Şimdi Ara

Samsunda Tüp Kuyrukları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gece 3'den beri doğalgaz yok. Bazı yerlerde de elektrik gitmiş. 2-3 gün de gelmeyecek sanırım doğalgaz.

Samsunda Tüp Kuyrukları

http://www.samsunhaber.com/samsun-haber/samsun-da-uzun-tup-kuyruklari-h13666.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuTeRX -- 11 Şubat 2017; 23:31:55 >

• Chp zihniyetini yaşatıyorlar unutmamamız için helal pardon hayırlı olsun be
  • "1970’lerde CHP döneminde, petrol, benzin, şeker, yağ kuyrukları vardı"

Diyorlardı bir de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reguse -- 11 Şubat 2017; 23:41:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çabuk CHP zamanindada vardı diyenler gelmeden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banyo yok, sıcak yemek yok, ısınmak yok.
  • Nostalji yapıyorlar kendi deyimleriyle CEHAPE zihniyetini yad etmişler ne var bunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüp Randevu Sistemi kursalardı millet sıra beklemezdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara yangın tüpü dolumu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hala yok doğagaz

• Biz burda çile çekelim.Sayın belediye başkanımız başbakan davetinde.

Zaten kar yağdığında verdim onun notunu daha oy yok yusuf bey'e

• Montaj bunlar, o sozde kuyrukta bekleyenlerde parayla tutulmus kisiler. Gercek tup kuyrugu gormek istiyorsaniz cehape donemlerine bakin. O gunler geri kaldi artik

• 1970 li yıllarda yoklukların ana nedeni

Dünya petrol krizi ile
    sağ sol hepimizin övündüğü kıbrıs barış harekatı sonrasında tüm dünya hatta şimdilerde kanka olduğumuz suudlar körfez ülkeleri dahil bize uygulanan ambargodur. Ne yazık ki o ambargoda bize yardım eden tek ülke libya ve kaddafiyi büyük ortadoğu projesinde linç edilmesine katkısı olan kişilikli! bir millet haline geldik.

1970 li yıllarda adalet partisi chp msp dp olmak üzere birçok koalisyon kurulmuştur.

Ah biraz araştırıp okusak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 12 Şubat 2017; 11:7:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0z0z

1970 li yıllarda yoklukların ana nedeni

Dünya petrol krizi ile
    sağ sol hepimizin övündüğü kıbrıs barış harekatı sonrasında tüm dünya hatta şimdilerde kanka olduğumuz suudlar körfez ülkeleri dahil bize uygulanan ambargodur. Ne yazık ki o ambargoda bize yardım eden tek ülke libya ve kaddafiyi büyük ortadoğu projesinde linç edilmesine katkısı olan kişilikli! bir millet haline geldik.

1970 li yıllarda adalet partisi chp msp dp olmak üzere birçok koalisyon kurulmuştur.

Gunun sartlarini degerlendirmiyorlar ki . Inonu zamaninda da 2. dunya savasi vardi ama ulkedeki durumun sorumlusu sadece inonu mesela.Senin bahsettigin donemlerinde suclusu koalisyon olmasi. 2 zamanda da akp tek basina iktidar olsa ekonomi super olacakti diye dusunuyorlar.

Bugun bir ambargo olsa, dunya savasi ciksa o gunleri bile arayacak duruma geliriz farkinda bile degiller. Mesela bugun 3. dunya savasi ciksa yarina ekonomi falan kalmaz degil mi? Bu durum tarihe "tek iktidar olmanin sonuclari, akepe zihniyetinin sucu" olarak mi gecer supheliyim.

• Elektrik dağıtım şirketi, elektrik üretmediği için bu kesintiler oluyormuş, durum keyfi yani, özel işletme neticede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prinergy

Elektrik dağıtım şirketi, elektrik üretmediği için bu kesintiler oluyormuş, durum keyfi yani, özel işletme neticede.

Herkes elektrikli ısıtıcılara yüklendi, ondan kesildi diye biliyorum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

quote:

Elektrik dağıtım şirketi, elektrik üretmediği için bu kesintiler oluyormuş, durum keyfi yani, özel işletme neticede.

tamam... yine elektrik bittiye geliyo mevzu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prinergy -- 12 Şubat 2017; 12:53:47 >
  • Samsunda Tüp Kuyrukları

• quote:

quote:

quote:

Üretmediği diyince hiç üretmiyor gibi anlaşılıyor da ondan öyle dedim. Yetersizlik farklı bir kavram.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0z0z

1970 li yıllarda yoklukların ana nedeni

Dünya petrol krizi ile

Bunlar işte hep araştırmamanın bedeli.

Arkadaşlar insanlara niye bilmiyorsunuz araştırmıyorsunuz diyorsunuz. Biz toplum olarak inancımızı bile bilmiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 12 Şubat 2017; 13:0:30 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Üretmediği diyince hiç üretmiyor gibi anlaşılıyor da ondan öyle dedim. Yetersizlik farklı bir kavram.

Özel şirket olduğu için kafasına göre takılıyorlar.

• NuTeRX kullanıcısına yanıt
    Sana değil lafım orada her fırsatta hükümete laf sokmaya çalışanlara

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.