çok memlunlar,

Samsung 46C650 LCD
    Panasonic tx-p50G20e full hd plazma

iki modelden birini tercih etmek istiyorum,vereceğiniz cevaplara göre tercih edeceğim birini.

1. 14 adet hd kanal izleyebiliyorum ve en çok izlediğim star,kanald bunlar içinde hangi model hd olarak daha iyidir.
    2. Sd yayında hangisinden daha iyi görüntü alabilirim,
    3. ps3 performansı olarak hangisi daha iyidir
    4. biri 46 diğeri 50 inc ben 42 inc kullanıyorum ve amacım büyük ekran, 42 inc den 46 inc e geçerem büyüklük olarak pek bir fark göremezmiyim,
    5. yukarıdaki sorularımın haricinde tercih sebebi yapmama neden olacak ikisi arasında iyi ve farklı bir özellik varmıdır?
    6. bu panelleri kullanan arkadaşlar fotograf ekleyebilirlerse sevinirim böylece takipçisi çok olan bu iki panelinde karşılaştırılması biraz daha kolay olabilir.
    7. iki panelinde fiyatları gördüğüm kadarı ile birbirlerine yakın önerebileceğiniz uygun fiyatlı yerler varmıdır.
    8. onları boşver bu daha iyidir fiyatta aynıdır diyebileceğiniz başka model varmıdır?

Biliyorum çok soru oldu ama sorularıma cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyusa -- 14 Ağustos 2011; 0:59:23 >

Fenerbahçe S.K

Mantıklı cevap verenlere aynı niyet ile cevap verilecektir, alıntına cevap alamıyorsan boşa harcayacak vaktim olmadığındandır...

yyusa

• güncel!

Fenerbahçe S.K

Mantıklı cevap verenlere aynı niyet ile cevap verilecektir, alıntına cevap alamıyorsan boşa harcayacak vaktim olmadığındandır...

yyusa
  • Kesinlikle samsung 46c650 pişman olmazsınız..Hem sd hem hd görüntüde çok güzel bir ürün.

Orijinalden alıntı: yyusa

güncel!

dün teknosaya uğradım samsung u görmek istedim artık bulamazsınız 46c650 yi dedi eleman, göremedik makinayı,

panasonic 50G20e modeli vardı baktım ama nedense pek gözüme hoş gözükmedi, renkler soluk ve cansızdı.

Fenerbahçe S.K

yyusa
  • quote:

quote:

güncel!

dün teknosaya uğradım samsung u görmek istedim artık bulamazsınız 46c650 yi dedi eleman, göremedik makinayı,

panasonic 50G20e modeli vardı baktım ama nedense pek gözüme hoş gözükmedi, renkler soluk ve cansızdı.

nette var 46c650 google da ara firmanı kendin seçersin

Orijinalden alıntı: cemo62

quote:

quote:

güncel!

nette var 46c650 google da ara firmanı kendin seçersin

iki modelde gördüğüm kadarı ile popüler ürün ama nedense konuya pek yazan olmadı.

Fenerbahçe S.K

yyusa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.