Şimdi Ara

SAMSUN HALK PAZARINDA İSYAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• O değilde samsun pazar fiyatları bile böyleyse durum cidden vahim.

Şimdi Cumhurbaşkanı seçim sonuçlarına bakalım:

2018 SAMSUN SEÇİM SONUÇLARI

R Recep Tayyip Erdoğan
    %66,57

M Muharrem İnce
    %23,06

M Meral Akşener
    %8,87

T Temel Karamollaoğlu
    %1,00

S Selahattin Demirtaş
    %0,29

D Doğu Perinçek
    %0,20

• Sebze meyveyi ne yapacaksinizlan makarna yeter size

Hem ekmekte 1 tl

Makarnanin yagina bana bana yiyin

Oy kullanabilmem icin bazi islemler yapmam gerekiyordu bunlarda bana masraf çıkaracakti hic kasmadim yapmadim işlemleri 2 gun sonra son gün

oy kullanmak falan umrumda degil bu secim istediginizi yapın 2023e kadar adamlar rahat zaten
  • Sebze meyveyi ne yapacaksinizlan makarna yeter size

Hem ekmekte 1 tl

Makarnanin yagina bana bana yiyin

Oy kullanabilmem icin bazi islemler yapmam gerekiyordu bunlarda bana masraf çıkaracakti hic kasmadim yapmadim işlemleri 2 gun sonra son gün

oy kullanmak falan umrumda degil bu secim istediginizi yapın 2023e kadar adamlar rahat zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekmeğin arasına ekmek dilimledim ekmek arası yaptım gayet doyurucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 15 Ocak 2019; 18:33:45 >
  • Daha beter olsunlar.
  • herkes verdiği oy'a göre sınanır umarım
  • Ekmeğe makarna koyun yiyin kardeşim sebzede neymiş inekmiyiz biz?
  • Müstehak, ne desem az. umarım daha da pahalanır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

ekmeğin arasına ekmek dilimledim ekmek arası yaptım gayet doyurucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-032E64000 -- 16 Ocak 2019; 2:8:57 >
  • Bunlar zam geldi cebine dokundu diye maddiyat için partisini davasını satan adamlar. Ben ak parti için değil cebimi canımı vermeye hazırım. Reis suriyeye gir desin girerim libyaya mısıra irana gir desin girerim israil ve amerika hariç her yere gider silahımı sıkarım.
  • Sadece Samsun pazarı değil, 81 ilin pazarını gezsen aynı şeyleri söylerler...

İyi de şimdi atıp tutan halk, seçim zamanı yine Akp diyor. Anlayan varsa beri gelsin!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    2023 meselesi hariç diğer konularda haklısın. Ama artık sadece 2023 değil belki 2050'lere kadar rahatlar. Karşı devrim gerçekleşti sadece sosyal yaşamda cılız bir mücadelesi sürüyor. Onun dışında rejimin kendisi artık iktidarın değişmesine müsaade etmez. Beş senedir bir önümüze sandık konur ve demokrasi dediğin de bundan ibaret olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAMSUN HALK PAZARINDA İSYAN

Yeni Çağ Gazetesi
    AKP'nin borç yapılandırma vaadine tepki: "Sağ cepteki borcu sol cebe aktaralım"
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/akpnin-borc-yapilandirma-vaadine-tepki-sag-cepteki-borcu-sol-cebe-aktaralim-220563h.htm

quote:

AKP'nin borç yapılandırma vaadine tepki: "Sağ cepteki borcu sol cebe aktaralım"
    2 dakika

CHP Denizli Milletvekili Haşim Teoman Sancar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı borç yapılandırma vaadini “Sağ cebindeki borcu sol cebine aktaralım” olarak değerlendirdi.

Meclis’te konuşan CHP Denizli Milletvekili Haşim Teoman Sancar, AKP’nin 31 milyon vatandaşın borcunu yapılandırma vaadine tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, partisinin grup toplantısında açıkladığı vaadin, seçim yatırımı olduğunu savunan Sancar, “Başka bankalardan kredi bulalım, sağ cebindeki borcu sol cebine aktaralım” diyerek tepki gösterdi.

Hükümetin tek derdinin 31 Mart seçimlerini kazanmak olduğunu söyleyen CHP’li vekil, borç yapılandırma söylemine ilişkin “1 Nisan’a kadar nefes aldıralım. 1 Nisan’dan sonra batarsa batsın, yatarsa yatsın yeter ki biz bir dönem daha yerel iktidarı ele alalım” değerlendirmesinde bulundu.

"1 NİSAN'DAN SONRA BATARSA BATSIN"

Sancar’ın açıklamaları şöyle:

"Vatandaşın mutfağına ateş girmiş, biz hale tek adam rejimine nasıl kadro açarız onun derdine düşmüşüz. Resmi kayıtlara göre 31 milyon vatandaşımızın borçlu olduğu bir ülkede bugün bunları konuşmamalıyız. Ama yerel seçim önü üzülüyorum ki sizlere iktidarın seçim vaadini arz edeyim.

Belediye seçimiyle ne alakası var bilmiyorum ama diyor ki Sayın Cumhurbaşkanımız; “31 milyon vatandaşımız borçlu, buna bir çözüm bulalım.” Başka bankalardan kredi bulalım, sağ cebindeki borcu sol cebine aktaralım. 1 Nisan’a kadar nefes aldıralım. 1 Nisan’dan sonra batarsa batsın, yatarsa yatsın yeter ki biz bir dönem daha yerel iktidarı ele alalım.”

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.