yeni açıldı diye 4 yıl önce paylaşımlar yapılmış. geçen sene biraz kadrosuna bakmıştım ve daha çok çok yeni bir okul. bazı branşlarda prof dahi yok. aramızda kazanan, okuyan var mı? Eğitimler omü de mi yoksa kendi yerleşkesin demi oluyor. kendine münhasır bir hastanesi varmı. sıralama olarak 17k yeni bir okul için çok yüksek. tabi öğrenci saysı da az. ilk 2 yıl 40 kişi şuan 80 öğrenciye çıkmış. sam. üni tıp ta okuyan veya orayı bilenler konuya katkı sağlar ise tercih dönemi için fikir verebilir. köklü sayılan katü, erzurum, manisa dan daha yukarda kapatmış. Ama bu yukarda kapatmanın karşılığını verebilecek mi. memleketi yakın olanlar muhtemelen tercih etmişlerdir tahminen. |
Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi

-
-
arkadasim var, kendi yerleskesinde egitim, genelde memleket yakinligi icin tercih ediliyor
-
omü ye nazaran eğitim zorluk derecesi nasıl acaba.
-
Sttir et ktüyü falan. Tıplarda da hocadır carttır curttur seni ilgilendirmiyor napacan hocayı sanki gidip ondan bir şey öğrenecen gelecek 300 kişilik amfiye slayttaki bilgileri direkt mıymıymıy okuyup geçip gidecek okulda bir şey falan öğrenildiği yok öğrenilemez de evde gidip kendin çalışacan o yüzden git memleketinde evinin dibindeki tıbbı yaz yurtla falan uğraşmadan kafan rahat şekilde okulunu oku geçsin gitsin.
Samü rahat tıptır üzmez merak etme o iyi büyük köklü dediğin tıbbiyelerin de hepsi cırt hiçbirinde okulun hocaların kimseye en ufak bile bir bok kattığı yok. Hocaların zaten işi gücü var o kadar hasta bakacak asistan yetiştirecek, gözünde böcekten bile değersiz olan tıbbiyeliye ayıracak vakti yok. Bu hoca seçme okul seçme işleri sadece asistanlıkta mantıklı tıp okumak için seçerken değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: İkikerekalantembeltipci
Sttir et ktüyü falan. Tıplarda da hocadır carttır curttur seni ilgilendirmiyor napacan hocayı sanki gidip ondan bir şey öğrenecen gelecek 300 kişilik amfiye slayttaki bilgileri direkt mıymıymıy okuyup geçip gidecek okulda bir şey falan öğrenildiği yok öğrenilemez de evde gidip kendin çalışacan o yüzden git memleketinde evinin dibindeki tıbbı yaz yurtla falan uğraşmadan kafan rahat şekilde okulunu oku geçsin gitsin.
Samü rahat tıptır üzmez merak etme o iyi büyük köklü dediğin tıbbiyelerin de hepsi cırt hiçbirinde okulun hocaların kimseye en ufak bile bir bok kattığı yok. Hocaların zaten işi gücü var o kadar hasta bakacak asistan yetiştirecek, gözünde böcekten bile değersiz olan tıbbiyeliye ayıracak vakti yok. Bu hoca seçme okul seçme işleri sadece asistanlıkta mantıklı tıp okumak için seçerken değilBurada milletin yok şurada kadavra var burada hocalar iyi burası çok iyi falan filan dediğine de bakma hepsi zırva hepsi manasız bunların hiçbiri sana en ufak bir şey katmıyor ben de bunların bir önemi olduğunu sanardım okulu kazandım 3 ay içinde anladım manasızlığını. Öğrenci dostu, sınavlarında kasmayan insancıl soran, sınıfta kalma oranlarının düşük olduğu bir tıp bul kendine 6 seneni rahatça geçir git
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
4. sınıftan sonra çok fark etmez mi diyorsun.
-
Asıl ilk üç sene hiçbir şey fark etmez zaten amfide geçiyor onda da hoca slayttaki şeyleri okuyup geçiyor bir olay yok orada gereksiz kasmayan kalma oranlarının çok olduğu bir yere gitme kafi. son üç senede de hiç hoca olmayan berbat bir hastane falan olmadığı sürece de fark etmez zaten hacettepede de olsan ne hocalardan staj alıyor gözüksen de tıklım tıklım staj grubunda hocadan bir şey kapamazsın ve hoca seni umursamıyor bile kendi işi gücü var adamın.
Kısacası en iyi tıp evinin dibindeki tıptır tercih döneminde eğer evden kaçmak falan gibi hedefin yoksa ailenle aran iyise git evinde kal kyk, öğrenci evi falan çekme boşu boşuna sefil hayat sürme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X