Şimdi Ara

Samsung, 2012'nin 2. yarısında Windows Phone 8'li akıllı telefon tanıtabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  
    Samsung'un bu yıl, Windows Phone işletim sistemli üç yeni akıllı telefonla karşımıza çıkmayı planladığını daha önce sizlerle paylaşmıştık. WPDang tarafından yayınlanan bilgilere göre tanıtılması planlanan üç akıllı telefondan birisi Windows Phone 7.5 Mango işletim sistemli ve LTE destekli SGH-i667 Mandel olacaktı. Diğer iki modelin üzerindeki sır perdesi ise henüz kaldırılmamıştı.

ePrice'ın, Tayvan'daki Samsung yetkilisinden elde ettiğini öne sürdüğü bilgilere göre Samsung, 2012'nin ikinci yarısından itibaren Microsoft'un yeni nesil mobil işletim sistemi Windows Phone 8 Apollo'yu kullanan yepyeni bir akıllı telefonun lansmanını gerçekleştirecek. En erken ekim ayında boy göstereceği düşünülen modelin teknik detayları ise şu an için bilinmiyor.

• windows sekiz uygulama zenginliğiyle telefon, tablet ve pc için ortak çalışma deneyimi ve all in one çözümleriyle piyasaya sert girecek gibi gözüküyor.
  • İşte beklediğim haber. Samsung yapsında belki nokiada bişeyler kapar Win 8 akıllı telefon nasıl oluyormuş öğrenir.
  • Win 8 çok sağlam geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birak wp lu telefonlari NOKİA yapsin yoksa batacaklar :D
  • Ya açıkcası Microsoft'dan bu Windows Phone işletim sistemi ile ilgili ilgi çekici,özelliği ile konuşturan pek birşey göremedim evet Microsoft bu atılımlarda biraz geçkalmış olabilir ama 2012 2.yarısı ve daha sonraki dönemler için ne olacağını kesin olarak kimse bilemez..
  • Android kullanmama rağmen sadece piyasa Android ve İos'un tekelinde olmasını istemem,Windows her türlü bu piyasanın oyuncusudur...olması gerekir rekabet iyidir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • samsung`un elinde güney koreli kız kalmadı herhalde, bununla idare etmek zorunda kalıyoruz

çıt çıt çıt

yahu bu samsung nereye gidiyor, artık ürünlerini güney koreli kızlara bile tanıtamıyor! :D
  • Sağlam uygulamalarla gelirlerse iş yaparlar.Sadece Angry Birds'le olmuyor bu işler.
  • windows phonede sıkıntı birkaçşey var 1 480 x 800 çözünürlük desteklemsi 2 mp3 zizseslerinin direk olaraketelefonda zil sesiyapılmaması umarım yeni birgüncellemeyle bunlar çözülür dahasıda var şimdilik bunlardan başlasar iyi olur
  • Nokia güzel bir tasarım, ppi değeri retinaya yakın, win 8 li bir telefon çıkardığı an iPhone umu satıp alacağım
  • windows phone görünüm itibariyle ilk bakışta bir etki yaratmıyor, bir an önce türkiyeye gelsin de ondan sonra neymiş ne değilmiş öğreniriz
  • samsung her koldan yardırıyor ,sony den de bekleriz.
  • windows phone eskiden çok kötü imaj bıraktı piyasada,tabi kullanıcıda çekiniyor alırken.özellikle android kullanan biri win.phone zor kullanır.
  • bunlarında önüne galaxy adını koydunmu tamam
  • İncelmek isteyenler satrun gitsin lg birmodeli var windows phone 7 li
  • android ten çok daha saglam bir platform ve wp8 ile bence mobilitede olay olacak windows 8 (notebook netbook desktop) windows 8 tablet sürümü ve windows phone 8

3 ayrı platform da tek bir işletim sistemi ve programlar birbiri ile uyumlu ayrıca wp7 deki tüm uygulamaları çalıştıracak wp8 li cihazlar
  • Samsung'un bu ara haberleri

gelebilir
    çıkarabilir
    tanıtabilir
    lanse edebilir

bırak tribünlere oynamayı Samsung.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordMayros

android ten çok daha saglam bir platform ve wp8 ile bence mobilitede olay olacak windows 8 (notebook netbook desktop) windows 8 tablet sürümü ve windows phone 8

3 ayrı platform da tek bir işletim sistemi ve programlar birbiri ile uyumlu ayrıca wp7 deki tüm uygulamaları çalıştıracak wp8 li cihazlar
    Evet güzel olacak ama acaba ne zaman? Süreç sıkıcı olmaya başladı çok bekledik ve galiba daha çok bekleyeceğiz. Bir türlü marketi açamadılar açılsada fayda gelmeyecekki hani bunun müzik ve xbox'ı derim ben onlar yine seneye kadar belkide açılmayacak bekle babam bekle. Farklı ülke hesabıyla giriyoruz tamam ama o da çok sorunlu oluyor. Ayrıca ülkemize hizmet getirseler Türkçe uygulamalarda bir anda çoğalacak. Koskaca milarlarca dolarlık Microsoft sanki çok küçük bir firma gibi çok yavaş ve çok zayıf hareket ediyor.

Artık WP7 mi 8 mi herneyse gelecekse gelsin zira yarım işlerden bıktık androide geri dönsem diyorum androidde berbat dağınık durumda telefonu alıyorsun 1 GB RAMli diye bi bakıyorsun şişiyor. Ara sıra hata veriyor ama WP7 kullanalı 3 aya yakın zaman oldu tek bir hata bile vermedi! İşte bunu düşündükçe androide dönmek istemiyorum. Ama androidde de işte o esnekli herşeyi yapabilirlik WP7'de yok. Mesela ikisinde de evernote programı var ikiside güzel çalışıyor ama androidinki belliki üzerinde daha çok çalışılmış daha pratik. WP7 programları maalesef henüz yeterli olgunlukta değil sanki renkli resimli basit mobil web sayfaları gibiler. Gerçi öyle programlardan androidde yüzbinlerce varya neyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanxml

quote:

Orijinalden alıntı: LordMayros

android ten çok daha saglam bir platform ve wp8 ile bence mobilitede olay olacak windows 8 (notebook netbook desktop) windows 8 tablet sürümü ve windows phone 8

Evet güzel olacak ama acaba ne zaman? Süreç sıkıcı olmaya başladı çok bekledik ve galiba daha çok bekleyeceğiz. Bir türlü marketi açamadılar açılsada fayda gelmeyecekki hani bunun müzik ve xbox'ı derim ben onlar yine seneye kadar belkide açılmayacak bekle babam bekle. Farklı ülke hesabıyla giriyoruz tamam ama o da çok sorunlu oluyor. Ayrıca ülkemize hizmet getirseler Türkçe uygulamalarda bir anda çoğalacak. Koskaca milarlarca dolarlık Microsoft sanki çok küçük bir firma gibi çok yavaş ve çok zayıf hareket ediyor.

Artık WP7 mi 8 mi herneyse gelecekse gelsin zira yarım işlerden bıktık androide geri dönsem diyorum androidde berbat dağınık durumda telefonu alıyorsun 1 GB RAMli diye bi bakıyorsun şişiyor. Ara sıra hata veriyor ama WP7 kullanalı 3 aya yakın zaman oldu tek bir hata bile vermedi! İşte bunu düşündükçe androide dönmek istemiyorum. Ama androidde de işte o esnekli herşeyi yapabilirlik WP7'de yok. Mesela ikisinde de evernote programı var ikiside güzel çalışıyor ama androidinki belliki üzerinde daha çok çalışılmış daha pratik. WP7 programları maalesef henüz yeterli olgunlukta değil sanki renkli resimli basit mobil web sayfaları gibiler. Gerçi öyle programlardan androidde yüzbinlerce varya neyse.

bence eksik bir yönü kalmadı marketten sorunsuzca alışveriş yapabiliyorum bir sıkıntı yok uygulamalarda her geçen gün çogalıyor

markette yüzbinlerce uygulama yok evet ama gereksiz uygulamada yok çöplük gibi degil aradıgımı şak diye buluyorum

office zaten başlı başına wp7 tercih sebebi not demişsin çok not tutan biriyim ben office onenote her işimi çok rahat görüyor her notumu skydrive ile kendi senkronize ettigi için hepsine bilgisayarımdan ulaşabiliyorum zaten facebook messsenger eklentisi çok kullandıgım ve işime yarayan bir uygulama

başlıca gerekli ve kullandıklarımı yazayım

-HTC connecting media (DLNA programı çok işime yarıyor)
    -Ne Nerede Uygulaması
    -Yapf (ne nerede uygulaması ama çok ama çok başarılı)
    -TV'im (son derece başarılı Türk televizyonları izleme programı kapanmadan kesilmeden canlı olarak seksenler dizisini izleyebiliyorum :) )
    -Nokia Drive (türkçe sesli ve offline çalışabiliyor)
    -bing wallpaper ( bing duvar kagıtlarını indiriyor her gün mevcut çok güzeller :) )
    -facebook ve twitter zaten cihazda var
    -office ve one note zaten cihazda var
    -xbox zaten cihazda var
    -MSN Messenger zaten cihazda var
    -wappmarket (diger üretici uygulamaların yüklüyor tavsiye ederim )
    -HTC location ( türkçe ses ve harita geldi offline çalışıyor alternatif)
    -opera mobile (dosya download yapabiliyor)
    -youtube pro ( bence mükemmel youtubedeki herşeyi indiriyor telefondan offline izliyorsun ayrıca cilent pro ile pc ye atabiliyorsun )
    -dropbox (xap uygulamalrım burada o yuzden bu telefon için çagın buluşu :) )
    -skydrive uygulaması
    -havadurumu için HTC hub yada samsung Daily
    -Network Profile bu olmadan mms yollamıyor uyuz makina :)
    -Touch explorer (dosya yöneticisi)
    -reg editör (reg düzenleyici ) buna gerek kalmıyor hiç kullanmıyorum ama duruyor :)
    -samsung call bloking ( blacklist programı bence çok başarılı ve gerekli bankalar için birebir)
    -Flashlight 7 (el feneri uygulaması )
    -Zargan (sözlük)
    -GPS speedometer (offline ve görseli çok iyi bir HUD uygulası çok başarılı )
    -Gazete ( Türkiye gazeltelerini okuma programı)
    -İBB Trafik (bunu çok beklemiştim :) )
    -Gmaps google maps uygulaması
    -İşcep
    -Whatsapp
    -foursquare
    -TuneIn radio
    -Screenshot

wp7 nin kendi mail programı çok başarılı ve çok güzel bu bile benim için tercih sebebi android gibi türkçe karekter sorunu yok

bunlar dışında bir uygulama daha ne beklenirki bilmem

oyunları yazmadım zaten xbox yetiyor artıyor

bu arada amma şey kullanıyormuşum :)

birkere donma kilitlenme yavaşlama yada reset atma yaşamadım

benim tek sorunum STK (sim tool kit) yok 1. jenerasyon cihazlarda 2. jenerasyon cihazlara eklemişler o yuzden focus yerine lumia 800 yada radar alacagım

Bu arada nasıl eklememişler felan diyordum ben ama Nexus S cihazımıda bu yüzden satmıştım ham androidde yok üreticiler ekliyorlar

samsung buna eklememiş :(

Find My Phone özelligide çok başarılı ve stabil olarak çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMayros -- 15 Nisan 2012; 23:33:56 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.