Şimdi Ara

S22 VS S23 FE MEVZUSUNA NOKTAYI KOYUYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İki cihazi da baya inceledim dostlar s21fe kullanıcısı olarak

    Üstünlükleri yazayım hemen

    S22 daha premium malzeme kalitesi buzlu cam var
    S22 cok daha iyi ön tasarım çok daha ince tam bir galaksi s serisi eleganslığında s23fe inanilmaz kalin çerçeveli ve inanilmaz kalin bir telefon kamera cikintilari da devasa s21fe kılıflı haliyle ondan ince
    S23 fe daha büyük ekrana sahip daha büyük bataryasi var tahminimce daha fazla batarya süresi verecektir
    Kameralar hızlar aşağı yukarı aynı

    Benim tercihim net şekilde S22 olurdu s23 fe maalesef galaxy s2den bile geri kalıyor tasarım noktasında resmen rezalet s22 ise tam bir premium cihaz hem de bu fiyata küçük ekran hiç sevmedigim halde beyaz bir s22 alir keyfime bakarim bu 2 cihaz arasından cok çok güzel telefon hele arkasindaki buzlu cam arka kamera tasarimi ön kamera ve ekran tasarımı enfes s23ten bile daha basarili bence tasarım olarak

    Ama s23fe alan da üzülmez tabi







  • s22 isterse dünyanın en iyi telefonu olsun, o berbat bataryasıyla gerçekten hiç çekilmiyor. Bakın s23te de benzer kapasitede batarya var ama s21 ve s22 batarya konusunda gerçekten çok kötü. s22 kullanıp s23e geçmiş biri olarak söylüyorum, almayın s22yi.

  • bişey B kullanıcısına yanıt
    S23 alacak parasi olan zaten bu ikisini kiyaslamaz hocam

    S22nin tasarımı bana s23ten de iyi geldi bu arada

    S22 plus ve s23 plus aslinda s serisinin gercek krallari ama fiyatlar uçuk

    Bilmiyorum ben s23fe almazdim s22 alırdım
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

    geçen benim de gözüme takıldı. s22 s23 den önden bakınca çok daha güzel.

  • Yanlış bir değerlendirme. S22 içerisindeki verimsiz işlemci ve berbat bataryasıyla asla alınmaması gereken bir cihaz. S22 kullandığım dönemde yanımdan powerbank eksik olmazdı. Durup dururken bir şey yapmasanız da ısınması çabası. O kadar rezil bir cihaz. S22 den S23+ a geçtim rahat ettim. Sakın S22 almak gibi bir hata etmeyin.
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt
    S23fe bataryasi da onca kalınlığa rağmen 4500 mah

    Onun da cok iyi olduğunu sanmam

    S23 plus zaten suanki en iyi android cihaz diyebilirim onu alabilen hic durmasin
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

    Tamam ama S22 her haliyle verimsiz bir cihaz. S22 konusunda 4 saat ekran süresi alıyorum normal midir dediğimde 3.5 saat ekran süresi alanlar vardı. Normal diyorlardı. Şok olmuştum amiral gemisi bir cihazın böyle su gibi bataryayı içmesine. Kendi kendine ısınması var zorlanıyor. S23 fe de durum S22 kadar değildir diye tahmin ediyorum. S22 ile S23 fe arasında bir tercih yapacaksak bu tercih kesinlikle S23 fe olmalı.


    Ben S23+ dan çok memnunum. S22 den geçtiğim için çok daha memnunum çünkü S22 beni çok yordu her şeyiyle. S24 serisi ultra hariç exynos ile çıkacağından ve s23+ bana her türlü yettiği için s24 serisine geçmeyi düşünmüyorum.

  • cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Exynos = çöp algısı bence yanlış s21fedeki çip bence verimli batarya 1.5 yildir hala günü kurtariyor cok oynamazsan
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

    Doğru ben de çöp olarak nitelendirmiyorum. Rekabet biz tüketiciler için gerekli ve iyidir. Samsung' un geliştirdiği exynos çiplerin gelişmesini isterim ki Samsung eninde sonunda exynos' a dönecek zaten. Qualcomm' un işlemcileri maliyeti çok arttırıyor çünkü. Buradaki sıkıntı şu exynos hala tercih edilebilecek işlemci değil. Bunu sadece ben değil Samsung' un kullanıcıları dahil herkes biliyor. Cihaz alırken qualcomm işlemcili cihaz almak tercihimdir. Exynos' lu cihaz hayatta almam. Bu konuda daha önceden şans verdim fakat hep te sorun çektim.


    S22 ye geçme nedenim snapdragon 8 gen 1 di. Fakat onu da Samsung üretmiş. 8 Gen 1 deki ısınma ve verimsizlik problemlerinden zaten 8+ Gen 1 i tekrar TSMC üretti. Şimdiki Samsung' un S23 serisindeki başarısı Snapdragon 8 Gen 2 den dolayıdır. Üreticinin TSMC olduğunu öğrendiğim an ön siparişten sipariş verdim. S23 teki işlemci o kadar uyumlu ki ısınma, batarya verimi şahane gidiyor. Bu sebepten S23 serisi sattı. Şu an S24 ile tekrar Exynos macerasına atılıyor Samsung fakat testler gösteriyor ki hala yeterli değil. Exynos' u savunabilmemiz için iyi olması gerekir. Ben bir kere şunu kabullendim. Kesinlikle exynos lu bir cihaz almayacağım. Samsung' u diğer alanlarda seviyorum ve tercih ediyorum. Ama Samsung işlemci üretiminde kat etmesi gereken çok yol var.





  • up

  • up

  • Son up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.